GO UP

Elvecruise fra Berlin til Hamburg med Croisi

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Det er en reise som byr på en blanding av natur og kultur og tar deg til to flotte tyske storbyer, Hamburg og Berlin.
Seilingsruten kan variere noe.

Tid: Flere avganger fra juni til ut september
Pris pr person fra 18 700,- per person.
Enkelte alternative seilinger har lavere pris.
Antall dager: 7 dager/6 netter

Elvecruise fra Berlin til Hamburg med Croisi er et nytt elvecruise. Seilingen kan gå begge veier.

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

HAMBURG – LÜBECK – LUNEBURG – WOLFSBURG – MAGDEBURG – BRANDEBURG – POTSDAM – BERLIN
Reis tilbake i tid og opplev spennende middelalderbyer mellom Berlin og Hamburg. Nyt synet av vakre hansabyer langs elvebredden av Elben.

Inkludert:

 • Alle måltider med drikkevarer og i baren
 • Nydelig fransk kjøkken, gallamiddag og velkomstcocktail
 • Gratis Wifi i bar og lounge
 • Velkomst mottagelse
 • Aktiviteter om bord
 • Havneavgifter
 • Høydepunkter på reisen
  • Luksuscruise med en autentisk hjulbåt – kun med Croisi
  • Alle utflukter er inkludert
  • Opplev disse høydepunktene
  • Berlin, symbolsk hovedstad
  • Potsdam og hagene til Sanssouci-palasset
  • Middelalderens Hanseater byer: Magdeburg, Luneburg, Hamburg og Lübeck
  • Slusen Scharnebeck som er Europas høyeste skipsheis
  • Wolfsburg Autostadt, unik attraksjon med tysk bilindustri

Ikke inkludert:

 • Flyreise
 • Transport til havnen
 • Drikkevarer fra skipets spesialliste

Om skipet:

Elbe Princess og Elbe Princess II er nydelige skip som tar deg langs elven Elbe. Skipet tar kun 79 passasjerer og har et nordisk preg med mye bruk av treverk og linjer som er kjent fra Nord-Europeiske hovedsteder. Lugarene på Main Deck har store vinduer og på Upper Deck er det fransk balkong. Lugarene er 10-11m². Nesten alle måltider inntas i hovedrestauranten hvor det er bar og lounge tilknyttet. Herfra er det flott utsikt. Det er også en bar på øvre dekk hvor det også er dans, hyggekvelder og spillkvelder. Ute er det soldekk med solstoler og den beste utsikten.

Vil du prøve et elvecruise fra Berlin til Hamburg?

Kontakt Cruisereiser

Har du et spørsmål om denne turen?

Dag til dag:

Dag 1

Berlin Tegel

Passasjerene ønskes velkommen fra 18:00. Vel om bord er det velkomst cocktail og middag.

Dag 2

Berlin – Nedlitz

Denne morgenen er det guidet tur av Berlin, hovedstaden som tidligere var delt mellom øst og vest Berlin. Tilbake på skipet seiler det mot Nedlitz. På veien er det idylliske innsjøer formet av Havelelven og du kan nyte naturen og historiske bygg på vei forbi Pfaueninsel (Påfugløya). Skipet stopper for et besøk til hagene til Sanssouci-palasset, en gang residensen til Fredrick den store. Etter utflukten seiler du videre mot Brandenburg. Middag med underholdning.

Dag 3

Brandenburg – Magdeburg

Rolig morgen mens skipet skipet seiler. Om ettermiddagen er det guidet tur til Magdeburg som ligger ved midten av elven Elbe. Her går også den historiske romerske veien. Byen var i sin tid en av Hanseaterforbundets viktigste by og er en smeltedigel av kulturell og arkitektonisk rikdom. Tilbake på skipet seiler «prinsessen» videre til Calvörde. Vel om bord blir det middag og dans.

Dag 4

Wolfsburg – Luneburg

Bli med til Autostadt temapark som er dedikert til tysk bildesign. Den ble åpnet under Expo 2000 i Hannover og Autostadt er alle bil-elskeres drøm – et kjempeområde med museer, spill, restauranter og 5 stjerners hotell. Tilbake på skipet går ferden videre til Luneburg hvor det er ankomst om kvelden.

Dag 5

Luneburg – Hamburg

Om morgenen er det guidet tur av Luneburg, den best bevarte Hansa byen. I middelalderen var byen en av Tysklands rikeste på grunn av sine saltforekomster. Gamlebyen har tatt vare på de tradisjonelle murhusene fra denne rike perioden.

Om ettermiddagen er det guidet tur i Hamburg. Byen har atmosfære og maritim sjarm og er Tysklands nest største by. Langs havnepromenaden er det bygget nytt av gamle verft og industribygg. Turen går også gjennom shoppinggaten Mönckebergstrasse i sentrum, rundt den nydelige Alstersjøen, Rathausmarkt (rådhusets markedsplass), børsen og til St. Michael’s kirke. Du spaserer gjennom byens historiske sentrum og til et av Hamburgs eldste områdene i byen. Etter turen er du tilbake om bord og får oppleve sluseheisen Scharnebeck to skips heis,  som er en av de høyeste i Europa – 38 meter.

Dag 6

Hamburg – Lübeck

Om morgenen kan de som vil (ikke inkludert) bli med til Speicherstadt lagerhusdistrikt og Hamburg Internationale Maritime museet. Distriktet står på UNESCO’s verdensarvliste og er del av Hafen City-området med tradisjonell arkitektur med røde mursteinsbygg med møner. Området er det største lagerhus komplekset i verden, over 100 år gammelt og et symbol for den maritime historien til Hamburg. Det maritime museet holder til i en av bygningene, og over 10 etasjer er det utstillinger om det viktige forholdet mellom mennesker og sjø gjennom historien. Her er det alt fra små gjenstander til større som en kopi av lugarene fra tidligere SS France (som ble til SS Norway). En legokopi av Queen Mary II er også der. Det er også litt tid på egen hånd.

Etter retur til skipet er det lunsj før bussen kjører til Lübeck. Byen, som er kjent som den viktigste for Hansaforbundet, ble grunnlagt i 1143 av Adolf II, greven av Schauenburg og Holstein. Byen er på UNESCO’s verdensarvliste for sine aristokratiske hjem og mange mursteinmonumenter. Byen ligger ved Traveelven. Det historiske sentrum har en blanding av forskjellige tidsepoker. Her er det gotisk, renessanse, barokk og klassiske perioder. Du passerer Holstenporten som leder inn til byens sentrum og er et landemerke og symbol over makten den tidligere hansabyen hadde. Byens St. Mary’s kirke er en gotisk skatt og kloster. Turen avrundes med et besøk til et tehus hvor du kan nyte marsipan – en lokal spesialitet. Retur til skipet i Hamburg hvor det blir gallamiddag og hyggelig kveld.

Dag 7

Hamburg

Etter frokost er det avreise.

Priser og betingelser:

HLB_PP


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,