GO UP

Eksklusivt cruise i Karibien med SeaDream Yacht Club og lekre Sandals Barbados

Har du et spørsmål om denne turen?

Cruisene med SeaDream går til små øyer hvor de store skipene ikke kommer inn.
Spennende havner, sove under åpen himmel, champagne- og kaviar-splash, gourmetmåltider og masse aktiviteter! Dette er kun noe av det du opplever på et cruise med SeaDream.

Its’ yachting, not cruising. Enjoy the difference

Pris: Fra 54 120,- per person inkludert fly, hotell i fem netter – all inclusive, en uke cruise – all inclusive

Spander på deg herlig luksus – et eksklusivt cruise i Karibien med SeaDream Yacht Club. I tillegg kombinerer du dette med 5* luksus all inclusive resort Sandals Barbados.

Sandals Barbados

Eksklusivt cruise i Karibien med SeaDream Yacht Club, cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,Barbados er eksotisk, har en rik historie og et stort utvalg av aktiviteter. Ta et opphold på denne perlen, omgitt av frodig natur, hvite sandstrender og glitrende hav.
Sandals Barbados er et helt nytt sted for voksne i det livlige St. Lawrence Gap-området. Resorten byr på den ypperste luksus med innovative rom fordelt på tre unike landsbyer. På Saldals Barados er alt inkludert. Her får du mat i verdensklasse. Slapp av til avslappende calypso-toner, nyt solen og havet. Din luksuriøse suite er designet med din ytterste komfort i tankene, og har alt fra havutsikt, Butler Elite-service og tilgang til Barbados største og lengste lagunebasseng og private Tranquility Soaking Tubs ™ på de fleste terrasser.

 • 11 restauranter, syv barer, tre bassenger og boblebad
 • Frokost, lunsj, middag og snacks når som helst
 • Ubegrenset premium brennevin
 • 7 barer, inkludert barer i bassenget
 • Minibar i hvert rom
 • Ubegrenset Robert Mondavi Twin Oaks® viner
 • Flyplasstransport tur-retur
 • PADI®-sertifisert SCUBA-dykking, snorkling (og alt utstyr)
 • Hobie Cats, paddle boards, kajakker
 • Profesjonell instruksjon for vannsport
 • Strandvolleyball, boccia ball, biljardbord
 • Dag og natt tennis
 • Ubegrenset landssport og toppmoderne treningssentre
 • Dag- og nattunderholdning inkludert live-show
 • Alle fasiliteter på Sandals Royal Barbados
 • Gratis WiFi (på rommet og alle fellesarealer)
 • Gratis bryllup (for opphold på 3 netter eller lenger)

 

Om havnene

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,SeaDream bruker havnen i Bridgetown som knutepunkt for sine seilaser i Sør-Karibia, og noen seilaser som krysser Atlanterhavet. Selve øya står på UNESCOs kulturarvliste, med sin historie som går tilbake til 1628. Klimaet er tropisk med konstant varm temperatur avkjølt av lett bris.

Rodney Bay er en bukt på nordvestkysten av Saint Lucia. Den er oppkalt etter den britiske marineoffiseren George Brydges Rodney. Skipet ankrer opp og ordner skyss til en av de lokale barene eller direkte til marinaen. Gjestene kan nyte Yachting Land Adventures, vannsport, de lokale strendene eller en tur til Pigeon Island.

St Georges er hovedstaden i Grenada. Reisemålet har blitt veldig populært på grunn av sitt klima som egner seg godt til krydderproduksjon. Muskatnøtter er den mest rikholdige avlingen, etterfulgt av en rekke krydder som kakao, muskat, nellik, vanilje, kanel og ingefær.

Bequia er den nordligste og største av Grenadinene, bare syv kvadratkilometer med stille laguner, skjær og lange sølvfargede strender. Blant de første tingene du vil legge merke til, er de fargerike modellbåtene satt opp rundt den lille havnen, som representerer øyas maritime historie. Gå ikke glipp av Mac’s Lobster Pizza.

Se for deg en intim klynge av fem ubebodde øyer, himmelske laguner fulle av grønne skilpadder, korallrev, fargerik fisk og krystallklart vann. Dette er Tobago Cays. Gummibåter tar deg fra marinaen til den vakre stranden. Du møter kanskje noen lokale som selger håndverk, så husk å ta med noen dollar. Dette er en drøm for dykkere, et paradis for strandnytere og som tatt ut av Pirates of the Caribbean.

Union Island, den sørligste øya i Grenadinene, har fått kallenavnet ‘Tahiti of the West Indies’ på grunn av sin vulkanske silhuett. Utforsk Happy Island, en menneskeskapt øy med bar, midt i Clifton havn. Mount Taboi er den høyeste toppen på Union Island.

Mayreau er en av SeaDream signatur Champagne og Caviar Splash-reisemål i Grenadinene. Denne spesielle øya er den minste av de bebodde øyene og har to fantastiske strender. Her kan du bli med til Saltwhistle Bay, med snorkling, dykking og svømming med havskilpadder.

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

SeaDream

Med 112 gjester om bord og 95 i crew er dette en annerledes og eksklusiv cruiseopplevelse!

Det er mange fine ruter i Karibien som går til små og kanskje ukjente øyer for de fleste. Her finner Sea Dram de usjenerte strendene og spesielle opplevelsene som du ikke finner med andre cruise skip.

Ombord kan du nyte fantastiske gourmetmåltider når og hvor du måtte ønske, gode viner, SeaDream Spa, eller more deg med alle vannsporter som tilbys fra marinaen som setter ut akter i skipet. Du finner også treningssenter, golfsimulator og spa ombord.

Glem heller ikke SeaDreams «champagne- og kaviar-splash»!

Lugarene på SeaDream
Alle lugarer på SeaDream er utvendige. Lugarene har en eksklusiv innredning, med marmorbad, badekåpe og tøfler. Minibar, flatskjerm, og selvsagt dyne.
Vanlig lugar er 18m2, men du kan selvsagt velge suite istedet. Ønsker du et avslappende, luksuriøs men uhøytidelig cruise, da er SeaDream rette valget for deg!

Vil du være med på eksklusivt cruise i Karibien med SeaDream Yacht Club?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Har du et spørsmål om denne turen?

Priser og betingelser:

Prisen inkluderer fly, Sandals Barbados all inclusive i Caribbean Grand Luxe i fem netter og cruise med SeaDream i syv netter – all inclusive.
Vår ref 316692


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,