GO UP

Cruise i Karibien med SeaDream Yacht Club

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Yachten legger til i små havner, hvor vanlige cruiseskip ikke kommer til. Du kan velge å få redd opp en herlig seng under himmel på dekk, finn din private strand, kos deg med vannsport og skap unike minner.

Spander på deg herlig luksus – cruise i Karibien med SeaDream Yacht Club til små øyer hvor de store skipene ikke kommer inn.
Små spennende havner, sove under åpen himmel, champagne- og kaviar-splash, gourmetmåltider og masse aktiviteter! Dette er kun noe av det du opplever på et cruise med SeaDream. Det er en uformell, men luksuriøs livsstil om bord. Og mannskapet har vunnet priser for sin service og kunnskap. Her kan du føle deg totalt avslappet samtidig som du har en mengde utendørs aktiviteter å prøve.

Seil langs den uberørte kystlinjen til De britiske jomfruøyene. Snorkle vannet i Virgin Gorda’s North Sound, full av tropisk liv. Oppdag mer bortgjemte strender, rolige laguner og private viker enn du trodde var mulig. Hver dag møtes du av utrolig flora og fauna, majestetiske fjellbakgrunner og overjordiske solnedganger.
SeaDream er perfekt for deg som ønsker å utforske de uberørte fjerne områdene i Karibien.

Its’ yachting, not cruising. Enjoy the difference!

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

SeaDream

Med 112 gjester om bord og 95 i crew er dette en annerledes og eksklusiv cruiseopplevelse!

Det er mange fine ruter i Karibien som går til små og kanskje ukjente øyer for de fleste. Her finner Sea Dream de usjenerte strendene og spesielle opplevelsene som du ikke finner med andre cruise skip.

Om bord kan du nyte fantastiske gourmetmåltider når og hvor du måtte ønske, gode viner, SeaDream Spa, eller more deg med alle vannsporter som tilbys fra marinaen som setter ut akter i skipet. Du finner også treningssenter, golfsimulator og spa om bord.

Glem heller ikke SeaDreams «champagne- og kaviar-splash»!

Lugarene på SeaDream
Alle lugarer på SeaDream er utvendige. Lugarene har en eksklusiv innredning, med marmorbad, badekåpe og tøfler. Minibar, flatskjerm, og selvsagt dyne.
Vanlig lugar er 18m2, men du kan selvsagt velge suite i stedet. Ønsker du et avslappende, luksuriøs men uhøytidelig cruise, da er SeaDream rette valget for deg!

Vil du være med på cruise i Karibien med SeaDream Yacht Club?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Har du et spørsmål om denne turen?

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,