GO UP

Cruise i Alaska med Celebrity Solstice 2024

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Dato: 27. juni – 8. juli 2024
Pris: Fra 32 380,- per person
Prisen inkluderer: Flyreise, tre netter på hotell i Vancouver, syv netter på cruise i innvendig lugar med alle måltider
Seilingen går også på andre datoer – kontakt oss for pris og muligheter.

Ta en reise utenom det vanlige. Bli med på et cruise i Alaska med Celebrity Solstice i 2024!
Vi har også lagt inn tre netter i Vancouver i forkant. Ønsker du flere overnattinger, ordner vi selvsagt det. Et tips for å få mest mulig ut av denne ferien, er å kombinere cruiset med en bilferie!

 

cruisereiser, nordmannsreiser, cruise,

 

Havner du besøker på cruise i Alaska med Celebrity

Mangfoldige, kulturelle, vakre Vancouver. Men mens sentrum skinner med stål og glass, er episenteret den grønne Stanley Park, en 1 000 mål stor oase med spektakulære strender, stier og utsikt. Nord for byen finner du den vakre Sea to Sky Highway som går langs kysten og gjennom skogen mot Whistler. På veien ser du Shannon Falls og Sky Pilot Suspension Bridge.

Inside Passage er en kompleks labyrint av fjorder, bukter og frodige grønne øyer og hjemsted for en overflod av dyreliv, inkludert spekkhoggere, fjellgeiter, skallet ørn, bjørner, lundefugler, sjøaure og mye mer. I sommermånedene er det lange timer med dagslys. Du vil aldri glemme synet av hvaler på 40 tonn som slenger seg opp i luften.

Icy Strait Point har i tusenvis av år vært hjemsted for Tlingit-indianerne. Icy Strait Point ligger i nærheten av byen Hoonah. Her ligger en historisk hermetikkfabrikk. Og her er det og selvsagt et yrende dyreliv – knølhval, spekkhoggere, sel, ørner og brunbjørn.

Hubbard Glacier er uten tvil en av Alaskas mest spennende naturskatter. Breen er oppkalt etter Gardiner Hubbard, grunnleggeren og presidenten av National Geographic Society, og er den lengste tidevannsbreen i verden. Mens de fleste av verdens isbreer trekker seg tilbake, har Hubbard-breen fortsatt å tykne opp gjennom årene og blokkerer en sjelden gang Russell Fjord. Kalving skjer på daglig basis og sender massive isblokker inn i Disenchantment Bay. Se dette fenomenet fra skipet. I tillegg kan du se hvaler, steinkobbe og oter som jakter og leker i vannet i Yakutat Bay. Det er et eventyr for livet.

Ketchikan er kjent som verdens laksehovedstad – du har neppe smakt laks så fersk. Her bor også Tlingit-folket, som har skåret ut verdens største samling av totempæler.

 

cruisereiser, nordmannsreiser, cruise,

 

Celebrity Solstice

Opplev en unik ferie om bord på Celebrity Solstice. Slapp av og nyt fasiliteter i verdensklasse. Lekre lugarer, flotte restauranter og spesialrestauranter med Michelin-stjernekokk. Spill dine favoritt utendørsspill, hør en konsert, eller bare nyt litt sol på The Lawn Club. Nyt behandlinger på The Spa.
Celebrity Solstice seiler med Starlink – verdens mest avanserte bredbåndssatellittinternett – for å gi deg høyhastighetstilkobling for en bedre opplevelse om bord.

 

Se andre seilinger med Celebrity Solstice

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Vil du være med på cruise i Alaska med Celebrity ?

Kontakt Cruisereiser

 

Har du et spørsmål om denne turen?

Priser og betingelser:

Q/713382


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,