GO UP

Nyhet! Eksklusivt elvecruise i Colombia med AmaWaterways

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Nå kan du oppleve Colombia som du aldri har gjort før!
Pris
: Fra ca 42 000,- per person all inclusive
Tid: Januar – desember 2025

Altså – dette er en fantastisk eksotisk nyhet! Ta et eksklusivt elvecruise i Colombia med AmaWaterways!

Se noen av de skjulte skattene langs Magdalena-elven i dette magiske landet.
Ama Waterways er det første elvecruiserederiet som utforsker den fantastiske elven. Opplev den livlige kulturen, den forbløffende skjønnheten og særegne smaker fra Colombia mens du nyter moderne komfort om bord på dette miljøvennlige elvecruiseskipet som er spesialbygd for elvecruiser «River of a Thousand Rhythms.»
Gjør deg klar for en fargerik reise som fordyper deg i Colombias unike arv med de eksklusive opplevelsene og den enestående servicen som bare AmaWaterways tilbyr.

 

Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Hvorfor elvecruise i Colombia spør du deg kanskje?
Med sitt liv og flotte farger har Colombia blitt et populært reisemål for deg som ønsker å fordype deg i Sør-Amerikas livlige kultur og dypt forankrede arv.
Lær mer om den uforglemmelige opplevelsen gjennom dette vakre landet og langs den praktfulle Magdalena-elven.

Med en eksepsjonelt mangfoldig befolkning, livlige kulturelle tradisjoner og festivaler, og mer enn 1 000 musikkstiler som fremført og nytes over hele landet, er det ikke rart at Colombia regnes som «Landet med tusen rytmer.» Landets rike musikalske og kulturelle arv, historie og naturlige skjønnhet fascinerer.

Det er kanskje ingen elv som omfavner mangfold mer enn Magdalena-elven, beskrevet av romanforfatteren Gabriel García Márquez som «Livets elv». Mange oppdagelsesreisende seilte den nordlige veien og banet vei for handel og kommunikasjon mellom Andesfjellene og Det karibiske hav. Elvebassenget er fremdeles hjem til omtrent 80 % av Colombias befolkning, en smeltedigel som består av urfolk, europeiske og afrikanske ætt.

De bemerkelsesverdige nydesignede AmaMagdalena og AmaMelodia er de fremste flytende boutiquehotellene på Magdalena-elven. Skipene tilbyr en laid-back luksus og selvfølgelig en magisk skiftende utsikt over det colombianske landskapet. De tar kun 60 og 64 gjester.
Hvert skip har romslige lugarer med balkonger, en hovedrestaurant, et treningssenter med tre spabehandlingsrom og en solterrasse med et avslappende boblebad.

 

Seilingsruter på elvecruise i Colombia med AmaWaterways

Seilingsrute 1 på Magdalena-elven: Barranquilla til Cartagena – syv netter
Gå gjennom gatene i Palenque, den første frie byen i Colombia. Beveg deg til rytmene til cumbia og vallenato, verdenskjente musikalske stiler. Nyt det fargerike nabolaget Getsemaní i Cartagena, og nyt de livlige fargene og kulturen som vises så kunstferdig på veggene til hjem, kafeer og familieeide butikker. Oppdag hvordan spanske og pre-koloniale kulturer har blitt mikset sammen for å gi oss musikken, sinnet og kulturen som finnes i landet i dag. Hils på de hjertelige menneskene som bor ved siden av elven.

Seilingsrute 2 på Magdalena-elven: Cartagena til Baranquilla – syv netter
Beveg deg i takt med en rekke latinamerikanske musikalske stiler, inkludert cumbia og vallenato, og se spennende forestillinger på en fargerik karnevalopplevelse i Barranquilla kun for AmaWaterways gjester. Drikk en rykende kopp av landets berømte kaffe. Lytt etter rop fra karakteristiske fugler og dyreliv som ikke finnes andre steder på planeten. Oppdag tradisjonene når du blir kjent med de vennlige innbyggerne fra ulike bakgrunner som bor ved elvebredden.

Seilingsrute: Cartagena – Gambote – Palenque – Calamar – Santa Barbara de Pinto – Mompox – El Banco – Magangue – Nueva Venecia – Barranquilla (omvendt på seilingsrute 1)

Det legges også til rette for landprogram før og etter cruiset som utforsker den fantastiske Magdalena-elven og dykker ned i Colombias livlige kultur- og naturarv. Ledsaget av et dyktig team, som vil omfatte en velværeansvarlig om bord, vil du komme nære lokal natur, dyreliv, kultur, smaker og mennesker, og kunne prøve aktiviteter som kajakkpadling, fotturer og fugletitting.

«Ikke siden mine tidlige universitetsdager med å utforske Amazonas, har jeg følt spenningen over å oppdage et nytt reisemål som er så rikt på biologisk mangfold og kultur, som jeg fant på Magdalena-elven i Colombia,» sier Rudi Schreiner, president og medgrunnlegger av AmaWaterways. «Jeg er helt betatt av den rike historien, dyrelivet og den vennlige velkomst som venter på våre gjester når vårt intime, all-suite elvecruiseskip seiler i 2024.»

 

Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

 

Inkludert

 • Alle måltider med utsøkt mat
 • Sip & Sail cocktailtime
 • Øl og vin, drinker, mineralvann, kaffe og te
 • Gratis wifi
 • Underholdning  og foredrag om bord
 • Velkomstmottagelse og avslutningsmiddag
 • Utflukter
 • Sykler
 • Tips
 • Klesvask
 • Bagasjeservice

 

Fasiliteter på lugaren
Alle lugarer er utvendige
Deluxe egyptisk sengetøy, dunputer og dyne
Romslige bad med dusjhoder med flere stråler
Temperaturregulering på rommet og toppmoderne klimaanlegg
Stor garderobe, speil i full lengde, hårføner, safe og telefon med direkte oppringning
Flatskjerm-TV som også fungerer som datamaskin
System for underholdning på forespørsel som tilbyr gratis TV, filmer og musikkbibliotek
Gratis internett og Wi-Fi
Ferskvann etterfylles daglig
Skrivebord og stol

Vil du være med på elvecruise i Colombia med AmaWaterways?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt elvecruise

Har du et spørsmål om denne turen?

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,