GO UP

Barnas favorittferie i Karibien – Cococay

Publisert 09.03.23

Hva med å gi barna dine den ultimate opplevelsen? Vi tror at barnas favorittferie i Karibien fort kan bli Royals private øy, CocoCay!

Barnas favorittferie i Karibien USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Her finner du den høyeste vannsklien i Nord-Amerika og du kan se hele øya fra oven i en heliumballong. Kos dere i det største ferskvannsbassenget på Bahamas. Prøv zipline som går over øya!

De fleste opplevelsene på Perfect Day at CocoCay er gratis, og det er nok av gratis strandstoler og strandaktiviteter – for ikke å nevne fem nye inkluderte spisesteder over hele øya.
På Thrill Waterpark®, Zip Line og heliumballong må du betale et lite tillegg.

Barnas favorittferie i Karibien USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Planlegg barnas favorittferie på CocoCay med Royal Caribbean International-appen mens du er om bord på skipet.
På øya kan du bruke appens interaktive 3D-kart for å finne alle aktiviteter, restauranter, barer og snackshytter som Captain Jack’s® eller Skipper’s Grill.

Det er ingen aldersbegrensninger for opplevelsene på Perfect Day på CocoCay, men noen sklier og aktiviteter har høyde- og vektbegrensninger.

Perfect Day på CocoCay tilbyr mange alternativer for å fylle på med deilig mat mellom eventyrene. Hva med kyllingvinger og pommes frites med karakteristiske dipsauser på Captain Jack’s®?
Eller nygrillede burgere og grillet kylling på Skipper’s Grill? Karibiske småretter venter på Chill Grill.

CocoCay er totalt renovert igjen og byr på enda flere opplevelser enn tidligere.
Barnas favorittferie i Karibien USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser


Her er et forslag til barnas favorittferie i Karibien:

Start dagen på Thrill Waterpark. Her kan du kjøpe dagspass og du får da tilgang til 13 sklier – inkludert den høyeste sklien i Nord Amerika. Du har også tilgang til det største bølgebassenget i Karibien og gratis solstoler med parasoller.

Har du med deg mindre barn, kan de kose seg i Captain Jill’s Galleon, et skipsvrak full av sklier og vannkanoner rett ved Thrill Waterpark. De minste barna kan ha det kjempegøy på den store Splashaway Bay aqua park, med fem vannsklier, fontener, flere basseng og to store vannbøtter som tømmes over.

Barnas favorittferie i Karibien USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Perfect Day at CocoCay har en nesten 500 meter lang zip line. Dette er verdt å teste ut for de litt større barna (og selvsagt de voksne i reisefølget).

Lunsj kan nytes for store og små på Skipper’s Grill, med salater, sandwiches, tacos, burgere og andre grillede favoritter.

Ta en tur til CocoCay Island Market for litt shopping, eller lån snorkleutstyr på Chill Island® og nyt det spennende livet under vann.

 USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

På ettermiddagen går turen tilbake til ditt skip.

Vil du teste ut barnas favorittferie?

Kontakt Cruisereiser

Se alle cruise som stopper på CocoCay
nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,