GO UP

Cruise til Sør-Amerika med Azamara Quest i 2022

Et fantastisk, unikt cruise – som raskt ble fullt sist det gikk.

Dato: 7. – 23. januar 2022
Pris: Innvendig lugar fra 32 650,- per person
Utvendig lugar fra 37 300,- per person
Balkonglugar fra 64 488,- per person

Hva med et fantastisk cruise til Sør-Amerika med Azamara Quest i 2022?
Cruiset går fra Miami til Lima i januar over hele 16 dager.
Ta gjerne noen dager i Miami først, og utforsk det pulserende nattelivet og den fantastiske art deco-arkitekturen før ditt søramerikanske eventyr venter. Første stopp på cruiset er Key West, en av de mest solrike stedene i USA. Øya er ikke stor, så her har du rikelig med tid til å utforske mange av strendene, historiske severdigheter, butikker og barer.
Kanskje besøke The Hemingway Home & Museum eller hans stampub – Sloppy Joes?

En nydelig dag til sjøs venter. Utforsk alt det dette lille boutiquehotellet kan tilby. Spa, basseng, spennende restauranter…
Deretter kommer du til travle George Town på Grand Cayman. Oppdag øyas turkise kyst med seilbåt, kajakk eller snorkel.

Deretter cruiser du til Puerto Limon. Opplev hjertet av Costa Ricas afro-karibiske kultur og spennende øko-eventyr. Vandre på stier gjennom regnskogen omgitt av aper, dovendyr og eksotiske fugler, eller snorkle blant korallrevene i Cahuita nasjonalpark.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, cruise til Sør-Amerika med Azamara

Etter nok en avslappende dag til sjøs ankommer skipet Cartagena i Colombia for en overnatting. Ta deg tid til å beundre byens rike spanske koloniale arkitektur og kulturelle steder – slottet San Felipe de Barajas og inkvisisjonens palass er must! Eller slapp av på de solfylte strendene i Islas del Rosario nasjonalpark.

Så venter noe som står på de fleste cruiseentusiasters bucketlist: Panamakanalen. En av de syv underverkene i den moderne verden, en uforglemmelig opplevelse til sjøs.

cruise til Sør-Amerika med Azamara, Panamakanalen, cruisereiser, nordmannsreiser, Cruise gjennom Panamakanalen med Norwegian Bliss

Etter den fantastiske seilingen gjennom Panamakanalen, ankommer skipet Ecuador ved Stillehavet.
Historiske Manta tilbyr kultur og fantastisk havlandskap. Se de kraftige bølgene slå inn på byens vakre strender, nyt en morgen med vannsport før du drar til landets største by. I Guayaquil kan du spasere i gater med nyklassisistisk arkitektur og ta inn det elektriske nattelivet med et sent kveldsopphold. Verdens første «kakaohavn», så hvorfor ikke unne deg en berømt «sjokomiddag» på Hotel Oro Verdes Le Gourmet-restaurant, hvor hvert måltid inneholder kakaobønner fra Ecuador.

En ny dag til sjøs lar deg nyte en siste økt med solnedgangs-yoga, eller bli en vinekspert med tips fra Azamaras sommelier.  Så kommer du til Salaverry (Trujillo), Peru. Byen kalles Eterna Primavera som kan oversettes til byen med evig vår. Her kn du utforske fargesprakende plazaer fra 1500-tallet eller dykke ned i regionens historie i Chan Chan – som står på UNESCOs verdensarvliste og er den største oldtidsbyen i Sør-Amerika.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

Med over fem århundrer med historie er Lima, eller «City of Kings», det perfekte stedet å avslutte denne actionfylte reisen. Men vi anbefaler at du legger inn noen netter også her for å oppleve alt Lima har å tilby, fra Museo Larco til god mat i denne gastronomiske hovedstaden.

Cruisereiser, nordmannsreiser, cruise,

Azamara Quest tar kun 686 passasjerer og er et lite flytende hotell. Det er fire restauranter om bord, en buffetrestaurant, en hovedrestaurant og to spesialrestauranter. Du velger selv når og hvor du vil spise. Det er lekker mat og drikke er selvsagt inkludert. Om kvelden kan du se ulike show, teste casino eller besøke en av barene.
Det er også et flott spa, treningsrom, basseng og jacuzzi om bord.

Vil du ta et cruise til Sør-Amerika med Azamara Quest i 2022?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr din cruiseopplevelse!

Ønsker du en lengre og fantastisk reise:

Seil til «The end of the World » og bakenfor. 69 netters Grand Voyage: Miami til Buenos Aires
Se alle sider av Sør-Amerika, fra de spennende øko-eventyrene i Puerto Limon, til de kulinariske herlighetene i Lima. Rusle langs de solfylte boulevardene i Key West og Grand Cayman og sol deg på de fantastiske strendene Plaza Colón på vei til Sentral- og Sør-Amerika. Opplev ingeniørprestasjonen ved Panamakanalen og de fantastiske chilenske fjordene. Imponerende severdigheter på vei mot «End of the World» langs Beagle-kanalen i Argentina. Føl den elektriske energien til den brasilianske kysten når du ankommer i tide til karneval, og ta deg tid til å slappe av når du besøker Barbados og Puerto Rico. Cruiset avsluttes igjen i Miami. Du får $ 1600 i om bord kreditt og gratis Wi-Fi når du bestiller denne seilingen.
Seilingsruten følger cruiset over, men fortsetter fra Lima.

 

Reiserute:

Dato Havn Aktivitet Ankomst Avreise
Fredag 7. januar 2022 Miami, Florida Embark 5:00 pm
Lørdag 8. januar 2022 Key West, Florida Docked 8:00 am 5:00 pm
Søndag 9. januar 2022 Til sjøs Cruising
Mandag 10. januar 2022 George Town, Grand Cayman Tendered 8:00 am 6:00 pm
Tirsdag 11. januar 2022 Til sjøs Cruising
Onsdag 12. januar 2022 Puerto Limon, Costa Rica Docked 8:00 am 8:00 pm
Torsdag 13. januar 2022 Til sjøs Cruising
Fredag 14. januar /lørdag15. januar 2022 Cartagena, Colombia Docked 8:00 am (Jan 14) 12:00 pm (Jan 15)
Søndag 16. januar 2022 Panama Canal, Panama Cruising 5:30 am 5:00 pm
Mandag 17. januar 2022 Til sjøs Cruising
Tirsdag 18. januar 2022 Manta, Ecuador Cruising 8:00 am 2:00 pm
Onsdag 19. januar 2022 Guayaquil, Ecuador Docked 8:00 am 10:00 pm
Torsdag 20. januar 2022 Til sjøs Cruising
Fredag 21. januar 2022 Salaverry, (Trujillo), Peru Docked 8:00 am 5:00 pm
Lørdag 22. januar /Søndag 23. januar 2022 Lima, Peru Docked/Debark 1:00 pm (Jan 22)
Reisemål Cruise fra Miami Cruise i Sør-Amerika
Tid 07-01-2022 - 23-01-2022
Varighet 17 dager

© 2021 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic