Fristelser på havet

GO UP
MED REISELEDER

Cruise til Spania og Portugal med Celebrity Infinity 2020

Opplev spennende havner i Europa med flotte Celebrity Cruises.
Tid: 8. – 19. september 2020
Pris: Her er alt inkludert!

Fra 24 530,- i utvendig lugar med drikkepakke, fly fra Oslo eller Bergen, transfer, hotell en natt og reiseleder.  

Dette er et herlig og opplevelsesrikt cruise til Spania og Portugal med Celebrity Infinity. Seilingen starter i Lisboa, og vi har inkludert en natt i denne flotte byen før du går ombord. Her vil vi ha sightseeing som er inkludert, og få fine opplevelser.

Lisboa er fantastisk. Her finnes det fine monumenter, vakre bygninger og selvsagt den fine bydelen Baixa. Ta en tur med tog til feriestedene Cascais og Estoril. Ta en tur gjennom Lisboa og oppdag Graca, det vakkert restaurerte gamle området i byen, med gamle flislagte bygninger og herskapshus og Chiado, Lisboas kunstdistrikt med sine mange butikker, gallerier og teatre.

Porto, Portugals nest største by etter Lisboa, er en av Europas eldste byer og ble registrert som verdensarvsted av UNESCO i 1996. Portvinen ble først produsert her. Byen har en rik historie. Her finner du klokketårn, overdådige barokke kirker og majestetiske kunstbygninger.

La Coruña er hovedstaden i Spanias Galicia-region og kan skryte av 2 000 år med historie. Mye av det kan oppdages langs gatene i Ciudad Vieja eller gamlebyen. Her er det brostensbelagte gater som slynger seg forbi gotiske kirker, staselige torg, gamle fort og rester fra middelalderen. Tower of Hercules er et fortsatt fungerende romersk fyrtårn, bygget i det 1. århundre e.Kr., da fyrtårnet markerte grensene for den siviliserte verden. Byen kan også by på vakre strender og meget bra shopping.

Den store klippen av Gibraltar er et syn. Den er laget av kalkstein, og tårner 1 400 meter over Middelhavet.

Malaga er inngangsporten til det andalusiske landskapet og Costa del Sol med noen av regionens mest imponerende strender. Her finner du en rekke praktfulle palasser, inkludert de mauriske Alcabaza og Gibralfaro.

Alicante kan skilte med noen av de fineste strendene i hele Spania, og er den største byen på Costa Blanca. Rett bak den flotte stranden finner du mange hoteller, utesteder og til og med en 18-hulls golfbane. Ta en spasertur gjennom Alicantes gamleby og gå tilbake i tid i de trange gatene som går forbi katedraler og rådhuset. Ta en tur til toppen av Benacantil-fjellet til Castillo de Santa Barbara og nyt den flotte utsikten.

Valencia er best kjent som paellas fødested, og er stadig mer populær hos reisende. Her finner du fremragende kunstmuseer, en vakker gammel bydel og Europas nyeste kulturelle og vitenskapelige kompleks. Store deler av gamlebyen, for eksempel Carmen-kvartalet, er omfattende renovert. Et av de beste stedene for å utforske Valencias historie, er på museet L’Almoina. Museet åpnet for tre år siden i Carmen, på stedet der Valencia ble grunnlagt av romerne i 138 f.Kr. Her kan du gå over glassgulv og se ned på en fantastisk samling av ruiner som er gravd ut i området. Utstillingen inkluderer romerske bad, graver og en middelaldersk maurisk avdeling for pestofre.

Cruiset ender i Barcelona. Denne kystbyen utstråler herlig europeisk sjarm og har arkitektoniske perler som dateres tilbake 2 000 år. Du vil møte fascinerende eksempler fra Romerriket, middelalderen, de moderne mestere som Gaudî og mange katalonske storheter. Fremragende kunstmuseer finnes over hele byen og viser verk fra verdenskjente kunstnere og landsmenn, inkludert Goya, Pablo Picasso, Salvador Dalî og Joan Miró. For et pusterom fra byens kjas og mas, kan du ta en tur på stranden og nyte noen timer ved Middelhavet. Kanskje en rask tur i den nærliggende skogsdekkede Collserola Hills eller bakketoppen i Montjuïc med sine botaniske hager?

Celebrity Infinity® er et lekkert innredet skip, med alle fasiliteter. Her er det løpebane, treningsrom og golfsimulator. Kos deg med en fin film på utekinoen på dekk.
Det er mange flotte restauranter å velge mellom, som hovedrestauranten, Oceanview Café, Sunset Bar, og Rendezvous Lounge. Spa og bassengområdet bør selvsagt også prøves ut under herlig middelhavssol.
Skipet tar ca 2 000 passasjerer, og gir deg en fin opplevelse.

Vil du være med på cruise til Spania og Portugal med Celebrity Infinity?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Reiserute:

Dag Havn Ankomst Avreise
 1 Lisboa, Portugal
 2 Lisboa, Portugal 19:00
 3 Porto, (Leixoes)Portugal 08:00 17:00
 4 La Coruna, Spania 10:00 20:00
 5 I sjøen
 6 Gibraltar 11:00 20:00
 7 Malaga, Spania 08:00 22:00
 8 I sjøen
 9 Alicante, Spania 08:00 19:00
 10 Valencia, Spania 07:00 18:00
 11 Barcelona, Spania 09:00

Priser og betingelser:

Utvendig lugar kategori 5 fra 24 530,-  spar kr 1500,- pr person ved bestilling før 4. mars


Utvendig enkel lugar kategori 5 fra 38 995,- spar kr 3000,- ved bestilling før 4. mars


Concierge Class balkong lugar fra 33 995,- spar kr 3000,- pr person ved bestilling før 4. mars


Concierge Class balkong enkel lugar fra 55 715,- spar kr 6000,- ved bestilling før 4. mars


Tillegg fra Bergen kr 665,- Fra andre norske byer på forespørsel. Rabatten blir trukket ifra og bekreftet når depositumsfaktura sendes!


Vår ref: A/5945002


Prisene inkluderer:


 • Fly Oslo – Lisboa/Barcelona – Oslo
 • Hotell en natt i Lisboa med frokost
 • Transport fra flyplassen til hotell til skip og i Barcelona transport fra skip til flyplass
 • Sightseeing i Lisboa
 • 10 netters cruise med Classic drikkepakke inkludert. Drikkepakken er ubegrenset og inkluderer vann, mineralvann, vin, øl, drinker, smoothie, spesialkaffe inntil $9 pr enhet. Alle måltider er inkludert samt tips til ansatte.
 • Norsktalende reiseleder

Bestilling:


Reisen kan bestilles online, på epost eller telefon 21 60 98 80.


 


Prisen inkluderer:

 • Oppgitte priser er per person
 • Flyreise
 • Cruise
 • Måltider
 • Drikkepakke
 • Tips
 • Transport
 • Sightseeing
 • Reiseleder
Reisemål Cruise i Middelhavet
Pris Fra 24 530,-
Tid 08-09-2020 - 19-09-2020
Varighet 12 dager
Bestill

Transportform:

© 2020 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic