GO UP

Cruise rundt Kanariøyene med Azamara Journey

Tid: November 2021 – februar 2022
Pris: Fra  kun 12 166,- per person all inclusive (priseks. 11. desember, rimeligste innvendige lugar)

Nå kan du endelig bli med på cruise rundt Kanariøyene med Azamara.
Cruisene går fra Las Palmas på Gran Canaria og du kan velge mellom åtte nye reiseruter.

Utforsk nye havner som El Hierro, en vulkansk øy som også er et utpekt som et UNESCO biosfæreområde.
En av de mindre kjente av Spanias Kanariøyer, La Gomera, ligger i Atlanterhavet utenfor Afrikas kyst, og er relativt uberørt av turisme. La Gomera er vakker med et frodig landskap. Den høyeste toppen, Garajonay, ligger i sentrum av øya, og er omgitt av kløfter, daler og den tette «El Cedro» tåkeskogen. Her finner du også Garajonay nasjonalpark, som står på UNESCOs verdensarvliste. Ta en tur med båt for å beundre Los Organos og dens basaltformasjoner i form av orgelrør.

Cruise rundt Kanariøyene med Azamara, Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Gå tilbake i tid i det bevarte middelalderske tårnet i Peraza i San Sebastian eller den nygotiske kirken San Marcos i Agulo, nyt vin og tapas mot et vulkansk bakteppe. La deg trollbinde av lydene til Silbo Gomero, det innfødte plystrespråket som brukes til å kommunisere over lange avstander.

La Palma har kallenavnet «den vakre øya» på grunn av sin flotte natur. Gå langs kanten av krateret ved Volcán San Antonio, og sett deg ved et av utsiktspunktene ved Caldera de Taburiente i sentrum av Caldera del Taburiente nasjonalpark. På det høyeste punktet på La Palma ligger El Roque de los Muchachos, et viktig observatorium. Dette er et av de beste stedene i verden å se stjernene på grunn av den klare og skyfrie himmelen over øya.
Kikk på tradisjonell silkevevning på Hilanderas-verkstedet i El Paso, og utforsk den koloniale byen Santa Cruz, hvor den berømte skodesigneren Manolo Blahnik vokste opp på en bananplantasje. Nipp til café con leche (kaffe med melk) på Plaza Alameda eller smak viner laget av øyas rike vulkanske jord. Besøk helligdommen Virgen de las Nieves.

Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Tenerife er den største og mest kjente av Kanariøyene. Den vulkanske øya er preget av en ulendt, bratt kystlinje og milevis av strender, populær for kitesurfing og svømming. Teide-Pico Viejo, Spanias høyeste topp, ruver over øya, og nasjonalparken er på UNESCOs verdensarvliste.
Utforsk Santa Cruz og den svært moderne Auditorio de Tenerife, som minner om Australias operahus i Sydney. Loro Parque kan skryte av verdens største papegøyesamling, og gå ikke glipp av det klokketårnet til Iglesia de Nuestra Señora de la Concepción, byens eldste kirke. Lær om øyas gamle innbyggere på de arkeologiske stedene i Guanches, eller utforsk de mystiske trinnpyramidene ved Güímar. Når du trenger en pause, har Tenerife også et rikelig utvalg av fersk fisk, kjente oster og anerkjente viner å smake på.

Cruise rundt Kanariøyene med Azamara, Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Lanzarote er en svart lavaøy, og landskapet er spennende og preget av vulkanutbrudd. Det siste utbruddet var i 1824, og selv om regionen nå er klassifisert som sovende, kan du fremdeles føle varmen under overflaten ved Timanfaya nasjonalpark.
Med tanke på at øya er en ørken med bare 125–150 mm regn i året, har de geniale bøndene på Lanzarote utført jordbruksmirakler. Dette ser du spesielt i vinområdet Geria, hvor vinstokker plantes og blomstrer i et lag med svart vulkansk sand, som holder godt fast hver siste dråpe fuktighet. Det er et fantastisk syn å se, og produserer en nektar som er en fryd å nippe til.

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

Om skipet og lugarene:

Med kun 685 gjester er Azamara Journey et svært hyggelig bekjentskap.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

Om bord er det intimt og med klassisk stil, flere spisesteder og deilig basseng og soldekk.
Inkludert er også en AzAmazing Evening i en av havnene hvor gjestene får en spesiell opplevelse i land.
En av kveldene om bord arrangeres «White Night» med oppdekking og fest på dekk. Så ta med deg et hvitt antrekk for kvelden!

Bli med på et cruise rundt Kanariøyene med Azamara Journey til vinteren.

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr!

Reiserute:

cruisereiser, nordmannsreiser, amerikaspesialisten

© 2021 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic