GO UP

Vinterferiecruise i Karibien med MSC Seascape 2023

Tid: Vinterferien 2023 – 19. – 26. februar
Vet du at drikkepakke er inkludert i prisen? Og at barn seiler gratis??

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

Unn deg et varmt og deilig vinterferiecruise i Karibien med MSC Seascape i 2023!
USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiserCruiset starter i flotte Miami.
Så går du om bord og gjør deg kjent med dette spennende skipet.
Dette solfylte cruiset tar deg med til spennende reisemål som MSC sin egen øy – Ocean Cay og Nassau på Bahamas, San Juan på Puerto Rico og Puerto Plata på Den Dominikanske Republikk før du vender tilbake til Miami.

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiserPS – vet du at du kan kombinere denne seilingen med en annen rute og oppleve enda mye mer i den karibiske øyverdenen?

Fantastiske Ocean Cay – med sine kritthvite sandstrender og en mengde aktiviteter for store og små, er et paradis!
Her kan du nyte en avslappende massasje i en cabana, snorkle og se havets mangefargede fisk eller ta spennende utflukter.
Ocean Cay er en del av de flotte Bimini-øyene og er kun tilgjengelig for deg som reiser på et cruise med MSC.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Nassau – pirater, vanneventyr og historiske hot spots.
Besøk Cable Beach, en 6,5 kilometer lang strand ca fem kilometer fra Nassau. Eller Paradise Beach på Paradise Island, en av de beste strendene i området.
Ønsker du en mer privat strandopplevelse, bli med på utflukt til Blue Lagoon Island, en privat øy med en av de mest bortgjemte strendene på Bahamas. Eller du kan ta en VIP cabana på den perfekte oasen Balmoral Island.

Vil du være mer aktiv? Ta en utflukt til Atlantis Resort på Paradise Island. Her ligger Aquaventure, et spennende 141 mål stort badeland hvor du prøve syv-etasjers sklier, besøke Dig, et falskt arkeologisk område som gjenskaper ruinene av det gamle Atlantis, eller Predator Lagoon, hjem til haier, rokker, barracudaer og sagfisk. Gå opp på Queen’s Staircase ved Fort Fincastle og nyt utsikten. Den historiske trappen består av 65 trinn håndskåret ut av solid kalkstein av 600 slaver mellom 1793 og 1794.
Nassau ble utropt til en piratrepublikk på begynnelsen av 1700-tallet, og ga en gang ly til mer enn 1000 pirater, flere enn de hundre innbyggerne i byen.

 

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

 

Etter en herlig og avslappende dag på sjøen, ankommer du San Juan, en herlig by med gammeldags sjarm og spanske fort.
Her finner du noen av de eldste bygningene på den vestlige halvkule. San Juan, Puerto Ricos hovedstad, er romantisk sjarmerende med sine lyse spanske kolonifasader i pastell, smijernsbalkonger som bugner av blomster, trange brosteinsgater og flotte parker. Besøk Old San Juan (Viejo San Juan), et UNESCOs verdensarvdistrikt, kjent for festningene Castillo San Felipe del Morro og Castillo San Cristóbal. Den gamle bydelen er en øy som er koblet til fastlandet med en bro. San Juan Bay var lenge en hovedhavn i «Den nye verden» og var kjent som Puerto Rico – den rike havnen, da beliggenheten gjorde den perfekt for skipstrafikken.

Da Christopher Columbus først oppdaget den nordlige kysten av Den dominikanske republikk på slutten av 1400-tallet, døpte han den San Felipe de Puerto Plata eller «Sølvhavnen» etter den glitrende fjelltoppen innhyllet i tåke som glitret som sølv.
Puerto Plata, som ligger ved foten av Isabel de Torres-fjellet, blomstret som et viktig handelssenter for de spanske koloniene, inntil smugling og strid raserte byen fullstendig på midten av 1800-tallet. Den ble gjenoppbygd i viktoriansk og nyklassisk arkitektur.

 

MSC cruises, cruisereiser, nordmannsreiser, Familiecruise i Karibien med MSC Seaside

 

I dag står byens godt bevarte historiske sentrum på UNESCOs verdensarvliste. Tusenvis av ferierende turister tiltrekkes av flotte fossefall, vakre hvite sandstrender ved Playa Dorada og Cabarete og spektakulære snorklesteder.

Noen av de viktigste arkitektoniske stedene inkluderer katedralen Santa María la Menor og Alcázar de Colón, den tidligere residensen til øyas guvernør, som har utsikt over den nærliggende Rio Ozama.
Spor av de antikke bymurene og inngangen til byen, Puerta de la Misericordia, kan fortsatt sees.

Cruiset ender tilbake i Miami etter en innholdsrik uke.

Vi kan selvsagt skreddersy ditt cruise med avreise andre datoer!

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

MSC Seaskape

MSC Seascape er et lekkert og innovativt skip. Den banebrytende designen bringer deg nærmere havet enn noen gang før. Her har mye av designet tatt utgangspunkt i uterom, både for måltider, underholdning og avslapning.

 

 

Hele 13 000 m2 med åpne dekk, en fantastisk strandpromenade omkranset av steder å spise, drikke, bade og sole seg, et ettertraktet Infinity Aft-basseng, panoramaheiser og den vakre skywalken Bridge of Sighs av glass, gjør MSC Seascape ikonisk og unikt. Flaggskipet vil tilby ledende underholdningsalternativer som du ikke kan gå glipp av, og for første gang til sjøs, MSC RoboCoaster, en enestående spennende tur som vil glede alle adrenalinsøkere om bord.

 

Påskecruise i Karibien med MSC Seascape Cruise med MSC Seashore cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

 

MSC Seascape hyller New York City. Både designfunksjonene, offentlige områder og stedsnavn er inspirert av den amerikanske storbyen. Disse inkluderer en imponerende tre meter høy kopi av Frihetsgudinnen i hjertet av kasinoet og et nydesignet ekspansivt underholdningsområde, med det passende navn Times Square. Hovedtrekket til dette nye området er en imponerende 8,5 meter høy LED-vegg som spenner over fire dekk med en projeksjon av den ikoniske skylinen til underholdningssenteret på Manhattan.

På dekk 18 har hovedbassenget to forskjellige dybder slik at du kan velge å svømme eller bare stå og henge i vannet. Det nydesignede området inkluderer en 360-graders vannfontene i form av en øy i sentrum. Besøk også vannparken med Pirates Cove-tema.

Moro for barn og voksne. Kos dere i bowlinghallen, ta med barna på restauranten som er dedikert kun for barn. Eller bruk timer i det mest interaktive, fleretasjes vannlandet til sjøs. Her er det 5 forskjellige vannsklier, en AquaPlayTM område designet for småbarn og en eventyrsti. I tillegg har selvsagt MSC Seascape spennende og fargerike lekeområder for barn, skapt i samarbeid med LEGO® og Chicco®.

 

cruise, cruisereiser, nordmannsreiser

 

Miljøvern

MSC Seascape er utstyrt med siste generasjons miljøteknologi med forbedringer av energieffektivitet, de nyeste systemene for å redusere luftutslipp, samt et avansert avløpsvannbehandlingssystem med rensestandarder som er høyere enn de fleste avløpsrenseanlegg i land.

Oppdag mer om hvordan MSC Group aktivt bidrar til virkningsfulle miljøbevaring og humanitære programmer ved MSC Foundation Center om bord.

MSC Cruises er aktivt engasjert i utviklingen av neste generasjons miljøteknologi for å oppnå karbonnøytrale seilinger innen 2050 og nullutslipp.

Vil du være med på vinterferiecruise i Karibien med MSC Seascape?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Reisemål Cruise i Karibien
Tid 17-02-2023 - 26-02-2023
Varighet 10 dager

© 2022 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic