GO UP

Kort-cruise med Navigator of the Seas i Stillehavet

Vi skreddersyr din cruiseferie!

2024 og 2025 – hele året
Priseksempel:
29. juli – 2. august To voksne og to barn i Spacious balkonglugar fra 45 100,-
Vi anbefaler at du også bestiller drikkepakke, flyreise og hotellnetter samtidig.

Ta en fantastisk kort-cruise med Navigator of the Seas til Catalina Island og Ensenada i Mexico i kombinasjon med for eksempel en bilferie til San Francisco. Sol, varme, eksotiske reisemål og et fantastisk skip. Kan det bli bedre?

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Havner du besøker på kort-cruise med Navigator of the Seas i Stillehavet

Los Angeles
Cruiset går fra pulserende Los Angeles, og vi hjelper deg gjerne med hotell både før og etter cruiset. Eller hva med å kombinere dette cruiset med en bilferie i USA? Denne byen har alt. Bli kjent med verdens underholdningshovedstad. Spaser langs Hollywood Walk of Fame og ta en kjøretur ned den kinomatiske Sunset Boulevard. Vandre de berømte kanalene til Venice Beach eller kjør ut til den mer avsidesliggende Malibu-kysten. Besøk Los Angeles County Museum of Art hvor du finner alt fra gamle islamske gjenstander til moderne amerikansk kunst. Eller ta en fottur i Runyon Canyon Park med flott utsikt over de omkringliggende åsene og det ikoniske Hollywood-skiltet.

cruisereiser, nordmannsreiser, cruise,

 

Catalina Island
Catalina Island ligger utenfor kysten av California og er et lite paradis, perfekt for en dag med avslapning og utforsking. Alt er innen gangavstand. Utforsk byen Avalon eller ta med deg turskoene og gå en tur på stiene. Hvis du ønsker å slappe av ved sjøen, kan du ta turen til Descanso Beach Club, som regnes som den fineste stranden på øya. Eller en katamarantur for se øya fra sjøen?

Ensenada
Ensenada, Mexico, byr på en mengde aktiviteter og opplevelser, enten du går til den ruvende fossen i El Salto-canyon eller tar en tur med en hvalsafaribåt. Her finner du også en av de beste kulinariske opplevelsene i Californiabukten. Hva med taco laget med ferskfanget lokal fisk, eller pan-meksikanske favoritter som tortasmørbrød? I tillegg er Ensenada kjent for sine utrolige strender, både innenfor og litt utenfor byen. Besøk San Miguel eller El Punto for å nyte en øl eller margarita sammen med den vennlige lokalbefolkningen, eller betal en liten avgift for å gå inn på private strender, hvor du kan leie komfortable strandstoler eller svømme i lekre bassenger.

Se også andre cruise til Mexico med Navigator of the Seas
Her sortert etter laveste pris per person i innvendig lugar.

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

cruisereiser, nordmannsreiser, cruise,

 

Navigator of the Seas

Nyt solen og utsikten på bassengdekket og ta noe godt i glasset på The Lime and Coconut®, som går over tre nivåer. Elegante tiki-cocktailer på The Bamboo Room, spisemuligheter for enhver smak…
Det er en rekke fristende smaker om bord. Ta turen innom El Loco Fresh℠ for vanvittig god taco, ta med deg et hummerrundstykke til lunsj fra Hooked Seafood℠, og del en antipasti-planke fra kjøkkensjef Jamie Oliver når du spiser middag på Jamie’s Italian. Det er så mange muligheter at det eneste du kommer til å ha lyst på, er flere måltider per dag. El Loco Fresh har den lekreste meksikanske maten. Med klassisk molesaus og syrlig salsa verde topping får du biff burritos, carnitas og mye mer.

Flere bassengområder, Riptide℠, The Blaster – den lengste vannsklie til havs og skøytebane er bare noa ev det du kan underholde deg med.

Bli med på et herlig cruise kort-cruise med Navigator of the Seas

Kontakt Cruisereiser

Har du et spørsmål om denne turen?

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,