GO UP

Vinterferiecruise i Karibien med MSC Seascape 2024

Dato: 15. – 25. februar 2024
To voksne og to barn opp til 10 år fra 26 050,- per person
To voksne fra 36 100,- per person
Prisen inkluderer flyreise t/r, to netter på hotell, balkonglugar med alle måltider og drikkepakke, transport tilbake til flyplass fra skipet

Lange strender, late dager i solen – vekk fra snø og kulde? Hva med å ta med familien eller din kjære på et vinterferiecruise i Karibien med MSC Seascape. Cruiset starter i flotte Miami.

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Så går du om bord og gjør deg kjent med dette spennende skipet.
Dette solfylte cruiset tar deg med til spennende reisemål som MSC sin egen øy – Ocean Cay og Nassau på Bahamas, San Juan på Puerto Rico og Puerto Plata på Den Dominikanske Republikk før du vender tilbake til Miami.

PS – vet du at du kan kombinere denne seilingen med en annen rute og oppleve enda mye mer i den karibiske øyverdenen?

 

Havner du besøker på vinterferiecruise med MSC Seascape

Lange strender og glamour i Miami
Hvis du holder deg til de mest populære områdene i Miami Beach og sentrum, kan du enkelt ta deg rundt med buss og til fots. South Beach er et ganske lite område i den sørlige enden hvor du finner mange av Floridas ledende kunstgallerier, trendsettende restauranter og klubber.
Central Miami Beach var der 1950-tallets filmstjerner hadde det gøy i solen og bidro til å sette Miamis internasjonale rykte som et glamorøst feriested.

Nassau – pirater, vanneventyr og historiske hot spots.
Besøk Cable Beach, en 6,5 kilometer lang strand ca fem kilometer fra Nassau. Eller Paradise Beach på Paradise Island, en av de beste strendene i området. Ønsker du en mer privat strandopplevelse, bli med på utflukt til Blue Lagoon Island, en privat øy med en av de mest bortgjemte strendene på Bahamas. Eller du kan ta en VIP cabana på den perfekte oasen Balmoral Island.
Vil du være mer aktiv? Ta en utflukt til Atlantis Resort på Paradise Island. Her ligger Aquaventure, et spennende 141 mål stort badeland hvor du prøve syv-etasjers sklier, besøke Dig, et falskt arkeologisk område som gjenskaper ruinene av det gamle Atlantis, eller Predator Lagoon, hjem til haier, rokker, barracudaer og sagfisk. Gå opp på Queen’s Staircase ved Fort Fincastle og nyt utsikten. Den historiske trappen består av 65 trinn håndskåret ut av solid kalkstein av 600 slaver mellom 1793 og 1794.
Nassau ble utropt til en piratrepublikk på begynnelsen av 1700-tallet, og ga en gang ly til mer enn 1000 pirater, flere enn de hundre innbyggerne i byen. Mens pirathistorien strekker seg dypt, er Nassau, som ligger på øya New Providence, hovedstaden og kommersielle sentrum av Bahamas og øygruppens største by. Se Nassaus sjarmerende bygninger i kolonistil og pastellfargede butikker som blandet med strukturer i georgiansk stil. Nassau strekker seg fra havnen til Bay Street, hovedgaten gjennom byen – full av butikker, suvenirer, restauranter og underholdning. På Straw Market, hvor typiske bahamiske suvenirer selges, må du prute.

 

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

 

Sjarmerende San Juan
Etter en herlig og avslappende dag på sjøen, ankommer du San Juan, en herlig by med gammeldags sjarm og spanske fort.
Her finner du noen av de eldste bygningene på den vestlige halvkule. San Juan, Puerto Ricos hovedstad, er romantisk sjarmerende med sine lyse spanske kolonifasader i pastell, smijernsbalkonger som bugner av blomster, trange brosteinsgater og flotte parker. Besøk Old San Juan (Viejo San Juan), et UNESCOs verdensarvdistrikt, kjent for festningene Castillo San Felipe del Morro og Castillo San Cristóbal. Den gamle bydelen er en øy som er koblet til fastlandet med en bro. San Juan Bay var lenge en hovedhavn i Den nye verden og var kjent som Puerto Rico – den rike havnen, da beliggenheten gjorde den perfekt for skipstrafikken.

