Fristelser på havet

GO UP

Elvecruise på Douro med AmaWaterways

På elvecruise på Douro med Ama Waterways får du det ultimate elvecruiset. En fantastisk reise som tar mellom Porto i Portugal til Vega i Spania og som også kan kombineres med dager i Madrid.

Tidsrom: April til november
Antall dager: 8 dager

Reisen starter fra Vega-Terron i Spania eller Porto i Portugal avhengig av avreisedatoer. Et flott elvecruise på Douro med AmaWaterways for deg som virkelig vi ha en utsøkt reise gjennom på Dourodalen.

Med 5* AmaVida får du en fantastisk flott reise på Douroelven. Her er også utfluktene inkludert. Reisen starter fra Vega Terron i Spania eller Porto i Portugal avhengig av avreisedatoer. Du flyr til Madrid med retur fra Porto (eller omvendt), og herfra kan vi ordne transport til avreisested.

Vinsmaking, fantastisk natur, nydelig elv, blid lokalbefolkning og mye, mye mer…

Vil du være med på elvecruise på Douro med AmaWaterways?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt elvecruise

Reiserute:

Dag Sted Aktivitet
1 Vega Terron Ombordstigning velkomstmiddag og cocktail
2 Vega Terron- Barca d’Alva Castelo Rodrigo tur med smaksprøver eller fottur til Castelo Rodrigo med smaksprøver
3 Pinhao Mateus palasset og hage, vinsmaking og lunsj på Quinta de Avesseda
4 Regua Lamengo tur og Bolas smaking eller gå den hellige trappen og Bolas smaking
5 Caldas de Aregos og Endre-os-Rios Fottur til Caldas de Aregos vingården, cruise på elven, Middag på Alpendurada klosteret
6 Porto Byene med alle broer og portvinsmaking eller fottur i Porto med vinsmaking
7 Porto Dagen på egen hånd
8 Porto Avreise

Dag til dag:

Dag 1

Vega Terrón – Ombordstigning

Ved ankomst går dere ombord i skipet, AmaVida. Møt besetning og reisende til en velkomst cocktail før middag. Middag

Dag 2

Vega Terrón – Barca de Alba – Pinhão
Etter frokost blir det sightseeing i Figueira de Castelo Rodrigo, en liten festningsby høyt oppe i åsen. Her er det murer fra 1500-tallet og smale veier fra Middelalderen. I tillegg bør man se den utrolige fontenen, Chafariz dos Pretos på markedsplassen. Gå på skipet igjen i Barca De Alba, det blir servert Mimosa ved utseilingen og kursen settes mot Pinhão. Frokost, lunsj, middag.

Dag 3

Pinhão
Denne morgenen går turen til Palacio de Mateus som ligger i den nydelige regionen Trás.os.Montes nær byen Vila Real. Her er det nydelige hager og huset er et besøk verdt med gamle møbler og unikt tretak inne. Senere blir det vinsmaking og lunsj på familiedrevede Quinta Avessada hvor flere familiemedlemmer underholder. Her er det også et museum om vindyrkingen i Alto Duoro regionen. Vinsmaking på sjarmerende Quinta do Seixo. Frokost, lunsj, middag.

Dag 4

Régua – Caldas de Arego
Denne morgenen kan du velge en av to utflukter. Den første turen går til Lamego for sightseeing av byen. I denne gamle og billedskjønne byen, ligger et av de viktige stedene for pilgrimsferder i Portugal, Nossa Senhora dos Remédios. Byen kan også by på en gotisk katedral, museer og kafeer med den lokale spesialiteten «bola de Lamego» (brød fylt med røkt skinke) og vinho espumante (sprudlende vin). Er du aktiv kan du også bli med på fottur opp de kjente Lamengo trappetrinnene. Om ettermiddagen cruiser skipet mot Caldas de Arregos, på kvelden blir det kanskje grilling på soldekket?. Frokost, lunsj, middag.


Dag 5

Caldas De Arregos – Entre-Os-Rioas
Dagen starter med et besøk til Quinta de Avelada – en historisk familiedrevet vingård nær byen Penafiel. Ved ankomst er det omvisning på vingården før vin- og ostesmaking. Noe tid på egen hånd. Nyt et glass portvin før middag, mens du nyter den fantastiske utsikten langs elven på vei til Entre-Os-Rioas. Frokost, lunsj, middag.

Dag 6

Porto

I dag cruiser vi mot Porto, ankomst blir ca 12. Det blir sightseeing av byen med sine 1500-talls bygninger, kirker i barokkstil og den fantastiske jernbroen, bygget av Gustave Eiffel. Alternativt kan du bli med til kysten og en liten kystby hvor kokkedemonstrasjon og lokale retter står på programmet. Er du aktiv tilbys også en fottur i Porto til den gamle havnen gjennom Portos middelalder gater. Skipet ligger over natten i Porto. Frokost, lunsj, middag.

Dag 7

Porto – Guimarães
I dag blir det utflukt til Guimarães, en av Portugals mest historiske byer og på UNESCOs verdensarvliste. Byen var Europas kulturhovedstad i 2012 og har hatt en viktig rolle i dannelsen av nasjonalstaten Portugal. På kvelden blir det middag og avskjedscocktail. I 2019 er dette en åpen dag.

Dag 8

Hjemreise
Du går av skipet. Frokost
Program kan variere. Vi skreddersyr med fly og transport i tilknytning til cruisene. Prisene varier på avreisedatoer – send oss en forespørsel.

Priser og betingelser:

Fra 24 900,-  priseksempel i juli 2018.  Prisene varierer på dato.


Inkludert
Alle måltider med utsøkt mat
Øl og vin, drinker, mineralvann, kaffe og te
Gratis wifi med skipets egen Galaxy Samsung nettbrett
Underholdning  og foredrag ombord
Velkomstmottagelse og avslutningsmiddag


Rederi: AmaWaterways
Skip: AmaVida


 


Prisen inkluderer:

  • Oppgitte priser er per person
  • Cruise
  • Måltider
  • Drikkepakke
  • Sightseeing
Reisemål Elvecruise
Pris Fra 24 900,-

Transportform:

© 2019 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic