GO UP

Cruise fra Bilbao med Norwegian Cruise Line

Nå kan vi presentere to spennende cruise fra Bilbao med Norwegian Cruise Line.
Bilbao er en litt ukjent havn for cruiseskip. Byen er den største i Baskerland, og en fantastisk blanding av historisk og moderne arkitektur. Dra til Casco Viejo for å vandre i middelalder-gater og prøve noen av de beste pinxtos (tapas) som finnes. Ikke gå glipp av det massive, ultramoderne Guggenheim-museet med verkene til ledende kunstnere fra det 20. århundre. Denne enorme strukturen er et kunstverk i seg selv.

Det første cruiset går 7. september over 12 dager.
Se Europa som du aldri har sett det før. Dra til Nordens Venezia, Amsterdam. Reis tilbake i tid om bord på en gondol gjennom Amstel-elven. Nyt synet av herskapshus og laugsbygninger fra det gylne århundre. I Spania vil du bli ønsket velkommen av et 2000 år gammelt, romersk fyrtårn ved La Coruña. Spaser gjennom Lisboas gater og bruk dagen til å se gotiske katedraler, sjarmerende landsbyområder og pittoreske strender.

Spennende havner du besøker:
Bordeaux (Le Verdon), Frankrike – Amsterdam (Ijmuiden), Nederland – London (Tilbury), England – Brussels / Bruges – (Zeebrugge), Belgia – Paris (Le Havre), Frankrike – La Coruña, Spania – Vigo, Spania – Lisboa, Portugal

 

 

Det andre cruiset går 19. september over 12 dager.
Ditt første stopp er Lisboa, Portugal hvor du vil tilbringe en dag blant gotiske katedraler, sjarmerende landsbyområder og pittoreske strender. I Spania kan du spasere på brosteinsbelagte gater gjennom oliven- og fikentrær. Ta inn den franske rivieraen i Saint-Tropez, en landsby full av glamour og luksus hvor du kan shoppe eller tilbringe en ettermiddag med å nyte den lokale atmosfæren på en kafé.

Spennende havner du besøker:
Lisboa, Portugal – Portimão, Portugal – Seville (Cádiz), Spania – Gibraltar, UK – Motril, Spania – Ibiza, Spania – Palma, Mallorca – Barcelona, Spania – Saint-Tropez, Frankrike

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Norwegian Gem

Norwegian Gem tar 2 394 passasjerer. Cruiseskipet er det perfekte valget for deg som vil cruise med stil. Her er det en mengde spisemuligheter og ingen faste spisetider. Slapp av ved bassenget, prøv lykken i kasinoet eller slapp av på spa.
Lugarene er romslige og du kan også kjøpe deg opp til luksuriøse og romantiske suiter.

I Mandara Spa® og Body Waves kan du starte med en massasje med varme steiner, en av over 50 spesialbehandlinger som tilbys av de godt trente massasjeterapeutene. Slapp deretter av i Thermal Suite og en dukkert i Vitality Pool.

Bliss Ultra Lounge & Night Club har et stilig barområde og flott salong og det livlige samlingspunktet på kveldstid.

 

Obs! Prisen for person en i lugaren vises. Den tar ikke alltid høyde for eventuelle kampanjer. Endelig pris får du når du kontakter oss.

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

 

Vil du være med på et cruise fra Bilbao med Norwegian Cruise Line?

Kontakt Cruisereiser

Free At Sea med Norwegian Cruise Line 

Nå kan du oppleve den ultimate friheten når du bestiller cruise med Norwegian Cruise Line.
Vi tilrettelegger cruisebestillingen slik du ønsker og med det nye konseptet vet vi at du vil sette pris på valgfriheten.

Dette er alltid inkludert om du seiler med Norwegian Cruise Line:

  • Flere restauranter og du kan spise når du ønsker. Ingen «dresscode»
  • Stor variasjon i underholdning i verdensklasse
  • Aqua parker, sportstilbud og andre aktiviteter
  • Barne- og ungdoms-program

Oppgrader cruiset ditt med NCLs Free At Sea, og få to valgfrie pakker mot en liten merkostnad basert på cruisets varighet.
Valgene er Premium drikkepakke, besøk i spesialrestaurant (fra 1 – 3 besøk avhengig av lengde på cruise), Internettpakke (fra 75 – 300 minutter per gjest), utfluktspakke, 3. og 4. person seiler gratis (kun skatter og avgifter)

3–5 dagers cruiseoppgradering for 99 EUR per person
6–8 dagers cruiseoppgradering for 149 EUR per person
9–11 dagers cruiseoppgradering for 199 EUR per person
12–14 dagers cruiseoppgradering for 249 EUR per person
15–17 dagers cruiseoppgradering for 299 EUR per person
18+ dagers cruiseoppgradering for 349 EUR per person

***

Opplev luksus i The Haven
Prøv Norwegian Cruise Lines lekre avdeling ”The Haven”. Her kan du på flere av skipene bo i fantastiske suiter. The Haven er et område på skipet med eget bassengområde, nydelige lugarer, personlig service og restaurant.
I Haven er alle Free at Sea-valg inkludert.

Reisemål Cruise i Middelhavet

© 2023 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic