Fristelser på havet

GO UP

Cruisehavner i Sør-Amerika

Antigua var i sin tid den 3. største spanske kolonien med mange klostre og katedraler, og byen bærer preg av sin spanske historie kombinert med mayakulturen som preger Guatemala.

 

Puerto Vallarta, Mexico

Dette er en av Mexicos mest populære feriesteder. Den eldste delen er Puerto Vallarta hvor du finner marked og sjarmerende områder. I Nuevo Vallarta ligger de fleste hotellene og de beste strendene.

 

Los Cabos, Mexico

I Los Cabos er det fint å ta seg en spasertur. Dette er et hyggelig sted å besøke. Byen var for få år siden en søvnig by, men nå lever de på turisme, hvor havfiske er en stor aktivitet.

 

Puntarenas, Costa Rica

Puntarenas på Stillehavskysten av Costa Rica ligger mellom de vulkanske strendene ved Golfo de Nicoya og noen av landets høyeste fjell. Bli med på en utflukt her om du vil se tropisk jungel med et rikt fugleliv. Siden Costa Rica er et vulkansk land er det også mulig å få en kombinert tur med jungel og vulkaner. Disse turene arrangeres av rederiet og kan bestilles på skipet eller vi kan arrangere en privat tur.

 

Lima, Peru

Callao er havnen i Lima og det er et mylder av mennesker. Området rundt gamlebyen, palasset og katedralen anbefales og kombinert med en tur til området som heter Miraflores og/eller gullmuseet er dette fine opplevelser. Om det blir flere nordmenn vil vi arrangere en egen tur her.

 

© 2020 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic