Fristelser på havet

GO UP
MED REISELEDER

Rundreise i Alaska og cruise med Celebrity Millennium

Reiseleder

Forvent deg store naturopplevelser, dyreliv, hyggelige mennesker og opplevelser.

Tid: 19.  juli – 2. august 2020
Pris: Fra 57 985,- per person i dobbeltlugar, inkludert hotell, flyreise, måltider, drikkepakke på cruiset, tog

La en rundreise i Alaska og cruise med Celebrity Millennium bli din neste unike ferieopplevelse!
Denne flotte cruisereisen starter med en seks dagers opplevelsesreise  i Alaska.
Utgangspunkt er Anchorage, hvor det blir sightseeing og spennende opplevelser i byen. Kanskje du opplever dyrelivet på nært hold.
Så reiser du på en togreise til Denali på den fineste togstrekningen mellom Anchorage og Fairbanks.
I Denali blir det besøk i nasjonalparken – hvor det garantert blir mange flotte fotomuligheter.
Turen fra Anchorage til Seward går langs vakre Seward Highway.

Deretter reiser du på et syv netters cruise fra Seward i Alaska til Vancouver med Celebrity Millennium. Her kommer du til spennende reisemål som Hubbardisbreen, Juneau, Skagway og Ketchikan. Og en seilas gjennom Inside Passage.

Dette er en unik reise hvor du får sett Alaskas høyeste fjell Denali og Alaskas flotte fjorder.

Celebrity Millennium
Som en del av et $ 500 millioner flåteomfattende moderniseringsprogram, fikk Celebrity Millennium® en stor fornyelse. Skipet tar 2 218 passasjerer. Lugarene har fått nytt og lekkert design. Lekre nye bad, og moderniserte og oppussede restauranter og barer.  Å cruise med Celebrity Millennium er det ultimate velværet – i tillegg til fantastiske opplevelser utendørs. Vår reiseleder på turen er Freddy Nilssen.

Vil du være med på rundreise i Alaska og cruise med Celebrity Millennium?
Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Dag til dag:

Dag 1

Program før cruiset

19. juli Oslo eller Bergen – Anchorage
Anchorage ligger ved Cook Inlet, en av de mindre fjordene i Alaska. Byen er omringet av fjell, og naturopplevelser er det mange av. Samtidig er byen en metropol med et moderne sentrum, uteliv, gourmet restauranter, teater og annet. Den er nok mer urban enn de fleste tenker seg. Du kan se elg i byens parker og byen har Nord-Amerikas største base for sjøfly ved Lake Hood.  Ved ankomst blir du kjørt til hotellet og det er velkomstmiddag inkludert. Middag

Dag 2

20. juli, Anchorage – Talkeetna
Morgenen starter med sightseeing av byen. Turen inkluderer det historiske sentrum av byen, Ship Creek laksetrapp, Lake Hood og besøk til Anchorage-museet. Museet er en lokal institusjon som viser historie, kunst og kultur i Alaska og gir deg innblikk i hvordan menneskene her har levd og lever i dag. Etter besøket forsetter reisen gjennom nydelige Matanuska-Sustinadalen som er et av de viktigste jordbruksområdene i Alaska. Dalen er ligger under tre av Alaskas fjellkjeder, Alaska Range, Talkeetna og Chugachfjellene. Etter ankomst i Talkeetna, er resten av kvelden åpen og bussjåføren gir råd om hva som er å se.

Dag 3

21. juli, Talkeetna – Denali
Det er en rolig morgen med tid til en skogstur eller besøk i byen. Bussen kjører deg så til togstasjonen hvor du går om bord i toget til Denali. Bussen kjører med bagasjen. På toget er det enten standard vogner eller du kan oppgradere til deluxe overbygde vogner hvor lunsj også er inkludert. Toget går fra Talkeetna 11:20 og ankommer Denali nasjonalpark 15:40.
Dette er regnet som den fineste togstrekningen på ruten mellom Anchorage og Fairbanks, og er været på sitt beste ser du Denalifjellet i det fjerne.

Denali nasjonalpark er en av verdens store områder hvor dyrelivet er beskyttet, uten fare for å bli jaktet på. Det fantastiske fjellområdet er storslagent. Besøksområdene er begrenset, og hoteller og spisesteder ligger ved inngang til parken. Etter ankomst er det tid på egen hånd.

