GO UP

Cruise fra Barbados med SeaDream Yacht Club

SeaDream tar deg på et herlig all inclusive luksuscruise i Karibien

Tid: Vintersesong 2021/2022
Varighet syv netter
Pris: Fra 43 000,- per person. Flyreisen kommer i tillegg, 

Ta et herlig cruise fra Barbados med SeaDream.

Eksotiske Barbados – her anbefaler vi at du legger inn noen overnattinger, for å utforske denne fine øya. Hva med for eksempel luksushotellet Sandals?
Her finner du steder som står på UNESCOs verdensarvliste, vakre strender og historie som går så langt tilbake som til 1628. Klimaet er tropisk og holder gode temperaturer hele året.
Neste stopp på cruiset er Le Marin på Martinique. Stedet preges av sjøliv, sol og fine restauranter. Øya er fransk territorium, og marinaen er ofte besøkt av charteryachter og store seilbåter. Du vil se den europiske påvirkningen på byens arkitektur og stil.

Rodney Bay er en vik på nordvestsiden av St Lucia. Stedet fikk sitt navn etter den britiske sjøoffiseren George Brydges Rodney. Her ankrer SeaDream og tar deg med tender inn til en av de lokale barene eller til marinaen. Bli med på noen av utfluktene, kos deg med vannsporter på de flotte strendene eller ta en vandring til Pigeon Island.
Soufriere er en liten by på sørvest-kysten av St Lucia. Stedet blir ofte karakterisert som øyas perle. I byen og omegn bor det ca 8 000 innbyggere. Dette var den tidligere hovedstaden på øya. Her kan du oppleve vakre korallrev, regnskogen, Diamond Falls, de varme kildene, en drive-in vulkan og de majestetiske tvillingtoppene. Bli gjerne med på noen av de arrangerte utfluktene. Eller du kan sette deg tilbake i en av de balinesiske stolene og nyte solnedgangen.

Bequia er den nordligste og største av Grenadinene, bare syv kvadratkilometer med stille laguner, korallrev og lange sølvfargede strender. Blant de første tingene du vil legge merke til, er de fargerike modellbåtene som er satt opp rundt den lille havnen, som representerer øyas maritime historie. Ikke gå glipp av Mac’s Lobster Pizza.

Fem ubebodde øyer, nydelige laguner fulle av grønne skilpadder, korallrev, fargerik fisk og krystallklart vann. Dette er hva som venter deg når SeaDream ankrer opp ved Tobago Keys. Zodiacer vil ta deg inn til den vakre stranden. Der treffer du nok på noen som selger lokalt håndverk, så husk å ta med noen dollar. Dette er et idyllisk sted, en drøm for dykkere, et paradis for strandnytere og som en filmlokasjon for Pirates of the Caribbean. Det er bare å glede seg.

Union Island er den sørligste øya i Grenadinene, og har kallenavnet ‘Tahiti of the West Indies’ på grunn av sin vulkanske silhuett. Blant de mange restaurantene og barene er Happy Island, en menneskeskapt øy med bar, midt ute i Clifton havn. Denne må du oppleve! Tobago Cays National Marine Park er det sentrale på disse til dels ubebodde øyene, og her kan du snorkle eller dykke med havskilpadder.

St. George’s innbyr til turgåing og vannaktiviteter. Det deilige tropiske klimaet gjør krydderdyrking til et levebrød. Muskatnøtt er det viktigste, etterfulgt av kakao, nellik, vanilje, kanel og ingefær. Du kan også benytte vannsportaktivitetene om bord på SeaDream fra den flytende marinaen.

På Mayreau kan du virkelig nyte SeaDream Champagne og Caviar Splash. Denne spesielle øya er den minste av de bebodde øyene og har to fantastiske strender.

Med forbehold om endring av reiserute.

Its’ yachting, not cruising. Enjoy the difference! 

The crew was fabulous, we were treated like kings & queens, very personal, like no other experience we’ve ever had. See you next year and every year thereafter.
Mr & Mrs Michael Ambrose Sugar Land, Texas
SeaDream

Med 112 gjester om bord og 95 i crew er dette en annerledes og eksklusiv cruiseopplevelse!

Yachten legger til i små havner, hvor vanlige cruiseskip ikke kommer til. Du kan velge å få redd opp en herlig seng under himmel på dekk, finn din private strand, kos deg med vannsport og skap unike minner. Det er mange fine ruter i Karibien som går til små og kanskje ukjente øyer for de fleste. Her finner Sea Dram de usjenerte strendene og spesielle opplevelsene som du ikke finner med andre cruise skip.

Ombord kan du nyte fantastiske gourmetmåltider når og hvor du måtte ønske, gode viner, SeaDream Spa, eller more deg med alle vannsporter som tilbys fra marinaen som setter ut akter i skipet. Du finner også treningssenter, golfsimulator og spa ombord.

Glem heller ikke SeaDreams «champagne- og kaviar-splash»!

Lugarene på SeaDream
Alle lugarer på SeaDream er utvendige. Lugarene har en eksklusiv innredning, med marmorbad, badekåpe og tøfler. Minibar, flatskjerm, og selvsagt dyne.
Vanlig lugar er 18m2, men du kan selvsagt velge suite istedet.Ønsker du et avslappende, luksuriøs men uhøytidelig cruise, da er SeaDream rette valget for deg!

Vil du være med på cruise rundt Cuba med SeaDream Yacht Club?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Prisen inkluderer:

  • Oppgitte priser er per person
  • All inclusive
Reisemål Cruise i Karibien
Pris Fra 43 000,-

Transportform:

© 2021 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic