GO UP

Julemarkedscruise på Rhinen med Croisi

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Et julemarkedscruise på Rhinen med Croisi er den perfekte oppladningen til en stemningsfull jul. Du kan velge mellom ulike seillinger.
Utforsk områdene i Schwarzwald. Her er juletradisjonene dypt forankret i historien. Ta en spasertur mellom bodene på julemarkedene, som er vakkert opplyst og spekket med duftene av gløgg og pepperkaker. Sug inn den hjertevarme atmosfæren i Colmar, en kunst- og historieby med en eksepsjonell arv.
Vi ordner flyreise og eventuelt tilleggsopphold!

Her er de ulike seilingene på julemarkedscruise med Croisi

Julemarkeder i Alsace
STRASBOURG – DEN ALSATSISKE VINRUTEN OG COLMAR – STRASBOURG
Oppdag julemarkedene i Alsace som er dypt forankret i regionens historie. Du vil bli overrasket over alt markedene har å tilby, og selvfølgelig den tradisjonelle gløggen, håndverk, magisk belysning og mye mer. (MNO_XMASPP)

 

Jul i Alsace og show på Slottet
STRASBOURG – THE POTTER VILLAGES – KIRRWILLER – STRASBOURG
Dra på eventyr i hjertet av Alsace! Utforsk Strasbourg og julemarkedene. Potters Trail, åser, daler, skoger og pittoreske landsbyer gjør denne reisen til en unik opplevelse. Ikke gå glipp av et spesielt show ved Det kongelige slott. (MNA_XMASPP)

 

Jul i Alsace og Schwarzwald
STRASBOURG – BREISACH – FREIBURG – BREISACH – ECOMUSEUM OF ALSACE – COLMAR – BREISACH – STRASBOURG
Cruise langs Rhinen og utforsk Schwarzwald hvor juletradisjoner er dypt forankret i historien. Spaser gjennom julemarkedene, vakkert opplyst og full av gourmetdufter av gløgg og pepperkaker. Kjenn på den hjertevarme atmosfæren i Colmar, en by med kunst og historie med en eksepsjonell arv. (MNC_XMASPP)

 

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

The Magic of Christmas: Velsmakende herligheter og juletradisjoner
STRASBOURG – SANKT-GOARSHAUSEN – RÜDESHEIM – MAINZ – GAMBSHEIM – STRASBOURG
Bli med ​​på et cruise på Rhinen for å utforske de eldste og flotteste julemarkedene i Europa. La deg rive med av skjønnheten og sjarmen til disse langvarige ferietradisjoner som inkluderer blendende lys, deilig gløgg og pikante pepperkaker. Fordyp deg i den herlige høytidsstemningen. (MNL_XMASPP)

 

Magiske juleopplevelser i Alsace og Sveits langs Rhinen
STRASBOURG – BREISACH – RIQUEWIHR – COLMAR – BASEL
Alsace er på sitt beste i julehøytiden. Se Strasbourgs julemarked og dets gigantiske tre, middelalderlandsbyen Riquewihr og magien til Lille Venezia i Colmar. Herlige lukter og deilige smaker blander seg perfekt med den vennlige atmosfæren.
Du vil lære om de mangeårige juletradisjonene som finnes rundt Basel, Sveits. Det blir besøk i Läckerli Huus – hjemmet til tradisjonelle krydderkaker – og det største julemarkedet i landet. (MNW_XMASPP)

 

Herlige julemarkeder i Neckar-dalen
STRASBOURG – HEIDELBERG – EBERBACH – HEILBRONN – HEIDELBERG – SPEYER – STRASBOURG
Oppdag tidløse juletradisjoner i hjertet av Neckar-dalen. I byen Heidelberg, som ligger ved bredden av elven Neckar, finner du et av de mest romantiske julemarkedene i det historiske sentrum, siden det praktfulle slottet ligger ovenfor. Kjenn på aromaer av gløgg og kanel når du går rundt. (MNT_XMASPP)

 

Alltid inkludert på elvecruise med Croisi

Alle måltider med utsøkt fransk kjøkken
Øl og standard vin, drinker fra baren, mineralvann, kaffe og te. Viner fra vinliste er ikke inkludert.
Gratis wifi
Underholdning  og foredrag ombord
Velkomstmottagelse og gallamiddag

 

Vil du være med på julemarkedscruise på Rhinen med Croisi?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt elvecruise

Har du et spørsmål om denne turen?

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,