Dag 4

22. juli Denali
Denali nasjonalpark ligger i fjellkjeden Alaska Range som er 950 kilometer lang og Denali ruver 6144 meter over havet. Denali betyr «den høye» på lokal Atabascan dialekt. Nasjonalparken er den beste i USA til å se dyr og fugler i sitt rette element. Om morgenen går det buss innover i parken – det er kun spesielle busser som får lov å kjøre. Ta med kamera – her kan du kanskje få sett ulv, rev, elg, fjellgeit, villrein, og grizzly bjørner. På turen er matpakke medbragt. Tilbake på hotellet er det tid til å gå turer på egen hånd.

Dag 5

23. juli, Denali – Anchorage
Etter frokost går ferden mot Anchorage langs Park’s Highway. Flere stopp gjøres underveis til fotografering, souvernirbutikker og selvsagt toalettbesøk. I Willow stopper du for å besøke en hundekjører-kennel. Her møter du Vern Holter – en av veteranene fra hundeløpet Iditarod og får sett hans kennel. Han deler historier og forklarer historien bak Alaskas nasjonalsport. Vær forberedt på en ettermiddag med livlige hunder som gjerne vil møte besøkende. Lunsj er inkludert. Tilbake i Anchorage har du tid på egen hånd.

Dag 6

24. juli, Anchorage – Seward
Reisen går sørover langs Seward Highway langs den nydelige fjordarmen Turnagain. Strekningen er en av veiene som er del av «All-American Road», en nasjonal turistvei, ofte litt utenom allfarvei. Veien snor seg langs fjorden, forbi høye fjelltopper og fagre enger og viser Alaskas kontrastfylte landskap. På veien besøkes Alaska Wildlife Conservation Center som tar hånd om skadede dyr og fugler året rundt. Senteret har et stort område hvor dyrene kan gå rundt, og er du heldig, kan du se brunbjørn eller moskusokse som vandrer rundt. Videre til Seward hvor du går om bord i Celebrity Millennium.

Dag 7

Seilingsrute fra dag 7 til dag 13

Dag Havn Ankomst Avreise
24. juli Seward 20:00
25. juli Hubbard isbreen, i sjøen 14:00 18:00
26. juli Juneau 09:00 21:00
27. juli Skagway 07:00 20:30
28. juli Icy Strait Point 06:30 15:00
29. juli Ketchikan 09:00 18:00
30. juli Seiler langs Inside Passage (innaskjærs)
31. juli Vancouver, hotell en natt 07:00
1. august Avreise evt. forlengelse
Dag 8

Siste dag i Canada eller forlengelse. Her er det mulighet  for blant annet tur til Victoria og fantastiske Butchard Garden som dagstur eller med en overnatting. En tur på en av verdens flotteste togturer med Rocky Mountaineer til Banff eller Jasper er også et alternativ vi anbefaler på det varmeste.

Priser og betingelser:

Utvendig balkong lugar kategori 2C fra 57 985,- per person
Utvendig singel balkong lugar kategori 2C fra 84 270,- per person
Utvendig Concierge class lugar kategori C3 fra 59 990,- per person


Vår ref: A/5931989


Følgende er inkludert:
Fly fra Oslo eller Bergen til Anchorage med retur fra Vancouver
Transport og sightseeing i henhold til program i Alaska
Tog og buss som beskrevet
Hotell i Alaska i fem netter med frokost
En middag og to lunsjer
Cruise i syv netter med alle måltider, tips og Classic drikkepakke med ubegrenset vann på flaske, mineralvann, vin, øl, drinker, smoothies, spesialkaffe inntil $9 pr enhet
Hotell Sheraton Wall en natt med frokost
Norsktalende reiseleder på turen v/minimum 20 deltagere.


Tillegg:
Deluxe vogn fra Denali til Anchorage 1 370,-
Drikkevarer på reisen i Alaska
Alt som ikke er spesifisert over


Bestilling:
Bestilling kan gjøres på mail eller på telefon. Bekreftelse vil bli tilsendt sammen med depositumsfaktura på 3 500,- pr person. Depositumet er ikke refunderbart.


 


Prisen inkluderer:

  • Oppgitte priser er per person
  • Flyreise
  • Hotellovernatting(er)
  • Cruise
  • Måltider
  • Drikkepakke
  • Tips
  • Transport
  • Sightseeing
  • Reiseleder
Reisemål Cruise i Alaska
Pris Fra 57 985,-
Tid 19-07-2020 - 31-07-2020
Varighet 13 dager
Bestill

Transportform:

© 2020 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic