GO UP

Sensommercruise i Middelhavet med Celebrity Edge

Publisert 07.09.22

Hva er bedre når det begynner å bli kaldt og mørkt her hjemme enn å unne seg et sensommercruise i Middelhavet.

Heidi hos Cruisereiser er nå om bord i fantastiske Celebrity Edge, og utforsker en mengde greske øyer i deilig sommertemperatur.

Cruiset startet i historisk rike Roma. Celebrity Edge lå og ventet i Civitavecchia – havnebyen.
Cruisereiser anbefaler at du legger inn minst en natt før cruiset, og spesielt i Roma, som har så mye å by på. Spansketrappen, Trevifontenen, Colosseum… Listen er uendelig lang.
Fra Roma kan du enkelt ta toget til Civitavecchia, hvor skipet går fra. Hotellet er behjelpelige med å kjøpe billett, eller du kan kjøpe på nettet.

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Vel om bord i Celebrity Edge er det bare å senke skuldrene og nyte.

Celebrity Edge er et luksuriøst skip som har alt du skulle behøve. Prøv for eksempel Magic Carpet: En utendørs plattform som kan bevege seg opp alle 13 etasjene. Og for hver etasje blir den brukt til noe unikt.

Tips fra Heidi:

  • Start morgenen med en boblebad. De lekre boblebadene er utformet nesten som store champagneglass. Her kan du nyte en rolig morgenstund med en fantastisk utsikt før alle andre våkner
  • Nyt morgenkaffen i Rooftop Garden – en herlig oase oppe på dekk. Finn ditt favorittbord blant de grønne plantene og kjenn middelhavssolen varme opp kropp og sjel
  • Prøv Silent Disco i Eden en kveld – fantastisk morsomt

Santorini var første ankomststed i den greske øyverdenen. Et høydepunkt mange vil oppleve på et cruise. Det er her de fleste fotografier fra Hellas har blitt tatt. Og vi kan love at du blir helt henført av de sterke og flotte fargene. Hvitkalkede små hus, knallblå tak og en magisk utsikt over calderaen.
du kan velge om du går opp alle trappene eller tar linbanen opp. Vandre rundt i de små gatene, sett deg og nyt et glass eller en deilig lunsj with a view. Eller om du er historisk interessert, besøk utgravingene i Akrotiri.

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Rhodos er neste spennende øy. Øya er kanskje mest «beryktet» som charterreisemål, men kan by på så uendelig mye mer. Gamlebyen er omringet av middelaldermurer og har en herlig stemning. Her kan du kose deg med en gresk salat. Eller du kan velge å utforske noen av de flotte strendende i Rhodos by. Ta også en tur til Lindos, en fantastisk liten landsby med akropolis på toppen.

Mykonos er neste flotte stopp. Her kan du boltre deg på idylliske strender eller fotografere de kjente vindmøllene. Little Venice er en lekker gammel fiskelandsby hvor du lett kan finne din favorittrestaurant med herlig utsikt over havet. Er du historieinteressert, anbefaler vi en tur til Delos – hvor du blant annet finner skulpturer av Apollo og Artemis.

Så venter Napoli. Napoli er kanskje mest kjent for å være innfallsporten til den kjente øya Capri – et flott utfluktsmål denne dagen. Besøk den blå grotten eller Augustus hager. Ta et dypp i det azurblå havet ved Marina Piccola.

Alt godt har en ende – og dessverre også dette cruiset. Vel fremme i Roma kan du velge om du vil ha noen dager ekstra, eller fly hjem igjen.

Cruisereiser skreddersyr din cruiseopplevelse.

Kontakt oss for mer informasjon om seilinger og priser på sensommercruise i Middelhavet med Celebrity!

Finn ditt cruise med Celebrity Edge-klassen

Se flere bilder

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,