Da Christopher Columbus først oppdaget den nordlige kysten av Den dominikanske republikk på slutten av 1400-tallet, døpte han den San Felipe de Puerto Plata eller Sølvhavnen etter den glitrende fjelltoppen innhyllet i tåke som glitret som sølv.
Puerto Plata, som ligger ved foten av Isabel de Torres-fjellet, blomstret som et viktig handelssenter for de spanske koloniene, inntil smugling og strid raserte byen fullstendig på midten av 1800-tallet. Den ble gjenoppbygd i viktoriansk og nyklassisk arkitektur.

I dag står byens godt bevarte historiske sentrum på UNESCOs verdensarvliste. Tusenvis av ferierende turister tiltrekkes av flotte fossefall, vakre hvite sandstrender ved Playa Dorada og Cabarete og spektakulære snorklesteder.

Noen av de viktigste arkitektoniske stedene inkluderer katedralen Santa María la Menor og Alcázar de Colón, den tidligere residensen til øyas guvernør, som har utsikt over den nærliggende Rio Ozama.
Spor av de antikke bymurene og inngangen til byen, Puerta de la Misericordia, kan fortsatt sees.

 

MSC cruises, cruisereiser, nordmannsreiser, Familiecruise i Karibien med MSC Seaside

 

Fantastiske Ocean Cay – med sine kritthvite sandstrender og en mengde aktiviteter for store og små, er et paradis!
Her kan du nyte en avslappende massasje i en cabana, snorkle og se havets mangefargede fisk eller ta spennende utflukter.
Med dokking rett på øya kan du gå rett av skipet til en av øyas mange strender hvor stoler, parasoller og hytter venter. Tilbring dagen med snorkling, padleboarding, jetski og mer, eller for velvære og avslapning, besøk The Spa at Ocean Cay som tilbyr massasje ved stranden.
Ocean Cay er en del av de flotte Bimini-øyene og er kun tilgjengelig for deg som reiser på et cruise med MSC.

Cruiset ender tilbake i Miami etter en innholdsrik uke.

Vi kan selvsagt skreddersy ditt cruise med avreise andre datoer!

 

MSC Seaskape

MSC Seascape hyller havets skjønnhet med en hel rekke innovative designfunksjoner som gjør det mulig for deg å nyte nye horisonter til sjøs, gjennom imponerende uterom designet for avslapning, bespisning og underholdning.
Flotte bassenger, panoramaheiser og den betagende glassbroen Sukkenes bro, gjør MSC Seascape ikonisk.
MSC Seascape hyller New York City, designfunksjonene, offentlige områder og stedsnavn er inspirert av den amerikanske storbyen. Disse inkluderer en imponerende tre meter høy kopi av Frihetsgudinnen i hjertet av kasinoet og et nydesignet ekspansivt  underholdningsområde som har det passende navnet Times Square. Hovedtrekket til dette nye området er en imponerende 8,5 meter høy LED-vegg som spenner over fire dekk som kan endre seg fra dag til natt.

 

Påskecruise i Karibien med MSC Seascape Cruise med MSC Seashore cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

 

På dekk 18 har hovedbassenget to forskjellige dybder slik at du kan velge å svømme eller bare stå og henge i vannet. Det nydesignede området inkluderer en 360-graders vannfontene i form av en øy i sentrum. Besøk også vannparken med Pirates Cove-tema.

Moro for barn og voksne. Kos dere i bowlinghallen, ta med barna på restauranten som er dedikert kun for barn. Eller bruk timer i det mest interaktive, fleretasjes vannlandet til sjøs. Her er det fem forskjellige vannsklier, en AquaPlayTM område designet for småbarn og en eventyrsti. I tillegg har selvsagt MSC Seascape spennende og fargerike lekeområder for barn, skapt i samarbeid med LEGO® og Chicco®.

 

cruise, cruisereiser, nordmannsreiser

 

Miljøvern

MSC Seascape er utstyrt med siste generasjons miljøteknologi med forbedringer av energieffektivitet, de nyeste systemene for å redusere luftutslipp, samt et avansert avløpsvannbehandlingssystem med rensestandarder som er høyere enn de fleste avløpsrenseanlegg i land.

Oppdag mer om hvordan MSC Group aktivt bidrar til virkningsfulle miljøbevaring og humanitære programmer ved MSC Foundation Center om bord.

MSC Cruises er aktivt engasjert i utviklingen av neste generasjons miljøteknologi for å oppnå karbonnøytrale seilinger innen 2050 og nullutslipp.

Vil du være med på vinterferiecruise i Karibien med MSC Seascape?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Reisemål Cruise i Karibien
Tid 15-02-2024 - 25-02-2024
Varighet 11 dager
Bestill

© 2023 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,