GO UP

Cruise i Karibien med Symphony of the Seas

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Bli med verdens største cruiseskip, Symphony of the Seas, på den beste ferien! Her er det aktiviteter for alle aldre, og du besøker spennende havner i Karibien.
Priseksempel familie to voksne og to barn:
To netter i Miami og cruise i seks netter innvendig lugar fra 82 850,-

Prøv ut verdens største cruiseskip. På et cruise i Karibien med Symphony of the seas, får du oppleve spennende havner, sol, varme og et skip som vil gjøre uslettelige inntrykk.

Underholdning i verdensklasse, raske vannsklier, surfebasseng, minigolfbane, vannland for barn, fire bassengområder hvorav et bare for voksne, zip line, skøytebane, Central park med tusenvis av levende planter og trær, robotbar og mye, mye mer.

Skipet seiler fra Fort Lauderdale til vestlige, sørlige eller østlige Karibien. Opplev Labadee, Haiti, San Juan, Puerto Rico, St. Thomas og en hel dag på fantastiske Cococay, eller vestlige Karibia med Puerto Costa Maya og Cozumel i Mexico, Roatan i Honduras og Cococay, Bahamas.

Her kan du finne avreisedatoer.
Obs – prisen viser ikke alle kampanjer og rabatter. Endelig pris får du av oss når du sender inn forespørselen.

 

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

 

Symphony of the Seas er et fantastisk skip, med alle fasiliteter. Det er et stort utvalg restauranter, barer, underholdning og aktiviteter. En av barene stiger sakte opp over to dekk, mens du nyter noe å drikke. Du kan vandre i Central Park, hvor fuglene synger på dagtid og sikadene spiller om kvelden. Nyt en av verdens beste hamburgere på Johnny Rockets, eller en god drikke på dekk.
Barn og unge har en mengde aktiviteter om bord.
Klubber, badeland og utrolige vannsklier. I tillegg kan du prøve sklien Ultimate Abyss. Den går fra dekk 16 til dekk 6. Det finnes også klatrevegg, skøytebane, zipline, surfesimulator, kino og karusell. Stort treningsstudio og mange muligheter til utendørs aktiviteter.

Spa med yogatimer og behandlinger, fantastiske show, skøytebane, barer, nattklubber, en bar hvor roboter blander drinkene og mye mer.

Lugarene er lekre, med god plass. Du kan også velge å kjøpe deg opp til store suiter med eget boblebad på balkongen.

 

Royal Caribbean RCL Symphony, cruisereiser, nordmannsreiser, verdens største cruiseskip

 

Vi skreddersyr!

Symphony of the Seas er verdens største cruiseskip!
Her finner du alt av aktiviteter, så er dere storfamilie er dette perfekt for dere.

Skipet tar 5 494 gjester, med alle senger belagt hele 6 780.
Det er syv «nabolag» med Central Park, Boardwalk, Royal Promenade, ungdomssone, basseng & sportssone, treningssenter & spa og underholdningsavdeling.
Bare gled deg!

Vil du være med på på et cruise i Karibien med Symphony of the seas?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Har du et spørsmål om denne turen?

Priser og betingelser:

Q/713488/713489


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,