GO UP

Nyttårscruise i Karibien med Holland America Line

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Dato: 28. desember 2024 – 4. januar 2025
Pris: Fra 30 500,- per person i balkonglugar

Se andre seilingsdatoer med samme skip
nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

Bli med på et nyttårscruise i Karibien med Holland America Line. Hils det nye året velkommen mens du utforsker karibiske øyer som Half Moon Cay, Turks & Caicos og Key West. Feir nyttårsaften på Lido Deck med festligheter under stjernene.

Noen av havnene på nyttårscruise i Karibien med Holland America Line:

Ft. Lauderdale kalles noen ganger Amerikas Venezia på grunn av sine mange kanaler og vannveier. Ta et kanalcruise med hjulbåt langs Intracoastal Waterway. Eller hopp om bord på en av de populære vanntaxiene eller venetianske gondolene som glir nedover historiske New River som renner rett gjennom byen.
Det er shopping i verdensklasse på berømte Las Olas Boulevard, berømte restauranter og en kulturell eksplosjon i Riverwalk Arts & Entertainment District.

Half Moon Cay er den høyest rangerte private øya i Bahamas. Den har vunnet Porthole Cruise Magazines Best Private Island-pris på rad i 20 år. Holland America Line har brukt et kvart århundre på å perfeksjonere opplevelsen. Når du kjenner den sukkerhvite sanden under tærne eller padler i krystall-lagunen, vil du forstå hvorfor cruisereisende elsker Half Moon Cay, et høydepunkt på Karibien og Bahamas-cruise.

Reis til Turks og Caicos og opplev den hvite sanden, det strålende blå havet og det fantastiske undervannslivet som er rikelig i dette karibiske paradiset. T&C, som det noen ganger kalles, er det ultimate øy-reisemål – et av verdens mest fotogene steder og virkelig en skjermsparer i all sin strålende virkelighet.

Grand Turk, en juvel av en øy som måler bare 18 kvadratkilometer, er utrolig rik på naturlige underverker. Omringet av gjennomsiktig lunkent vann som myldrer av koraller og fisk, er dette et bonanza for dykkere, snorklere og sportsfiskere. Selvfølgelig kan du alltid bare lene deg tilbake og bare nyte utsikten fra under en palmetre. Eller utforske den fascinerende historien til Turks & Caicos i hovedstaden, Cockburn Town, omkranset av bygninger i Bermudan-stil fra 1700- og 1800-tallet.

Amber Cove ligger på den dominikanske republikkens nordkyst. Havneområdet er en hyllest til landets koloniale arkitektur og har restauranter, barer og butikker, et aktivitetssenter, et basseng og hytter. Men det er naboregionen, kjent som Amber Coast for sin overflod av halvedelstein, som er denne havnens sanne trekkplaster. Puerto Plata er en av Karibiens eldste byer, grunnlagt på begynnelsen av 1500-tallet. Besøk også Santiago de los Caballeros, lokalt kjent som bare Santiago, omtrent en times kjøretur fra havnen. Her ligger det utmerkede museer, historiske bygninger og sigar- og romprodusenter.

En av de første tingene du vil legge merke til på Key West er de fargerike pepperkakehusene, de fantastiske solnedgangene og den konstante galing av haner. Hundrevis av de støyende fuglene – sammen med deres roligere klukkende kamerater – streifer rundt i gatene til enhver tid, og er nesten like synonyme med Key West som dens sekståede katter, de berømte lodne beboerne i Ernest Hemingways herskapshus i gamlebyen. . De er alle en del av den sære sjarmen til USAs sørligste punkt, hvis kompakte 11 kvadratkilometer (4,2 kvadrat miles) inneholder alt fra nydelig historisk arkitektur og spektakulær fiske og seiling til en festscene langs den berømte Duval Street.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Nieuw Statendam
Nieuw Statendam er en moderne skjønnhet. Den er en del av Pinnacle Class-skip og hennes design henter inspirasjon fra de elegante kurvene til musikkinstrumenter. Her er det velutstyrte suiter og lugarer og innovative spise- og underholdningsalternativer – fra Rudi’s Sel de Mer til Nami Sushi til Rolling Stone Lounge, B.B. King’s Blues Club og den visuelt fantastiske verdensscenen på to nivåer.

Vil du være med på nyttårscruise i Karibien med Holland America Line?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Har du et spørsmål om denne turen?

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,