Fristelser på havet

GO UP

Nyttårscruise i Karibien med SeaDream Yacht Club

Hvorfor ikke feire nyttår på et lekkert cruiseskip i Karibien i 2019? Og tenk på alle de små, spennende øyene du får se!

Tidsrom 28. desember 2019 – 5. januar 2020
Varighet åtte dager
Pris: Fra 49 555,-

Bli met på et herlig nyttårscruise i Karibien med SeaDream Yacht Club. Underveis kommer du til små og ukjente øyer, som de store cruiseskipene ikke kommer inn til. Cruiset går fra San Juan på Puerto Rico og ender på St Thomas.

San Juan, som ble grunnlagt på 1520-tallet av spanske bosettere, er både den største byen og hovedstaden på Puerto Rico. Puerto Rico består av den store hovedøya og fem mindre øyer, inkludert de populære øyene Vieques og Culebra (begge anløpshavner på utvalgte SeaDream-cruise). SeaDream ligger i Old San Juan, den eldste delen av byen. Deler av denne historiske havnebyen er fortsatt omringet av steinvegger fra 1500-tallet. Smale brosteinsgater, små butikker og severdigheter som katedralen i San Juan Bautista, gjør denne sjarmerende byen til et spennende sted å utforske. Ved innseiling og utseiling kan du nyte utsikten over Castillo de San Felipe del Morro, en spansk festning fra midten av 1700-tallet. San Juan Luiz Munoz Marin lufthavn ligger ca 30 minutters kjøretur fra havnen i gamle San Juan.

Virgin Gorda  – her er det et must – og det er «The Baths». The Baths er unike geologiske stenformasjoner som du kan dykke, vandre og svømme rundt.  SeaDream ankommer vanligvis tidlig så du kan se badene før alle turister kommer fra naboøyene. Deretter seiler skipet videre til North Sound for å ankre opp like ved Bitter End Yacht Club. Her blir det vannsport, opplevelser i land, fotturer med besetningen og småbåter til Bitter End!

Sandy Ground er et britisk oversjøisk territorie som blir stadig mer populært på grunn av de nydelige feriestedene, verdensberømte strender og fantastisk golf. Her kan du selv spille, svømme med delfiner eller kanskje sykle rundt øya med kapteinen eller klubbdirektøren. Naturligvis vil du også kunne prøve vannsport mens skipet ligger her.

Gustavia, kanskje det flotteste reisemålet i Karibien! Denne lille øya har så mye å tilby. Utrolig shopping bare noen skritt fra bryggen, lekre strender, resorter, restauranter og aktiviteter både dag og natt. Be en av offiserene å ta deg på en tur eller sykkeltur rundt øya. En annen flott aktivitet er å bare slappe av og se på alle de utrolige yachtene som kommer og går.

Marigot er hovedstaden på den franske siden av Saint Martin. Byen Marigot er kanskje den mest franske av alle byene i Karibien. Koloniale hus står ved siden av kafeer og bistroer, konditorier og luksuriøse butikker, og på mange måter ser det ut som noen av de franske byene du kan forvente å finne i Europa. På sørsiden av byen ved havnen ligger Marina Port la Royale. Dette området inkluderer elegante butikker med det siste innen europeisk designermote og smykker, alt skattefritt. Hele byen er bare fire gater bred, så det er veldig lett å komme seg rundt. Marigot ble kåret til hovedstaden under herskedømmet til kong Louis XVI, som også bygget Fort St. Louis på en høyde i nærheten av Marigot Bay. I dag er den bygningen den viktigste i byen.

Soper’s Hole på Tortolas vestside har beholdt sin sjarm og er kåret til den beste og mest pittoreske marinaen på BVIs. Her kan du snorke, dykke, ta en landrover-safari og svømme med delfiner. Ta gjerne en sykkeltur til Road Town langs kystveien. For gjester som ønsker å handle, foreslår vi å utforske Pusser’s Landing med de fine butikkene.

Norman Island ligger ved den sørlige spissen av De britiske jomfruøyene. Det kan godt hende at dette var inspirasjonen til Robert Louis Stevensons piratroman Treasure Island. Det sies at øya ble oppkalt etter en pirat som kjøpte den på et tidspunkt i begynnelsen av det 18. århundre. Øya er ubebodd og privateid av dr. Henry Jarecki. En stor havn kjent som «The Bight», tilbyr en av de mest beskyttede forankringene i området. Her er det flotte turmuligheter, snorkling og dykking. Et annet spennende alternativ er å sjekke ut Willie T som generelt er ankret opp i havnen eller bare ha ta drink på Pirates Bight Bar.

Prickly Pear er en fantastisk øy og fikk navnet på grunn av de store blomstrende kaktusene over hele øya. Øya ble erklært en nasjonalpark i 1988, noe som betyr at øya ikke vil ha videre utvikling, men forbli en øy med naturlig skjønnhet. Storslåtte turstier starter fra hovedstranden Vixen Point, og går rundt øya.

Charlotte Amalie på St Thomas er hovedstad og den største byen i De amerikanske jomfruøyene. Den har to havner for cruiseskip, Havensight og Crown Bay. SeaDream er nesten alltid docket ved Crown Bay som ligger svært nær flyplassen. Øya har tonnevis av historie, vakre strender, en fantastisk golfbane og utrolige shoppingmuligheter.

Its’ yachting, not cruising. Enjoy the difference! 

Nyttårscruise i Karibien med SeaDream Yacht Club

Med 112 gjester om bord og 95 i crew er dette en annerledes og eksklusiv cruiseopplevelse!

Yachten legger til i små havner, hvor vanlige cruiseskip ikke kommer til. Du kan velge å få redd opp en herlig seng under himmel på dekk, finn din private strand, kos deg med vannsport og skap unike minner. Det er mange fine ruter i Karibien som går til små og kanskje ukjente øyer for de fleste. Her finner Sea Dram de usjenerte strendene og spesielle opplevelsene som du ikke finner med andre cruise skip.

Ombord kan du nyte fantastiske gourmetmåltider når og hvor du måtte ønske, gode viner, SeaDream Spa, eller more deg med alle vannsporter som tilbys fra marinaen som setter ut akter i skipet. Du finner også treningssenter, golfsimulator og spa ombord.

Glem heller ikke SeaDreams «champagne- og kaviar-splash»!

Lugarene på SeaDream
Alle lugarer på SeaDream er utvendige. Lugarene har en eksklusiv innredning, med marmorbad, badekåpe og tøfler. Minibar, flatskjerm, og selvsagt dyne.
Vanlig lugar er 18m2, men du kan selvsagt velge suite istedet.Ønsker du et avslappende, luksuriøs men uhøytidelig cruise, da er SeaDream rette valget for deg!

Vil du være med på nyttårscruise i Karibien med SeaDream Yacht Club?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Reiserute:

Dato Havner Ankomst Avreise
Desember 28, 2019 San Juan, Puerto Rico 14:00 – 16:00 (Embarkation) Kveld
Desember 29, 2019 North Sound, Virgin Gorda, B. V. I. Morgen Kveld
Desember 30, 2019 Sandy Ground, Anguilla,B.W.I. Morgen Ettermiddag
Desember 30, 2019 Gustavia, St. Barths, F.W.I. Kveld Over natten
Desember 31, 2019 Gustavia, St. Barths, F.W.I. Over natten
Januar 01, 2020 Gustavia, St. Barths, F.W.I. Kveld Kveld
Januar 02, 2020 Marigot, Saint Martin, F.W.I. Morgen Sen Kveld
Januar 03, 2020 Soper’s Hole, Tortola, B. V. I. Morgen Ettermiddag
Januar 03, 2020 Norman Island, B. V. I. Ettermiddag Kveld
Januar 04, 2020 Prickly Pear, B.V.I Morgen Kveld
Januar 05, 2020 Charlotte Amalie, St. Thomas, U.S.V.I. Morgen 08:00 – 10:00(Disembarkation)

Priser og betingelser:

Fra 49 555,- inkl alle måltider, drikke og aktiviteter


Prisen inkluderer:

  • Oppgitte priser er per person
  • All inclusive
Reisemål Cruise i Karibien
Pris Fra 49 555,-
Tid 28-12-2019 - 05-01-2020
Varighet 9 dager

Transportform:

© 2019 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic