Fristelser på havet

GO UP

Vincruise i Middelhavet med SeaDream Yacht Club

Med ekspertisen til vinregissør Martin Arentz er et SeaDream vincruise den perfekte muligheten til å forbedre din mat og vinkunnskap.

Tidsrom 12. – 19. oktober 2019
Varighet åtte dager
Pris: Fra 41 050,-

Nå kan du bli med på et herlig vincruise i Middelhavet med SeaDream Yacht Club. Hver eneste vincruise på SeaDream er en unik kulinarisk opplevelse. I tillegg er det nøye utformede reiseruter som tar deg inn i verden av vin. Du kommer til vakreste havnene i Middelhavet og besøker verdensberømte vingårder.

På alle SeaDream-cruise er drikke utvalgte viner inkludert. Vinpakker på glass til Winemakers Dinner og Wine Land Adventures tilbys mot en ekstra kostnad. Under vincruiset vil en representant fra en vingård være til stede, for å arrangere de planlagte vinsmakingene og Winemakers Dinner.
Du får følgende:
To vinsmakinger per reise
Winemakers Dinner
To vinrelaterte Yachting Land Adventures * per reise i tillegg til det vanlige utvalget * Yachting Land Adventures er valgfritt mot en ekstra kostnad

Vinprodusenter og vingårder
Fordyp deg i fantastiske smaker mens du besøker kjente vinprodusenter og flere mindre kjente, men like bemerkelsesverdige vingårder. Dagene er fylt med vinsmaking og guidede turer hvor du lærer om noen av de fineste vinene i verden.

Winemaker’s Dinner
Eksklusiv vinsmaking blir etterfulgt av Winemaker’s Dinner, hvor den lekre menyen toppes med passende vin fra den besøkende vingården. En unik kveld med en uforglemmelig kulinarisk opplevelse som ikke kan sammenlignes med andre vincruise.

Wine Land Adventures
Dette er spesielle utflukter for å komplettere hele vincruise- opplevelsen. Fyll dagene med å jakte på trøfler og rusle rundt på lokale markeder. Tenk deg selv ved foten av Vesuv på Sorrentino Winery eller vandrende gjennom Cartagena for en kulinarisk og velsmakende opplevelse.

På cruiset som starter i Civitavecchia utenfor Roma, seiler du til Cinque Terre – Portovenere, Portofino,  Monaco/Monte Carlo, Cannes, Saint-Tropez og Cassis før du ender i Barcelona.

Its’ yachting, not cruising. Enjoy the difference! 

Vincruise i Middelhavet med SeaDream Yacht Club

Med 112 gjester om bord og 95 i crew er dette en annerledes og eksklusiv cruiseopplevelse!

Yachten legger til i små havner, hvor vanlige cruiseskip ikke kommer til. Du kan velge å få redd opp en herlig seng under himmel på dekk, finn din private strand, kos deg med vannsport og skap unike minner.

Ombord kan du nyte fantastiske gourmetmåltider når og hvor du måtte ønske, gode viner, SeaDream Spa, eller more deg med alle vannsporter som tilbys fra marinaen som setter ut akter i skipet. Du finner også treningssenter, golfsimulator og spa ombord.

Glem heller ikke SeaDreams «champagne- og kaviar-splash»!

Lugarene på SeaDream
Alle lugarer på SeaDream er utvendige. Lugarene har en eksklusiv innredning, med marmorbad, badekåpe og tøfler. Minibar, flatskjerm, og selvsagt dyne.
Vanlig lugar er 18m2, men du kan selvsagt velge suite istedet.Ønsker du et avslappende, luksuriøs men uhøytidelig cruise, da er SeaDream rette valget for deg!

Vil du være med på nyttårscruise i Karibien med SeaDream Yacht Club?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Reiserute:

Date Ports of Call Arrive Depart
Oktober 12, 2019 Civitavecchia (Roma), Italia 14:00 – 16:00 (Embarkation) Kveld
Oktober 13, 2019 Portovenere (Cinque Terre), Italia Morgen Sen kveld
Oktober 14, 2019 Portofino, Italia Morgen Sen Kveld
Oktober 15, 2019 Monte Carlo, Monaco Morgen Over natten
Oktober 16, 2019 Monte Carlo, Monaco Tidlig morgen
Oktober 16, 2019 Cannes, Frankrike Morgen Sen Kveld
Oktober 17, 2019 Saint-Tropez, Frankrike Morgen Sen Kveld
Oktober 18, 2019 Cassis, Frankrike Morgen Ettermiddag
Oktober 19, 2019 Barcelona, Spaina Morgen 08:00 – 10:00 (Disembarkation)

 

Priser og betingelser:

Fra 41 050,- inkl alle måltider, drikke og aktiviteter
NB: Drikkepakke på Winemakers Dinner og utflukter kommer i tillegg.


Prisen inkluderer:

  • Oppgitte priser er per person
  • All inclusive
Reisemål Cruise i Middelhavet
Pris Fra 41 050,-
Tid 12-10-2019 - 19-10-2019
Varighet 8 dager

Transportform:

© 2019 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic