Fristelser på havet

GO UP

Kulinariske opplevelser på cruise med Celebrity Edge i Karibien

De mest trendy restaurantene og de største kulinariske opplevelsene finner du til havs! Celebrity EDGE er det mest ambisiøse skipsprosjekt hittil.

Celebrity Edge vil seile på 7 netters cruise annenhver uke i vestlige og østlige Karibien. Du kan også selvsagt kombinere disse to reiserutene og nyte fullt av et 14-dagers cruise i Karibien.

Tid: Desember 2018 – desember 2019
Pris: Fra 12 120,-

Kulinariske opplevelser på cruise med Celebrity Edge i Karibien – en cruiseopplevelse av de sjeldne. De mest trendy restaurantene og de største kulinariske opplevelsene finner du til havs!

Celebrity Edge

Celebrity EDGE, det mest ambisiøse skipsprosjekt hittil. Skipet blir som et flytende penthouse til sjøs, med assosiasjoner til en designriktig toppleilighet i New York – eller et designhotell, snarere enn et cruiseskip. Fantastiske kulinariske opplevelser og restauranter ombord. På samme måte som Celebrity EDGE vil løfte oppfattelsen av cruiseopplevelser til helt nye høyder, følger denne filosofien også den kulinariske opplevelsen. Teamet av kokker og kulinariske fagpersoner er ledet av en Guide Michelin-kokk som har skapt de imponerende menyene.

The Magic Carpet

En av nyhetene er The Magic Carpet, en stor glassveranda som beveger seg mellom dekk 16 og helt ned til sjøen. The Magic Carpet benyttes til ulike ting, avhengig av hvilket dekk den er på. Alt fra nydelig utendørs restaurant til en forlengelse av bassengområdet. På nederste dekk brukes den til en enklere ombordstigning i de nye, flotte tenderne (mindre båter) som tar deg i land.
The Magic Carpet er en fantastisk ny tanke, og du bør legge inn flere besøk på det flygende teppet!

Eden

– et gedigent glassrom på ca 650 m2 – i tre etasjer, bestående av glasspromenade, grøntområder, kafeer, sittegrupper, teater og mye mer. Alt omkranset av glass. Det er det største åpne området noensinne. Eden har som mål å vekke alle sanseinntrykk.

På dekk finner du parkanlegg og selvsagt også egen relaxavdeling kun for voksne med deilige solstoler og avslapping.

Lugarene er spesialdesignet for å ta inn mest mulig havutsikt. Cashmere på de myke sengene, lekre farger og større bad.
Her kan du selvsagt velge mellom de mest fantastiske suitene til de mindre lugarene.

Vil du være med på kulinariske opplevelser på cruise med Celebrity Edge?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Prisen inkluderer:

  • Oppgitte priser er per person
  • Måltider
Reisemål Cruise fra Fort Lauderdale Cruise i Karibien
Pris Fra 12 120,-

Transportform:

© 2019 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic