GO UP

Cruise rundt Japan med Celebrity Millenium

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Tid: Priseksempel 12. september 2024 – 12 netter
Pris per person:
Innvendig fra 16 580,-
Utvendig fra 21 435,-
Concierge class balkong fra 45 957,-

Nå kan du utforske et spennende og annerledes land. Bli med på cruise rundt Japan med Celebrity Millenium. I 12 dager seiler du innom både kjente og ukjente havner. Og skipet ligger over natten i Kyoto (Osaka)!

 

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

 

Havner du besøker på cruise rundt Japan med Celebrity Millenium

Det er ikke mange steder på jorden som blander gammel tradisjon og det ultramoderne som Tokyo. Flere hundre år gamle hager og brosteinsgater lever i perfekt harmoni med skyskrapere og blendende neonlys. Fantastisk mat, fasjonable butikker og endeløse kulturelle opplevelser venter.

Mont Fuji (Fuji-san på japansk) er synlig fra så unna som Tokyo. Når Japans høyeste fjell er dekket av snø, er det en perfekt vulkankjegle. Dette ikoniske fjellet er et av de mest kjente symbolene i Japan, og har blitt ansett som hellig siden antikken. Fjellet var til og med forbudt for kvinner frem til tidlig på 1900-tallet.

Besøk Osaka Aquarium, et av verdens største akvarier med over 580 arter av sjøliv utstilt. Ta turen til Universal Studios Japan, selskapets første fornøyelsespark utenfor USA.
Kyoto fungerte som landets hovedstad i mer enn 1 000 år. Her ligger 17 forskjellige verdensarvsteder, inkludert Kiyomizudera-tempelet og Heian Jingu-helligdommen.

Hiroshima som ble kjent under 2. verdenskrig er nå definert som et fyrtårn for fred. Se mer enn 300 kirsebærtrær i blomst i Peace Memorial Park, reis til den fantastiske Itsukushima-helligdommen på Miyajima-øya, og ta deg tid til å smake på okonomiyaki – et deilig eksempel på japansk soulfood.

Busan er en internasjonal metropol, men allikevel et sjarmerende sted. Opplev stillheten i Beomeo-sa-tempelet, klatre opp i Busan-tårnet i Yongdusan-parken og ta en foryngelsesbehandling på Hushimchung Spa.

Hakodate, en havneby på øya Hokkaido, er mest kjent for den spektakulære utsikten og områdets ferske sjømat, sushi, blekksprut og ramen. Fra toppen av Mount Hakodate kan du se en fantastisk utsikt over byen omgitt av havet. Du kan nå toppen med tursti, taubane eller bil. Det tidligere Goryōkaku-fortet, Japans første vestlige festning, brukes nå som en offentlig park og er et populært sted for å se kirsebærblomster. Parken har også det høye, hvite Goryōkaku-tårnet som tilbyr panoramautsikt over parken. Hakodate er en by med varme kilder, og den tilbyr til og med dampende utendørs fotbad til fotgjengere.

Aomori Port ligger ved Mutsu Bay, på nordspissen av Honshu. Her smelter natur og kultur sammen. Shirakami-fjellene som har verdens største urskog av bøketrær, står nå på verdensarvlisten. Påminnelser om eldgamle tider florerer også i hele Aomori havn. Se Sannai-Maruyama-ruinene, Japans største, som sies å ha blitt etablert rundt 4 000 til 5 000 f.Kr. Om sommeren arrangeres Nebuta Matsuri-festival, med vogner, taiko-trommer og dansere som paraderer i sentrumsgatene. Gå til Shinsen Ichiba sjømatmarked, hvor de håndplukker ferske råvarer og deretter ordner deilige ramennudler.

 

Se andre seilinger rundt Japan med Celebrity Millennium

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Celebrity Millennium

Celebrity Millennium tar ca 2 000 gjester. Det er mange hyggelige samlingssteder og nordmenn trives spesielt godt på skipets akterkafe og bar. Nyoppusset februar 2019 med helt nye lugarer, restauranter og uteplasser. Deilig utendørs og innendørsbasseng og selvsagt spa-avdeling med flott treningsrom. Flere restauranter. Hovedrestauranten og buffetrestauranten er inkludert i prisen i tillegg til grillkafe på dekk og en frokost/lunsj kafe ved solariet.

Vil du være med på cruise rundt Japan med Celebrity Millenium?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Har du et spørsmål om denne turen?

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,