cruise@cruisereiser.no
+4721609880
GO UP

Elvecruise på Douro fra eller til Spania med AmaWaterways

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Dette elvecruiset på Douro med Ama Waterways er nærmest det ultimate elvecruiset.

Tidsrom: Mars til november
Pris: Fra 35 299,- per person
Opphold i Lisboa eller Madrid kan legges på før eller etter cruiset
Pris for tre netter fra 16 600,-

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Reisen starter fra Vega-Terron i Spania eller Porto i Portugal avhengig av avreisedatoer. Et flott elvecruise på Douro med AmaWaterways for deg som virkelig vil ha en utsøkt reise gjennom på Dourodalen.

To ikoniske byer, Lisboa og Madrid, gir deg den perfekte starten eller slutten på en herlig reise gjennom Portugal og Spania. Kosmopolitiske Lisboa tilbyr en skattekiste av gammel arkitektur og et vell av historier om sine berømte oppdagelsesreisende.
Kystbyen Sintra, en av de vakreste fjellbyene i Portugal og favoritten om sommeren for den portugisiske kongelige familie i mer enn 500 år.

Porto, den vakre broenes by og inngangsporten til Douro-dalen – som står på UNESCOs verdensarvliste. Spennende vingårder og sjarmerende quintas som klamrer seg til de bratte sidene av elven. Prøvesmak viner fra disse vingårdene og oppdag tradisjonene i portugisisk vinproduksjon på reisen. Du får også besøke noen av Spanias strålende byer, som Salamanca, Toledo med sin gamle bymur og storbyen Madrid, kjent for sine førsteklasses museer, staselige hager og livlige tapasbarer.

 

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

 

AmaVida er et 5* elvecruiseskip av meget høy standard. Alle lugarer er selvsagt utvendige og det serveres nydelig mat og drikke. Nyt naturen med blomster, åser og vinranker så langt øyet kan se.
Utfluktene er også inkludert  – en førsteklasses reise.

Du flyr til Madrid med retur fra Porto (eller omvendt), og herfra kan vi ordne transport til avreisested.
Vi anbefaler at du tar noen ekstra overnattinger før eller etter cruiset! Porto er en flott og spennende by – nesten som et mini-Lisboa.

Fantastisk natur, smaking av godsaker, nydelig elv, blid lokalbefolkning og mye, mye mer – kort fortalt.

 

Inkludert

  • Alle måltider med utsøkt mat
  • Øl og vin, drinker, mineralvann, kaffe og te
  • Gratis wifi med skipets egen Galaxy Samsung nettbrett
  • Underholdning  og foredrag ombord
  • Velkomstmottagelse og avslutningsmiddag
  • Utfukter

Tips er ikke inkludert

Rederi: AmaWaterways
Skip: AmaVida

Vil du være med på elvecruise på Douro med AmaWaterways?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt elvecruise

Reiserute:

Dag til dag:

Dag 1

Vega Terrón – Ombordstigning

Ved ankomst går du om bord i skipet, AmaVida. Møt besetning og reisende til en velkomstdrikk før middag. Middag

Dag 2

Vega Terrón – Barca de Alba – Pinhão
Etter frokost blir det sightseeing i Figueira de Castelo Rodrigo, en liten festningsby høyt oppe i åsen. Her er det murer fra 1500-tallet og smale veier fra Middelalderen. I tillegg bør du se den utrolige fontenen, Chafariz dos Pretos på markedsplassen. Om du liker å gå, kan du gå turen opp til byen med guide. Etter turene er det smaking av lokale nytelser som mandler, ost, brød og vin. Tilbake på skipet settes kursen mot Pinhão og du kan nyte det nydelige landskapet på Douro. Frokost, lunsj, middag.

Dag 3

Pinhão
Vandring ved den berømte jernbanestasjonen. Vinsmaking og lunsj på familiedrevne Quinta Avessada hvor flere familiemedlemmer underholder. Her er det også et museum om druedyrkingen i Alto Duoro regionen. Senere på dagen blir det vinsmaking på en lokal Quinta. Frokost, lunsj, middag.

Dag 4

Régua
Denne morgenen kan du bli med på en tur av 1800-tallets Palacio Anadia, også kalt Grevepalasset. Senere kan du velge en av to utflukter. Den første turen går til Lamego for sightseeing av byen. I denne gamle og billedskjønne byen, ligger et av de viktige stedene for pilgrimsferder i Portugal, Nossa Senhora dos Remédios. Byen kan også by på en gotisk katedral, museer og kafeer med den lokale spesialiteten bola de Lamego (brød fylt med røkt skinke) og vinho espumante (sprudlende drikk). Er du aktiv, kan du også bli med på fottur opp de kjente Lamengo-trappetrinnene. Frokost, lunsj, middag.

 

Dag 5

Régua  – Entre-Os-Rioas
Nyt et glass portvin før middag, mens du ser på den fantastiske utsikten langs elven på vei til Entre-Os-Rioas. Middag på en lokal quinta. Frokost, lunsj, middag.

Dag 6

Entre-Os-Rios – Porto

I dag cruiser skipet mot Porto, ankomst blir ca 12. Det blir sightseeing av byen med sine 1500-talls bygninger, kirker i barokkstil og den fantastiske jernbroen, bygget av Gustave Eiffel.  Er du aktiv tilbys også en fottur i Porto til den gamle havnen gjennom Portos middelaldergater. Det blir portvinsmaking etter turene. Skipet ligger over natten i Porto. Frokost, lunsj, middag.

Dag 7

Porto

Tid på egen hånd

Dag 8

Hjemreise
Du går av skipet. Frokost
Program kan variere. Vi skreddersyr med fly og transport i tilknytning til cruisene. Prisene varier på avreisedatoer – send oss en forespørsel.

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,