GO UP

Middelhavscruise i høstferien med Wonder of the Seas 2022

Tid: 1. – 9. oktober 2022

AKKURAT NÅ:

Spesialtilbud på firesengs lugar – to voksne og to barn under 12 år 59 000,- i balkonglugar.
Prisen inkluderer fly og hotellopphold før cruiset, alle måltider om bord, havneavgifter og tips!
Begrenset antall plasser.

To personer innvendig lugar 15 000,- per person
To personer i utvendig lugar 18 550,- per person
To personer i balkonglugar 20 550,- per person

Ta med små og store på et Middelhavscruise i høstferien med Wonder of the Seas.
Utreise fra Oslo er 1. oktober.
Første natt bor du på Barcelona Princess med frokost før cruiset og transport til skip t/r.

Wonder of the Seas er det nye og helt fantastiske skipet til Royal Caribbean! Skipet seiler fra Barcelona 2. oktober 2022.
Underveis på cruiset kan du besøke spennende og uforglemmelige steder som lavendelåkrene i Provence, sjarmerende Palma de Mallorca, flotte Firenze og Napoli.
Skipet i seg selv vil ta pusten fra deg, så ikke å forglemme den tiden du tilbringer om bord!

Verdens største skip, Wonder of the Seas℠, tar deg med på enda større eventyr. Om bord er det hele åtte unike nabolag, inkludert den helt nye suiteområdet.

 

 

Høyt oppe på skipets beste område vil suitegjestene nyte de mest eksklusive fasilitetene. Alt fra femstjerners middager på Coastal Kitchen, fristende cocktailer i suitebaren til uovertruffen sjøutsikt fra et krystallklart basseng – Royal Caribbeans aller første soldekk bare for suiter.

Bassengdekket er helt redesignet, og her er det mange steder å nyte solen.
AquaTheater er bedre enn noensinne, med en surround-scene som får deg til å føle deg som en del av handlingen.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, Cruise i Middelhavet med Wonder of the Seas

Den helt nye Wonder Playscape er en undervannsverden med en mengde sklier, klatrevegger og andre elementer. I tillegg kan du ha det moro med favorittene FlowRider® og Ultimate Abyss℠.

Hvis du vil ha det litt roligere, kan du gå til det luftkondisjonerte bassengområdet, Solariet, et innendørs og utendørs fristed bare for voksne.

En av barene stiger sakte opp over to dekk, mens du nyter noe å drikke.
Om bord på Wonder of the Seas kan du kose deg med et bedre måltid eller noe godt i glasset i Central Park, hvor fuglene synger på dagen og zirissene spiller om kvelden. Parken ligger selvsagt under åpen himmel.

Det er 20 restauranter og spisesteder om bord. Du kan velge om du vil ha fleksible «My Time Dining» hvor du reserverer bord for hver kveld eller ha fast bordsetting. I tillegg er det spesialrestauranter med Cover Charge, buffetrestauranter, snack-barer og mange hyggelige steder.

Barneprogram fra seks måneders alder og oppover, i tillegg til et utmerket program for ungdom. DreamWorks Experience med Shrek og Kung Fu Panda møter du om bord.

Litt om havnene:

Barcelona er den mest besøkte byen i Spania og hovedstad i regionen Catalonia.  Her har du alt – flotte strender, spennende arkitektur og nydelig mat og drikke. Utforsk hagene i Park Güell, eller delta på et katalansk kokkekurs. Se kunst av Picasso og Miro, eller ta taubanen til toppen av Montjuïc-høyden og nyt utsikten over byen.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, Middelhavscruise i høstferien med Wonder of the Seas

Palma de Mallorca kan by på deilige spisesteder, bra shopping, kultur, severdigheter og selvsagt sol og bad. Besøk gamlebyen med sin sjarmerende atmosfære og vakre arkitektur eller den gotiske katedralen. Rusle rundt i middelalderske gater og se aristokratiske rekkehus, kirker fra barokktiden og livlige markeder.

Den norditalienske havnebyen La Spezia, på grensen til Liguria og Toscana, er inngangsporten til to av Italias mest berømte byer: Pisa og Firenze. I Pisa kan du se det berømte skjeve tårn. Eller tilbring dagen i Firenze, omtrent to timer unna med tog. Ta deg til toppen av den berømte Duomo, kallenavnet for den italienske gotiske kuppelen på katedralen Santa Maria del Fiore. Spaser gjennom San Lorenzo-markedet med en espresso i hånden og nyt duften av lokale krydder og trøfler mens du ser på folk.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, Cruise i Middelhavet med Wonder of the Seas

Ta et skritt tilbake i tid og utforsk den antikke byen Roma. Spaser langs trange brosteinsbelagte gater og over byens mange piazzaer. Colosseum, Spansketrappen, Trevifontenen og St. Peterskirken er severdigheter du ikke bør gå glipp av. Ta også turen til det idylliske Trastevere-distriktet hvor du finner mange hyggelige spisesteder og autentisk italiensk mat.

Ved foten av Vesuv finner du Napoli. Se freskene i Gesu Nuovo-kirken, besøk katakombene i San Gennaro eller gå langs Miglio Sacro («Holy Mile»). Ta en utflukt til sagnomsuste Pompeii, eller besøk vakre og romantiske Capri.

I Frankrikes eldste by, Marseille, kan du besøke fiskemarkedet Quai des Belges, hvor handelen har pågått i mer enn 2600 år. Se Basilique Notre-Dame de la Garde som ble bygget på 1800-tallet. Ta en kjøretur til kalksteinsklippene i Calanques nasjonalpark.

Vil du være med på middelhavscruise i høstferien med Wonder of the Seas

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr din cruiseopplevelse!

Priser og betingelser:

Vår ref: A6021361 // 703697


Reisemål Cruise fra Barcelona Cruise i Middelhavet
Tid 01-10-2022 - 09-10-2022
Varighet 9 dager

© 2022 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic