GO UP

Cruise fra Sydney med Celebrity

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Unn deg en unik opplevelse. Bli med på et cruise med Celebrity fra Sydney til spennende havner på New Zealand, Tonga og rundt i Australia.

Dette cruiset tar deg med til kosmopolitiske byer fra Sydney til Auckland, naturlige underverker fra Great Barrier Reef til Milford Sound, og strender i verdensklasse fra Fiji til Vanuatu. Dette er en region med vakker natur, majestetiske fjorder, god vin, vennlige mennesker og eksotisk dyreliv.

Og med sine motsatte årstider er det det perfekte stedet for deg fra den nordlige halvkule å unnslippe vinteren.

Velg fra et bredt utvalg av reiseruter om bord på flotte Celebrity Edge®, fra to-netters utflukter rundt Sydney til lengre seilinger rundt New Zealand, Great Barrier Reef og Sør-Stillehavet.

Her finner du seilingene. Obs – prisen viser for person nummer en i lugaren. Kontakt oss for eventuelle kampanjer.

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

 

Litt om noen av havnene
Sydney regnes som en av de mest kosmopolitiske byene på den sørlige halvkule, og tilbyr så mye – fra strender og vingårder til fantastiske landemerker og shopping i verdensklasse. Besøk arkitektoniske vidundere som Sydney Opera House og Sydney Harbour Bridge, se livet under overflaten i Sydney Aquarium eller se alt fra oven på en omvisning i Sydney Tower. Du er aldri langt fra naturen i dette blomstrende urbane sentrum. Her finner du velkjente surfestrender, dyreparker, nasjonalparker, hvalsafariturer, bushturer og Royal Botanic Gardens – med over 7500 planter. Sydney er ikke bare Australias eldste by, det er også en av de mest etnisk mangfoldige byene på kloden, og tilbyr et vell av mat, unike museer og kulturelle muligheter. Utforsk livlige puber, butikker og historiske bygninger på The Rocks, som ligger ved havnen i Sydney.

 

Cruise med Celebrity Eclipse fra Sydney USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Melbourne tilbyr moderne eleganse blandet med lokale aboriginske og australske røtter. Her er det mange spennende museer. Melbourne Museum har ulike interaktive utstillinger og en omfattende samling av urfolk og postmoderne kunst. Utforsk bygninger fra gullrushet i trendy flerkulturelle nabolag. Elegante restauranter, stilige takbarer og gatekunst er noe du får se. Slapp av ved Royal Botanic Gardens og møt kenguruer, wallabies og tasmanske djevler ved Healesville Sanctuary. Rett utenfor byen finner du noe av det mest spektakulære naturlandskapet. Ta en kysttur langs den fantastiske Great Ocean Road. Eller besøk de 12 apostlene, fantastiske steinstabler som reiser seg opp av havet, hver med sin egen historie. Melbournes kulturelle mangfold gjenspeiles også i maten. Smak på kinesisk mat i Chinatown, nyt spansk tapas på bohemske Fitzroy eller prøv libanesisk mat på Brunswick. Prøv fish and chips og en sterk stout på en lokal pub.

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Adelaide er en elegant by med kirkespir, flerkulturell gastronomi og blomstrende kunst. Prøv viner fra mer enn 200 lokale vingårder med smaker som aromatisk Riesling og fyldig Shiraz. Du kan også besøke et av flere dyrelivsreservatene. Dra ut til Cleland Wildlife Park for å vandre blant kenguruene, wallabiene og emuene eller besøk Warrawong Sanctuary for å se eksotiske arter som børstehalebetonger og bilbies.
Adelaide er også verdenskjent for opaler, Australias nasjonale edelsten. De spenner fra klar til grønn, blå, magenta, til og med svart, den sjeldneste fargen.

 

Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

I Hobart anbefaler vi en flytur med utsikt over Seven Mile Beach, Mount Wellington og elven Derwent. Spaser langs den historiske vannkanten, kos deg med gateunderholdere og besøke puber. Customs House Hotel og Shipwright Arms Hotel er to historiske puber fra 1840-tallet.
Se Tasmansk aboriginsk kunst, inkludert sjeldne skallkjeder, malerier, trykk og mer på Art Mob Aboriginal Fine Art Gallery. Det ligger ved siden av Henry Jones Art Hotel – et kombinasjon av førsteklasses hotell og galleri av Tasmansk visuell kunst og scenekunst.
Salamanca Arts Center ligger et kvartal fra havnen. Nyt moderne teater og film i Peacock Theatre. På lørdager kan du vandre i Salamanca-markedet og se over 300 boder med håndlaget Tasmansk treverk, keramikk, smykker, mote, frukt og grønnsaker.
Ta en tur opp på Mount Wellington og nyt panoramautsikten over byen, havnen og øyene.

En time øst for byen, ved Tasmanian Devil Unzoo, kan du se dyr som ikke finnes noe annet sted og oppdage sjeldne lokale planter. Like utenfor ligger Port Arthur, en beryktet straffekoloni fra 1800-tallet. Det er en spøkelsesaktig leksjon i australsk historie.

 

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

Celebrity Edge

Celebrity Edge har en fremtidsteknologi og en utforming du knapt har sett tidligere! Cruiset blir i høyeste grad en ny og spennende opplevelse. Dette må du prøve!

En av nyhetene er The Magic Carpet, en stor glassveranda som beveger seg mellom dekk 16 og helt ned til sjøen. The Magic Carpet benyttes til ulike ting, avhengig av hvilket dekk den er på. Alt fra nydelig utendørs restaurant til en forlengelse av bassengområdet. På nederste dekk brukes den til en enklere ombordstigning i de nye, flotte tenderne (mindre båter) som tar deg i land.
The Magic Carpet er fantastisk og du bør legge inn flere besøk på det flygende teppet!

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, Cruise med Celebrity Edge i Karibien

 

De største kulinariske opplevelsene får du til sjøs!

Celebrity EDGE er et flytende penthouse til sjøs med assosiasjoner til en designriktig toppleilighet i New York – eller et designhotell, snarere enn et cruiseskip. Celebrity EDGE vil løfte oppfattelsen av cruiseopplevelser til helt nye høyder. Det gjelder også den kulinariske opplevelsen. Et team kokker og kulinariske fagpersoner er ledet av en Guide Michelin-kokk som har skapt de imponerende menyene.

Eden

– et gedigent glassrom på ca 650 m2 – i tre etasjer, bestående av glasspromenade, grøntområder, kafeer, sittegrupper, teater og mye mer. Alt omkranset av glass. Det er det største åpne området noensinne. Eden har som mål å vekke alle sanseinntrykk.

 

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

På dekk finner du parkanlegg og selvsagt også egen relaxavdeling kun for voksne med deilige solstoler og avslapping.

Se video av lekre Celebrity Edge

Lugarene er spesialdesignet for å ta inn mest mulig havutsikt. Cashmere på de myke sengene, lekre farger og større bad.
Her kan du selvsagt velge mellom de mest fantastiske suitene til de mindre lugarene.

 

Vil du være med på cruise med Celebrity Eclipse fra Sydney?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Har du et spørsmål om denne turen?

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,