GO UP

Verdenscruise med Island Princess

Tid: 18. januar 2024 – 9. mai 2024
Pris: Fra 189 000,- for 111 dager!

Unn deg et episk eventyr – et verdenscruise med Island Princess. Denne seilingen tar deg med over 3 000 nautiske mil, til mer enn 51 reisemål, seks kontinenter og 27 land.
Du kan velge å seile fra Los Angeles eller Fort Lauderdale. Du kan også velge å være med på deler av cruiset – kontakt oss for muligheter.

 

cruisereiser, nordmannsreiser, amerikaspesialisten verdenscruise med Island Princess

 

Verdenscruise er mer populært enn noen gang. Og nå kan du også oppleve det om bord på flotte Island Princess, ett av de største skipene som noensinne har seilt på et verdenscruise for Princess. Skipet tar 2 200 gjester og har over 700 balkonglugarer.

Cruiset på 111 dager fra Fort Lauderdale går 4. januar 2024.
Fra Los Angeles 18. januar 2024

Skipet vil gå innnom Galilea/Nasaret (Haifa), Bali (Benoa), Kreta (Heraklion), Mykonos, Napoli (Capri og Pompeii), Firenze/Pisa (Livorno), Genova (Milano), Villefranche, Lisboa, Agadir, Santa Cruz de Tenerife og Bermuda. Du vil besøke 25 UNESCOs verdensarvsteder, inkludert Akropolis i Athen, havnefestningen i Cartagena og den antikke greske byen Efesos i Tyrkia.

 

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, Verdenscruise med Island Princess

 

Verdenscruiset vil krysse ekvator to ganger. Det blir overnattingsbesøk i den moderne byen Dubai og 11 sene kvelder inkludert Abu Dhabi, Auckland og Sydney, slik at du kan få mest mulig ut av tiden din til å utforske nye kulturer i havnene. Land som besøkes inkluderer New Zealand, Australia, Indonesia, Israel, Hellas, Italia, Spania, Marokko, Kanariøyene, Costa Rica og mer.

Princess har introdusert MedallionClass-ferier – en enhet som kan bæres på deg, og som muliggjør alt fra berøringsfri ombordstigning til å finne dine kjære hvor som helst på skipet. Du kan også bestille det du ønsker og få det levert direkte uansett hvor på skipet du befinner deg.

 

Princess Cruises, nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

 

I tillegg kan du dele dine favorittcruiseøyeblikk ved hjelp av MedallionNet, en av de beste Wi-Fi til sjøs, holde kontakten med venner og familie hjemme, jobbe eksternt hvor som helst på skipet, raskt legge ut innhold og streame favorittfilmer og -programmer .

Vil du unne deg et verdenscruise med Island Princess?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Reisemål Verdenscruise
Tid 18-01-2024 - 09-05-2024
Varighet 113 dager

© 2023 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic