GO UP

Jul og nyttårscruise rundt Kanariøyene med Azamara Journey

Pris: Fra 17 786,- per person all inclusive (18.12 – rimeligste innvendige lugar)

Ta et herlig jul og nyttårscruise rundt Kanariøyene med Azamara Journey. Du kan velge å starte cruiset den 18. desember og feire julen om bord. Eller 28.12 med flott nyttårsfeiring.
Om du virkelig vil unne deg en fantastisk tur, så kombiner disse to cruisene for en langreise over både jul og nyttår. På begge cruiserutene blir det uforglemmelige stopp på flere av Kanariøyene.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,   cruisereiser

Cruiset starter på Gran Canaria, hvor en tredjedel av øya er under beskyttelse som et UNESCO biosfæreområde. Gå til det gamle sentrum av Vegueta nedover de samme gatene som Columbus gjorde for 500 år siden eller besøk Caldera de Bandama i Gran Canarias vinland. På Roque Nublo i Tejeda får du en spektakulær utsikt.
Nyt sanddynene på Maspalomas eller besøk den lille byen Puerto Mogan.

Cruise rundt Kanariøyene med Azamara, Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

På Tenerife – den største av Kanariøyene – ligger skipet lenge. Så her er det mye tid til å kose seg på strendene ved Los Gigantes eller ta en spasertur gjennom Santa Cruz. Ikke glem å stoppe for å smake på noen av øyas lokale tapas. I Los Cristianos på sørkysten av Tenerife kan du spasere langs strandpromenaden, kose deg på noen av kafeene eller barene og nyte spanske, kanariske og internasjonale retter på en av restaurantene.

La Gomera er magisk med sin tåkeskog i Garajonay nasjonalpark, som tatt ut av et eventyr. Nasjonalparken står på UNESCOs verdensarvliste.
La Palma, med kallenavnet «den vakre øya», byr på vakker natur i Caldera de Taburiente nasjonalpark. Og avslutt gjerne med en forfriskende dukkert i den naturlige badekulpen i Charco Azul.

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

Madeira, ikke en Kanariøy, men en særdeles vakker portugisisk øy i Atlanterhavet. Her blir det en overnatting, så du får god tid til å utforske den flotte naturen og vandre langs levadaene. Nyt en smak av Madeira-vin sammen med en stor bolle med espetada, en smakfull biffgryte. Ta kabelbanen til Monte og skli ned alle bakkene i de unike kurvkjelkene.

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

Lanzarote er en spennende vulkanøy, det siste utbruddet var i 1824. I Timanfaya nasjonalpark kan du fremdeles føle varmen fra undergrunnen.

Fuerteventura er vill og forblåst. Det er den nest største av Kanariøyene og har rundt 300 soldager i året. Tilbring dagen med å sole deg på Sotavento-stranden, eller kjøp tradisjonell kanarisk mat og håndverk i sjarmerende La Oliva.

På El Hierro kan du se dramatiske severdigheter som fyret i Faro de Orchilla og den store natursteinbuen til Roque de la Bonanza.

La Gomera er en ekte skjult perle med ubeskrivelig skjønnhet og frodig landskap.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

Om skipet og lugarene:
Azamara Journey tar kun 685 gjester. Om bord er det intimt og med klassisk stil, flere spisesteder og deilig basseng og soldekk.
Inkludert er også en AzAmazing Evening i en av havnene hvor gjestene får en spesiell opplevelse i land.
En av kveldene om bord arrangeres «White Night» med oppdekking og fest på dekk. Så ta med deg et hvitt antrekk for kvelden!

Unn deg et jul og nyttårscruise rundt Kanariøyene med Azamara Journey i år.

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr!

© 2021 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic