GO UP

Cruise rundt Kanariøyene med Croisi!

Her får du med deg mange øyer som hver har sin egenart.

Tid: November – desember 2021
Antall dager: 8 dager/7 netter
Pris pr person: fra 24 150,-

Endelig kan vi presentere cruise rundt Kanariøyene! Og med et lite og særdeles koselig skip, blir dette en flott opplevelse.
Seilingene går mellom Tenerife og Lanzarote og det er et fantastisk flott program med mange opplevelser.
Turen går til øyene El Hierro, La Palma, La Gomera og Grand Canaria i tillegg til Tenerife og Lanzarote.

Det lille skipet ligger over natt ved flere av havnene.

Inkludert:

 • Alle måltider, med drikkevarer og i baren
 • Fransk førsteklasses middag, gala middag og velkomstcocktail
 • Wi-Fi om bord
 • Headsets på utfluktene
 • Velkomst drink med kaptein og mannskap
 • Aktiviteter om bord
 • Havneavgifter

Ikke inkludert:

 • Flyreise
 • Transport fra flyplass til skip
 • Drikkevarer fra spesialvin listen eller på utfluktene hvor lunsj er inkludert
 • Utflukter priser er fra 26 – 90 euro. Må bestilles før avreise og betales til oss eller om bord
 • Tips

MV La Belle d’Oceans tar kun 130 passasjerer og er et skip som er hyggelig å seile med. Det er soldekk med svømmebasseng, grillrestaurant på dekk, fine salonger og hyggelig hovedrestaurant. Det er skjønnhetssalong om bord for deg som vil ha litt ekstra pleie. I tillegg finnes det et treningsrom. Alle lugarene er utvendige og er fra ca 17m² og opp til suiter på 38m².

Vil du prøve et cruise rundt Kanariøyene?

Kontakt Cruisereiser

Dag til dag:

Dag 1

Santa Cruz de Tenerife

Du blir hilst velkommen om bord og finner deg til rette i lugaren din. Mannskapet byr på velkomstdrink og informasjon. Middag og aktiviteter om bord. Skipet ligger i havn over natten.

Dag 2

Santa Cruz de Tenerife

El Teide fjellet er Spanias høyeste fjell og ruver over øya. Vulkanen er hele 3 718 meter høyt. Tenerife er viktig ankomststed for øygruppen og er fargerik og med flott natur.

Om morgenen kan du bli med på en valgfri utflukt til Teide nasjonalpark. Nasjonalparkene på øygruppen beskytter det viktige økosystemet som er i parkene. Teide nasjonalpark er et perfekt eksempel på naturen du finner på øya og ligger på et område som varierer fra 1 650 til 3 718 meter over havet. Her har du en flott mulighet til å beskue den sovende vulkanen som dekker nesten 189 km². Fra toppen av krateret er det en fantastisk utsikt og du kan spasere rundt og få utsikten fra forskjellige steder.

Om ettermiddagen kan du være med på en valgfri utflukt til Puerto de la Cruz. Kjent feriested og i gamlebyen er det sjarmerende gater med fontener, nydelige hjem og små kirker. Plaza del Charco, Plaza Concejil, omringet av gamle herskapshus og palass, må sees. Det samme med Castillo San Felipe, San Amaro Hermitagen, San Francisco-kirken og Parque Taoro. Du stopper ved Mirador de Humbolt, et utsiktspunkt med flott utsikt over Orotavadalen og bananplantasjer. Deretter går turen til orkidèhagen Sitrio Litre som har den største orkidesamlingen på øygruppen.

Senere, om bord, kan du høre på forelesning før en sailaway-drink på dekk før middag. Det blir underholdning mens skipet seiler til El Hierro.

Dag 3

Puerto De La Estaca, El Hierro

El Hierro er den minste av Kanariøyene og en av de best opprinnelige i øygruppen. Her er det klipper, rester fra vulkaner, lavaelver og skoger med trær i laubærfamilien. Her er det lett å nyte naturopplevelsene. Øya er 100% bærekraftig og eneste øy i gruppen som er velforsynt med egen energi. Øya har et fantastisk klima og livet i havet tiltrekker seg dykkere fra hele verden.

Dagens første valgfrie utflukt er en rundtur på øya. Turen tar deg til den lille byen Valverde, stille og rolig og med praktfulle åser over byen. Neste stopp er Mirador de Jinama med utsikt over El Golfo-dalen. Deretter tur gjennom plantasjer med ananas, banan, mango og papaya før besøk til Frontero for å besøke økomuseet. Her kal du lære om øyas store øgler, om innbyggerne og kolonihistorie. Turen går videre til Mirador de la Peña og restauranten som serverer vin og tapas mens du beundrer utsikten.

Om ettermiddagen er det valgfri utflukt til Valverde. Det er som å gå tilbake i tid. Ingen hus er mer enn to etasjer høye, det er ingen lyskryss og det er en av få hovedbyer på Kanariøyene som ligger i åsene og ikke ved Atlanterhavskysten.  Her er det tid på egen hånd hvor du også kan besøke byens kirke.

Om kvelden er det foredrag, middag og dans om bord. Skipet seiler videre til La Palma.

Dag 4

Santa Cruz De La Palma

La Palma er også kjent som den skjønne øya. Nydelig natur og landskap som innbyr til gode opplevelser med fantastisk utsikter, lekre strender og sjarmerende småbyer.

Valgfri utflukt denne dagen byr på vulkaner og vin! Første stopp er til monument av øyas helgen, Santuario de Nuestra Señora de Las Nieves. Turen fortsetter til utsiktspunkt med fantastisk utsikt over den østlige delen av øya og Santa Cruz. Deretter går turen til Mazo og Museo El Molino hvor det er besøk i keramisk verksted som lager keramikk etter gamle tradisjoner. Neste stopp er San Antoniovulkanen med spasertur langs krateret som grenser til vingårdene. Her får du smake utvalgte viner på bodegaen før retur til skipet.

Ettermiddagens valgfrie utflukt går til hjertet av øya hvor  det er besøk i silkemuseet hvor du også får lære om produksjon og se hvilke teknikker som brukes. Så går turen til sukkerplantasje som er restaurert. En nydelig hage omringer hovedhuset hvor øyas største samling av privat kunst, møbler og interiør vises. Te og kake serveres mens du nyter utsikten. På vei tilbake til skipet er det stopp på Plaza La Glorieta hvor det er fantastiske mosaikkarbeider av kunstneren Luis Morera.

Vil du være med på noe unikt, skal du bli med på stjernetitting om kvelden! Turen må bestilles før avreise og det er plass kun til noen få. La Palma er kjent for å ha en av de flotteste nattehimlene og har et av verdens største teleskoper på observatoriet som ligger på 3280 meter over havet. En himmelkjenner setter opp to teleskop du kan titte i for å se stjerner og planeter. Her trengs det varme klær og gode sko!

Skipet seiler videre til La Gomera.

Dag 5

San Sebastian (La Gomera)

På La Gomera har innbyggerne bygget opp steder med naturen i tankene og tilrettelagt boliger som ivaretar det spesielle landskapet.

Dagens utflukt er en heldagstur rundt øya med lunsj inkludert. Det blir besøk til Garajonay nasjonalpark som er dekket av tykk løvskog. Området står på UNESCO’s verdensarvliste, er unikt og fins ikke på andre steder i øygruppa. Parken har nesten konstant tåke fra havvindene og vannet rundt og atmosfæren er rolig. Videre passeres de små landsbyene Hermigua, Las Rosas og Agulo som på folkemunne kalles «La Gomeras sukkertøy». Det blir lunsj mens vi hører på en demonstrasjon av Silbo Gomero, et plystrespråk brukt av øybeboerne. Tilbake i nasjonalparken besøkes Roque Agando steinen – et symbol for øya der den stikker opp fra den grønne skogen.

Det er tid til å nyte ettermiddagen om bord. Få noen solstråler på dekk, ta en svømmetur i bassenget, besøk treningsrommet eller ta en massasje. Så seiler skipet mot Gran Canaria mens du kan nyte middag og underholdning om bord.

Dag 6

Las Palmas

Den skjellformede øya er kontrastfylt. Fra rike jordbruksområder i nord til ørkenlandskap i sør, bratte klipper på nordvestkysten og lekre strender på sørsiden. Både byen Las Palmas og feriestedene langs strendene er fulle av liv.

Du kan denne dagen bli med på en heldagstur rundt øya med lunsj inkludert. Den starter i Vegueta med Casa de Colon, et herskapshus med utstilling av historien til øygruppen og dens kontakt med den nye verden. Videre til Bandama Caldera, et vulkansk krater som ligger 567 meter over havet. Etter tur gjennom det nydelige landskapet kommer du til Tejada hvor det serveres en deilig lunsj. Nydelig utsikt over området. Neste stopp er Teror, et pilgrimssted hvor reisende fra hele øya har kommet for å beundre øyas helgen i Basilikaen, Virgen del Pino.

Etterpå går turen til Arucas – en av de fineste byene på Gran Canaria. Du kan beundre utsiden av katedralen og besøke den flotte hagen til La Marquesa de Arucas med mer enn 400 tropiske planter.

Etter turen seiler skipet mot Lanzarote. Denne kvelden er det gallamiddag om bord og alle samles på dekk for å feire den siste ukes seiling.

Dag 7

Arrecife, Lanzarote

Lanzarote er en helt annen verden. Øya er dekket av svart vulkansk sand og stein i sterk kontrast til det turkise vannet og innimellom oaser med grønt. Øya er rolig og fredelig – det er lett å koble ut verden og lade batteriene med sol og varme.

Om morgenen går den valgfrie turen til Timafaya nasjonalpark. Lanzarote er et unikt sted. 75% av øyas overflate er dekket av krater og lavaelver som kan føres tilbake til utbruddet for 270 år siden.

I nasjonalparken går turen til Fire Mountains. En geotermisk demonstrasjon vises på Islote de Hilario. Neste stopp er Salinas de Janubio, saltsjøer laget i en naturlig lagune. Det regner sjeldent på øya og bøndene har lært seg spesielle teknikker for å dyrke grønnsaker på lavaslettene med vulkansk granulat. Stein og vingårder i Geria er tålmodig bygget opp av øybeboerne. Halvsirkler er laget slik at vinrankene beskyttes – en vinranke i hver sirkel. Druer gror spesielt bra i askejorden og den gyldne vinen som produseres kalles Malvasia. Selvsagt blir det vinsmaking og ost på en av øyas eldste bodegaer.

Om ettermiddagen er det valgfri utflukt til Cèsar Manrique – en av de viktigste kunstnerne på Kanariøyene. Han maler, er arkitekt, tømrer og skulptør. Han er også økolog og aktivist for bærekraftig utvikling av den lokale byggeindustrien. Jameos del Agua er kunst, kultur og turistsenter hvor hans talent kan oppleves. Etterpå går turen til Mirador del Rio med flott utsikt over månelandskapet. Herfra kan du også skimte en annen vulkansk øy, La Graciosa.  Kombinasjonen av himmel, sjø og bratte klipper er ekstraordinær. Det siste besøket går til Cèsar Manriques husmuseum, en inkarnasjon av hans talenter. Underetasjen er bygget rundt fem naturlige vulkanske bobler og hans tidlige studio er gjort om til et utstillingsrom.

Vel om bord kan du delta på skipets forelesning før en rolig kveld med middag og tradisjonell underholdning.

Dag 8

Arrecife

Frokost. Det er tid til avreise kl 09:00.

Priser og betingelser:

ES010221


Spesialkampanje:
20% reduksjon for ett barn fra 2 til 10 år som deler en lugar med en voksen (kun på cruise-prisen – eksklusiv flyreiser, avgifter, tillegg og serviceavgifter)
30% reduksjon for ett barn fra 2 til 10 år som deler en hytte med to voksne (kun på prisen for cruise – eksklusive flyreiser, avgifter, tillegg og serviceavgifter)


© 2021 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic