GO UP

Cruise rundt Great Barrier Reef med Celebrity Edge januar 2024

Dato: 25. januar – 5. februar 2024
Pris: Fra 28 705,- per person all inclusive cruise i balkonglugar med tips, drikkepakke og wifi! Ønsker du ytterligere netter før eller etter cruiset, ordner vi selvsagt det.

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Dette fantastiske korallrevet står på manges drømmeliste, og nå kan du være med på et herlig cruise rundt Great Barrier Reef med Celebrity Edge i januar 2024.

Cruiset til denne sagnomsuste og storslåtte skjønnheten går fra den kosmopolitiske byen Sydney. Kos deg under solen på Airlie Beach. Tilbring dagen i Cairns med å utforske det undersjøiske eventyrlandet Great Barrier Reef. Besøk kenguruer og koalaer ved Wildlife Habitat i Port Douglas, og se eksotiske sjøfugler mens du cruiser forbi Willis Island. Avslutt ferien med et stopp i Brisbane, en sofistikert by med et vell av kunstgallerier, restauranter og femstjerners shopping.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Mer om havnene på cruise rundt Great Barrier Reef

Airlie Beach, Qld, Australia

Airlie Beach er populær blant backpackere, yachter og andre som elsker den tropiske livsstilen. Ta en utflukt i det rolige, beskyttede vannet ved Witsunday-øyene eller prøv fallskjermhopping (!) over de uberørte kystlinjene. Du vil også finne nydelige kystmarkeder og gallerier med lokale kunstnere, håndlagde smykker, fargerike malerier, fantastiske bilder og tropiske strandklær.

Cairns (Yorkey’s Knob), Australia ligger i det tropiske Nord-Queensland, omgitt på tre sider av frodig regnskog. Dette er den perfekte startplassen for utflukter til Great Barrier Reef. Revet er det største levende vesenet på planeten – så stort at du kan se det fra verdensrommet – og består av milliarder av bittesmå organismer kjent som korallpolypper. Great Barrier Reef står på UNESCOs verdensarvliste og har et stort mangfold av marint liv, med 600 typer myke og harde koraller, 1 625 typer fisk og 30 arter hval og delfiner.
Det dekker hele 133 000 kvadratkilometer og inkluderer 3 000 korallrev og 900 øyer. Snorklingen og dykkingen her er uovertruffen.

På land kan du utforske regnskogen med taubane og en vakker jernbane, sveve over tretoppene, kikke inn i kløfter og se jungelens fossefall. Eller bli med på et raftingeventyr i Barron Gorge nasjonalpark.
Stopp ved en regnskoglandsby for å se kenguruer, fugler, sommerfugler og krypdyr. Få nærkontakt med en koala eller en wallaby. Se tradisjonelle aboriginske dansere opptre og håndverkere lage keramikk, malerier, glassverk, smykker og stoffer. I byen kan du nyte synet av de vakre lokale blomstene, plantene og trærne ved Cairns Botanic Gardens.

Fra den en en gang så søvnige, nå så travle kystlandsbyen Port Douglas kan du nyte en hel dag med marint eventyr med muligheter til å svømme, snorkle, dykke eller se Great Barrier Reef fra et undervannsobservatorium.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Willis Island – ingen ilandstigning: De eneste menneskene som bor på denne lille øya er meteorologer som bemanner en værovervåkingsstasjon. Fra skipets dekk vil du se tusenvis av sjøfugler som bobbies, kilehaleskjærer og sotede terner. Andre høydepunkter er et nærliggende korallrev og en hekkeplass for skilpadder.

Brisbane har en blomstrende kunstscene, vakre sandstrender, livlig natteliv og flere dyrelivsreservater. Ta en tur på Mount Coot-tha, vest for sentrum og få en flott utsikt over byen. Besøk det pulserende Fortitude Valley-distriktet, inkludert Gallery of Modern Art, Institute of Modern Art, Philip Bacon Galleries, Jan Murphy Gallery og Edwina Corlette Gallery.
Ta en svømmetur i South Bank Parklands, en glitrende, menneskeskapt strand i indre by med utsikt over Brisbane River. Eller ta en tur ned til Gold Coat og svøm, surf eller bygg sandslott på en av Stillehavets mest kjente strender.
Møt Australias mest kjente innfødte, koalaene og kenguruene, ved Lone Pine Koala Sanctuary, ved elven. Lær alt om de søvnige pungdyrene og annet dyreliv truet av trafikk, sykdom og tap av habitat. Kos med en koala. Mat en kenguru og se Tasmanske djevler.
Nord for byen kan du besøke Australia Zoo for å lære om Wildlife Warriors og deres innsats for å beskytte skadde, truede og truede arter. Se geparder og neshorn som streifer rundt i dyrehagens afrikanske savanne.
Du kan handle de nyeste designervarene på Edward Street, hvor du finner Hermès, Oroton, Georg Jensen, Paspaley, Chanel og Australias største Cartier-butikk. Gå videre til James Street, i Fortitude Valley, for de livlige fargene, dristige designene og bohemmotene.

Cruiset ender tilbake i Sydney, hvor vi kan hjelpe deg med ytterligere netter om du ønsker.

Se andre cruise med Celebrity Edge i Australia

 

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

Celebrity Edge

Celebrity Edge har en fremtidsteknologi og en utforming du knapt har sett tidligere! Cruiset blir i høyeste grad en ny og spennende opplevelse. Dette må du prøve!

En av nyhetene er The Magic Carpet, en stor glassveranda som beveger seg mellom dekk 16 og helt ned til sjøen. The Magic Carpet benyttes til ulike ting, avhengig av hvilket dekk den er på. Alt fra nydelig utendørs restaurant til en forlengelse av bassengområdet. På nederste dekk brukes den til en enklere ombordstigning i de nye, flotte tenderne (mindre båter) som tar deg i land.
The Magic Carpet er fantastisk og du bør legge inn flere besøk på det flygende teppet!

 

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, Cruise med Celebrity Edge i Karibien

 

De største kulinariske opplevelsene får du til sjøs!

Celebrity EDGE er et flytende penthouse til sjøs med assosiasjoner til en designriktig toppleilighet i New York – eller et designhotell, snarere enn et cruiseskip. Celebrity EDGE vil løfte oppfattelsen av cruiseopplevelser til helt nye høyder. Det gjelder også den kulinariske opplevelsen. Et team kokker og kulinariske fagpersoner er ledet av en Guide Michelin-kokk som har skapt de imponerende menyene.

Eden

– et gedigent glassrom på ca 650 m2 – i tre etasjer, bestående av glasspromenade, grøntområder, kafeer, sittegrupper, teater og mye mer. Alt omkranset av glass. Det er det største åpne området noensinne. Eden har som mål å vekke alle sanseinntrykk.

 

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

 

På dekk finner du parkanlegg og selvsagt også egen relaxavdeling kun for voksne med deilige solstoler og avslapping.

Se video av lekre Celebrity Edge

Lugarene er spesialdesignet for å ta inn mest mulig havutsikt. Cashmere på de myke sengene, lekre farger og større bad.
Her kan du selvsagt velge mellom de mest fantastiske suitene til de mindre lugarene.
Skipet tar 2 918 passasjerer.

 

Vil du være med på cruise rundt Great Barrier Reef med Celebrity Edge?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Priser og betingelser:

Pr nå må norske borgere ha evisa til Australia


Reisemål Cruise til Australia/New Zealand

© 2023 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,