GO UP

Julecruise i Asia med Celebrity Millenium 2024

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Pris:
Fra 21 215,- per person i innvendig lugar
Fra 21 850,- per person i utvendig lugar
Fra 31 045,- per person i balkonglugar

Bli med på et eksotisk julecruise i Asia med Celebrity Millenium. Skipet seiler fra Singapore 21. desember – og du er borte i 12 netter. En fantastisk måte å feire både jul og et eksotisk nytt år på.

 

 

Havner du kommer til på julecruise i Asia med Celebrity Millenium 2024

Ved første øyekast virker Singapore full av modernisme og kommersialisme, noe som får den til å virke mer vestlig enn østlig. Men går du i dybden, ser du en eklektiskt blanding av kulturer, religioner, eldgamle skatter og britiske koloniale inntrykk. Den kulturelle blandingen kommer kanskje best til uttrykk på Singapores uoffisielle språk, singlish, en unik sammensetning av engelsk, kinesisk og malaysisk.

 

Thailands største og mest besøkte øy, Phuket, har også nydelige strender omkranset av palmetrær.
Her kan du seile, dykke og snorkle. Phuket har også flotte golfbaner. Ta en utflukt med båt til en perlefarm. Eller rusle rundt i Phuket by, sug inn matlukter og gjør unna litt shopping. Ta også en utflukt inn i den tropiske skogen og de mange fossefallene. Skipet ligger over natten her, så du kan også utforske det mangfoldige nattelivet og gå på ett av de mange nattmarkedene.

 

Hele 99 øyer utgjør Langkawi. Hovedøya er full av eldgamle geologiske underverker som mystiske grotter og tåkebelagte fjell – et spektakulært tropisk paradis. Pulau Payar Marine Park sør for Langkawi, har alt fra lange, hvite sandstrender og krystallklart vann til frodige regnskoger og eksotisk vegetasjon. Parken inkluderer en undersjøisk korallhage, hvor du kan svømme og snorkle blant flerfarget fisk.

 

Julecruise i Asia med Celebrity nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

 

Penang er ofte kalt «Orientens perle». Dette er landets eldste britiske bosetning. Selv om denne byen er mest kjent for sine fantastiske strender, må du besøke steder som Khoo Kongsi, et godt bevart kinesisk klanhus eller sommerfuglfarmen, verdens første tropiske levende sommerfuglutstilling. Besøk også Kek Lok Si-tempelet, et av de fineste buddhisttemplene i Sørøst-Asia, med blant annet et skilpaddereservat.

 

Mindre enn en time fra havnen Port Klang ligger travle Kuala Lumpur, Malaysias moderne hovedstad. Byen steg opp fra det forbudte jungelterrenget til å bli et av de mest fascinerende arkitektoniske landskapene på jorden. En blanding av innfødt malaysisk, kinesisk imperialistisk og europeisk påvirkning har skapt en by som er like fantastisk vakker som den er full av kultur. Her er det god mat, et stort kunstsamfunn og rikelig med natteliv. Kuala Lumpur er virkelig noe du bør oppleve.

 

Nå venter et besøk til Celukan Bawang. Her kan du besøke den gamle historiske hovedstaden Singaraja og fordype deg mer i de dypt kulturelle røtter. Her blandes nederlandsk koloniarkitektur og balinesisk skjønnhet. Du kan også se hundrevis av ville tropiske fuglearter og revfisk i West Bali National Park. Lær om tradisjonelle balinesiske skikker og kultur i landsbyen Munduk, omgitt av fossefall og fjellstier. I nærheten ligger også Balis mest kjente tempel, Pura Ulun Danu Bratan, midt i en rolig innsjø.

 

På den rolige indonesiske øya Lombok vil du oppdage at tiden ser ut til å stå stille. Her er det fantastiske tropiske fosser, som Tiu Kelep, ruvende vulkaner og kokosnøttbestrødde sandstrender.  Befolkningen i Lombok er kjent for sin gjestfrihet.
Du finner fantastiske surfesteder på øya. Besøk små fiskelandsbyer, ta fotturer gjennom regnskoger, nyt bortgjemte strender og korallrev. Eller hva med ett av de ypperlige dagspa hvor du kan prøve tradisjonelle behandlinger.

 

Bali står på besøkslisten til mange nordmenn. Her finner du noen av de mest fantastiske strendene i verden. Øya er rik på kultur og tradisjoner og har en utrolig blanding av velsmakende mat.
Snorkling ved de hvite sandstrendene i sør er et must. Og besøk på Bali er ikke komplett uten en tur til Tanjung Benoa Beach. Den familievennlige stranden ligger like nord for de travlere feriestedsområdene. Rett nede ved hovedveien finner du en pulserende fiskerlandsby hvor du kan slå av en prat med lokalbefolkningen og oppleve det autentiske Bali. Prøv å få med deg en autentisk Kecak ilddansforestilling. Kjøp håndlaget kunst, smykker, utskjæringer, stoffer og mer på de travle markedene. Og besøk Pura Lahur Uluwatu, et ikonisk balinesisk tempel som ligger mer enn 800 fot over Det indiske hav.

 

cruisereiser, nordmannsreiser, cruise,

 

Celebrity Millennium

Celebrity Millennium tar ca 2 000 gjester. Det er mange hyggelige samlingssteder og nordmenn trives spesielt godt på skipets akterkafe og bar. Nyoppusset februar 2019 med helt nye lugarer, restauranter og uteplasser. Deilig utendørs og innendørsbasseng og selvsagt spa-avdeling med flott treningsrom. Flere restauranter. Hovedrestauranten og buffetrestauranten er inkludert i prisen i tillegg til grillkafe på dekk og en frokost/lunsj kafe ved solariet.

 

Se andre cruise i Asia med Celebrity Millenium
USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Vil du høre mer om julecruise i Asia med Celebrity Millenium ?

Kontakt Cruisereiser

Har du et spørsmål om denne turen?

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,