GO UP

  • Informasjon
  • Send forespørsel

American Cruise Lines

– Herlige elvecruise i USA

American Cruise Lines har de nyeste og de mest miljøvennlige elvecruiseskipene i Amerika. Servicen ombord er upåklagelig. Maten er laget av høyt kvalifiserte kokker med lokale råvarer og gjenspeiler kvaliteten på skipene.
Ombord bor du i noen av de største lugarene du kan få, og kan nyte den flotte utsikten langs elvebredden på en romslig balkong. Store glassdører skiller lugaren fra balkongen, slik at du uhindret skal kunne nyte utsikten fra din lugar.

Underveis på cruiset blir du underholdt av musikere, historikere og naturalister som kan fortelle deg inngående om hva du ser og opplever.
Ettermiddagscocktail, hotell før cruiset og spennende utflukter er inkludert i cruiseprisen på utvalgte cruise.

American Cruise Lines sine skip er bygget i Amerika, og har hele 35 ulike cruiseruter i 28 stater.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,American Song – det helt nye elvecruiseskipet til American Cruise Lines revolusjonerer elvecruiseopplevelsene. Dette er flaggskipet, og er det mest moderne skipet på amerikanske elver. Loungene ligger 40 fot over vannet og har store vindusflater som gjør at du får en helt unik utsikt.
Skipet vil også ha et fire-etasjer høyt atrium med glasstak, som vil være samlingspunktet på cruiset.

Grand Suitene om bord har to glassvegger og en flott balkong. Roomservice er inkludert på alle lugarer, men på Grand Suitene har du også plass til private cocktailparty og private middager.

Skipet har kun plass til 184 gjester, og med all den komfort dette nye elvecruiseskipet kan tilby, vil det passe for selv den mest kresne gjest!

Vil du prøve et elvecruise med American Cruise Lines?

Kontakt Cruisereiser nå

Se også:
Cruise i hele verden
    JaNei

    © 2024 Nordmanns-Reiser AS

    Driftes og utvikles av God dag,