cruise@cruisereiser.no
+4721609880
GO UP

Hvorfor cruise med Azamara

Publisert 22.08.19

Her kan du lese mer om hvorfor du bør prøve et cruise med Azamara

cruisereiser, nordmannsreiser, cruise

 

Unike utflukter

Byer kan lett utforskes, men den virkelige inspirasjonen får du når du går dypere under overflaten til en by. Utforsk verden med andre øyne – med overnattinger og dokking ved mindre, mer ukjente havner, lar Azamara® deg utforske land og byer på en ny og spennende måte..

Nå kan du velge mellom en spennende samling av utflukter fra uavhengige, lokale turoperatører, som vil ta deg dypere inn i hjertet av det lokale livet. Unike arrangementer og aktiviteter, alt for at du kan fordype deg i kunst, kultur, historie og skjønnhet på de flotte reisemålene.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

Lær å lage mozzarella for hånd hjemme hos en italiensk familie. Spill golf på verdens mest anerkjente baner. Legg ut på et overnattingseventyr i ørkenen. Besøk eksotiske markeder med en av Azamaras kokker.

Se fantastiske veggmalerier som forteller gamle historier dypt inne i et buddhisttempel. Nyt duften av nybakt baguette på gatene i Paris. Hør sang fra hellige templer i Thailand. Eller kjenn på fin silke på et marked i Durban, Sør-Afrika.  Disse spesielle utfluktene med  Azamara® gir deg unike, personlige og autentiske opplevelser.

Cruisereiser, nordmannsreiser, cruise,
Spennende reisemål

Du kommer til havner der større skip ikke kommer inn. Eksempel på dette er i hjertet av Amalfi og Kreta, eller til dørstokken til Bangkok (hvor andre store rederier må legge til noen timer unna). Eller hva med Mississippi eller Elben?
Spennende Amazonas står også på menyen!

Azamara bruker ikke så mye tid på lange cruisestrekninger. Reiserutene er spesiallaget for at du skal oppleve mest mulig på reisemål som ikke engang er på kartet for en del rederier. Med flere sene avganger og overnattinger vil du se reisemålene komme til liv etter mørkets frembrudd og oppleve spennende byer i et helt nytt lys. Skipene er intime, men aldri overfylte, akkurat i riktig størrelse for å besøke mindre havner som større skip ikke kan.
Du får altså mer tid til å utforske spennende reisemål – det er Azamara-forskjellen.

For deg som virkelig ønsker noe unikt, så kan du dra på en once-in-a-lifetime – reise på reiseruter sentrert rundt verdens fremste begivenheter. Ring inn det nye året i Rio eller Sydney, se et Formel 1-løp på Monaco Grand Prix, eller prøv et vinsmakingscruise med meget kjente navn på menyen.

 

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise,

 

Boutiquehotell til sjøs

Azamara Journey® og Azamara Quest® er fullstendig redesignet for å utstråle moderne eleganse. Dette innlemmes også i Azamara Pursuit. Skipene er komfortable og aldri overfylte. Du får en god følelse av fellesskap, understreket av et imøtekommende og oppriktig vennlig personale. Med en rekke uovertrufne inkluderte fasiliteter, vil den eneste fingeren du trenger å løfte være å velge fra en meny.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

 

Vil du vite mer om hvorfor du bør prøve et cruise med Azamara? Kontakt Cruisereiser

Les mer om Azamara
Se flere bilder fra Azamara

Azamara Club Cruises, nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,