GO UP

Jul- og nyttårscruise i Karibien med Azamara 24/25

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Dato: 22. desember 2024
Pris: Fra 50 878,- per person i rimeligste innvendige lugar – 16 netters lekkert Karibiencruise
Bestill innen 30. mai og få 1000 USD per lugar til bruk om bord eller som delbetaling på flyreisen!

Er du lei av vinter, snø, slaps og julestria? Hva med et eksklusivt jul- og nyttårscruise i Karibien med Azamara?

Dette herlige 14-dagers cruiset går fra Miami. Vi anbefaler at du tar minst en overnatting der før cruiset, for å utforske alt hva Miami har å by på. Flybilletter og hotell ordner vi. Byen er en smeltedigel av kulturer hvor du kan fordype deg i det fargerike Art Deco-distriktet, et pulserende natteliv og kjente strender.

 

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

 

Nassau er en fargerik karibisk hovedstad, med hvite sandstrender, grønne golfbaner, rosa kolonibygninger og varmt turkisblått vann. Prøv dykking, snorkling, havfiske og seilturer. Gå langs Bay Street for shopping, suvenirer og det berømte Straw Market. Og husk å prøve konkylie på en av de mange restaurantene på Arawak Cay.

St. John er den minste av alle de amerikanske jomfruøyene. Her finner du flotte turstier i alle lengder og vanskelighetsgrader og selvsagt Trunk Bay, en av verdens mest fantastiske strender.

Charlotte Amalies praktfulle havn var en gang sentrum for en yrende piratkultur, med navn som Blackbeard. Nå er havnen fylt med lystbåter og omkranset av smaragdgrønne åser med pastellfargede hus.

Charlestown – St Kitts. Her finner du Nevis – en sentral vulkan. Øya er liten og du kjører rundt på mindre enn to timers kjøretur. Her er også en mesterskapsgolfbane, tropiske frukttrær og sukkerplantasjer.

St. Lucia er kjent for sine tvillingfjelltopper formet av en nå utdødd vulkan. Dette er en av de virkelig uberørte øyene i hele Karibia, med en rekke økosystemer som ikke finnes noe annet sted i regionen.

Port Elizabeth ligger på Bequia på Grenadinene. Admiralty Bay er en av Karibias mer fotogene havner takket være yachter og omkringliggende frodige, grønne åser. Den lille byen er et tilbakeblikk på en enklere tid i Karibia, med sine beskjedne hytter, kyllinger som vandrer i gatene og noen få uformelle barer og restauranter ved sjøen.

På Barbados, som er kalt Little England, finner du mange museer som forteller om øyas rike fortid. I tillegg kan du snorkle blant over 100 skipsvrak langs revene.

St Johns på Antigua & Barbuda har hele 365 forskjellige strender. Men St. Johns er mer enn bare uberørte strender, her er også den fantastiske St. Johns-katedralen, fantastisk taxfree shopping og sjarmerende kafeer.Ta en tur på Mount Obama for en utrolig panoramautsikt over hele øya!

Det er vanskelig å gå seg vill i Philipsburg på St Marten – byen er ikke stor. Den består av fargerike kreolske hus vakkert beliggende langsmed det karibiske hav.

Tortola er den største av de britiske jomfruøyene. Her ligger også hovedstaden Road Town. I området rundt ligger fantastiske turstier i de frodige åsene. Og i tillegg finner du noen av de beste strendene i Karibia. Nyt livet Brewer’s Bay-stranden, eller grav tærne ned i sanden på Cane Beach, den desidert mest kjente og populære stranden på øya.

Skipet returnerer så tilbake til Miami – hvor du for eksempel kan ta en uke på roadtrip? Eller noen dager i Orlando?

 

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

 

Azamara journey
Opplev et cruise med Azamara Journey – et eksklusivt flytende designhotell med en klassisk touch. Her er miljøet luksuriøst, men det finnes ingen formelle kleskoder – det er alltid «resort casual» som hersker.
Skipet tar kun 710 passasjerer og er et lite flytende hotell. I tillegg til hoved- og bufférestaurantene, serverer Prime C saftige biffer, mens Aqualina serverer delikatesser fra Middelhavet. Nivået på maten er svært høy. Du velger selv når og hvor du vil spise. Det er lekker mat og drikke er selvsagt inkludert. Om kvelden kan du se ulike show eller besøke en av barene.
Det store bassenget, boblebasseng og den store spaavdelingen tilbyr herlig avkobling.

Vil du ta et jul- og nyttårscruise i Karibien med Azamara?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr din cruiseopplevelse!

Har du et spørsmål om denne turen?

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,