GO UP

Cruise i Karibien med SeaDream Yacht Club

Yachten legger til i små havner, hvor vanlige cruiseskip ikke kommer til. Du kan velge å få redd opp en herlig seng under himmel på dekk, finn din private strand, kos deg med vannsport og skap unike minner.

Spander på deg herlig luksus – cruise i Karibien med SeaDream Yacht Club til små øyer hvor de store skipene ikke kommer inn.
Små spennende havner, sove under åpen himmel, champagne- og kaviar-splash, gourmetmåltider og masse aktiviteter! Dette er kun noe av det du opplever på et cruise med SeaDream.

Its’ yachting, not cruising. Enjoy the difference!

SeaDream

Med 112 gjester om bord og 95 i crew er dette en annerledes og eksklusiv cruiseopplevelse!

Det er mange fine ruter i Karibien som går til små og kanskje ukjente øyer for de fleste. Her finner Sea Dram de usjenerte strendene og spesielle opplevelsene som du ikke finner med andre cruise skip.

Ombord kan du nyte fantastiske gourmetmåltider når og hvor du måtte ønske, gode viner, SeaDream Spa, eller more deg med alle vannsporter som tilbys fra marinaen som setter ut akter i skipet. Du finner også treningssenter, golfsimulator og spa ombord.

Glem heller ikke SeaDreams «champagne- og kaviar-splash»!

Lugarene på SeaDream
Alle lugarer på SeaDream er utvendige. Lugarene har en eksklusiv innredning, med marmorbad, badekåpe og tøfler. Minibar, flatskjerm, og selvsagt dyne.
Vanlig lugar er 18m2, men du kan selvsagt velge suite istedet.Ønsker du et avslappende, luksuriøs men uhøytidelig cruise, da er SeaDream rette valget for deg!

Vil du være med på cruise i Karibien med SeaDream Yacht Club?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Prisen inkluderer:

  • All inclusive
Reisemål Cruise i Karibien

Transportform:

© 2022 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic