GO UP

Verdenscruise med Azamara Onward 2025

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Pris: Fra 401 451,- per person i rimeligste lugarkategori.
For 2 855,- per døgn kan du oppleve hele verden på dette luksusskipet. Du pakker kun ut en gang, og har selvsagt alt inkludert på reisen. Og mye mer enn normalt:
On board credit, wifi, oppgradert drikkepakke, business-klasse flybilletter, hotell før cruiset, galamiddag før cruiset, klesvask og mye mer!

Bli med på et eksklusivt og unikt verdenscruise med Azamara Onward 2025.
Cruiset starter i San Diego, California 6. januar 2025 og ender i Lisboa 1. juni 2025.

Denne reisen er på hele 156 netter og besøker 37 land med 15 overnattinger og 31 sen-kveld avgang. Hele 60% av havnene er nye sammenlignet med 2024-reisen. Turen går om bord på det nyeste skipet til Azamara. Her har du selvsagt den intime boutiquestilen som rederiet er kjent for.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser, Verdenscruise med Azamara Onward 2025

 

Du har god tid til å fordype deg i stedene du kommer til. Den nøye planlagte reiseruten har flere lengre opphold, flere overnattinger og unike nattseilinger. Her kan du virkelig oppleve historien, kunsten, maten og lokale skikker som gjør hver havn minneverdig.

Høydepunkter på verdenscruise med Azamara Onward i 2025

Unike, nye havner:

  • Pago Pago, American Samoa
  • Apia, Samoa
  • Nuku ‘Alofa, Tonga
  • Lautoka, Fiji
  • Suva, Fiji
  • Puerto Princesa, Philippines
  • Sihanoukville, Cambodia
  • Saint Helier, Jersey, Channel Islands

Honolulu, Hawaii: Azamara kommer tilbake til de fantastiske Hawaii-øyene med et sent opphold i Honolulu, hvor du kan utforske fantastiske strender og autentisk hawaiisk mat og kultur.
Samoa og Tonga: Du vil oppleve de lite besøkte øyene Samoa og Tonga hvor du kan svømme med hvaler og se en rik samoansk kultur.
Sydney, Australia: En overnatting gir deg muligheten til å dykke dypere inn i Sydneys fantastiske strender, ikoniske operahus og livlige mat-, kunst- og underholdningsscene.
Stewart Island, New Zealand: Utenfor allfarvei ligger New Zealands sørligste øy, et rolig og uberørt reisemål med mindre enn 500 innbyggere. Store deler av øya er Rakiura nasjonalpark, hvor du finner kystregnskog, sanddyner, fjellkjeder og dyreliv.
Benoa, Bali: Oppdag Benoa sin skjønnhet og kultur. Her blir det også en spesiell AzAmazing Evening, hvor lokale utøvere vil vise tradisjonelle former for dans med intrikat fotarbeid og fingerbevegelser.

 

Verdenscruise med Azamara Onward 2025 USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Bangkok, Thailand: Et opphold på to netter gir deg muligheten til å virkelig fordype deg i Bangkoks lokale kultur gjennom byens mat, musikk, dans, kunst og buddhistiske templer. Ta en utflukt til den fjellrike byen Chiang Mai i Nord-Thailand og det sørøstasiatiske landet Laos, kjent for sine buddhistiske klostre og fransk koloniarkitektur.
Semarang, Indonesia: Semarang er kjent som Javas Venezia for de mange elvene som renner gjennom sentrum av byen. Fra denne havnen kan du ta en utflukt til Borobudur, verdens største buddhisttempel som dateres tilbake til 900-tallet.

Tips og AzAmazing Evenings® er inkludert, men du vil også motta over $25 000 i eksklusive fasiliteter* på denne enestående reisen. Blant annet $7 000 i on board credit per lugar, flyreiser i Business Class, et hotellopphold og gallamiddag før reisen, transport, tilgang til eksklusive arrangementer og mye mer.

Velkommen til ditt boutiquehotell til sjøs
Nye Azamara Onward℠ er bygget for å krysse hav, cruise langs naturskjønne vannveier og legge til kai på steder større skip ikke har tilgang til.

 

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise, verdenscruise med Azamara

 

Etter spennende oppdagelser kan du trekke deg tilbake til din lekre lugar. Enten nyte havutsikt og saltvannsbris, eller bare ha en god natts søvn. Her er det 24-timers romservice og butlerservice.

Azamaras skip er designet for å møte alle dine behov, uansett hvor i verden du skal. Oppdag herlige smaker på spesialrestaurantene, lad opp og slapp av på det toppmoderne spa- og treningssenteret, se flotte signaturshow, komediekvelder og andre uforglemmelige begivenheter.

Og servicen til de ansatte er selvsagt upåklagelig.

 

Vil du unne deg et verdenscruise med Azamara Onward i 2025?

Kontakt Cruisereiser

Har du et spørsmål om denne turen?

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,