Fristelser på havet

GO UP

Cruise til New Orleans og Karibien med Celebrity Reflection

Mardi Gras er en opplevelse, og hva er bedre enn å kombinere dette med et herlig cruise i Karibien?

Tid: 1. – 11 mars 2019
Pris: Balkonglugar fra 13 830,-

Bli med på et fantastisk cruise til New Orleans og Karibien med Celebrity Reflection – og opplev Mardi Gras!

Cruiset starter i Fort Lauderdale. På 1800-tallet bygget William Lauderdale et fort her. I dag kommer 16 millioner besøkende hvert år for å besøke de brede hvite sandstrender,  de frodige grønne golfbanene og nyte et av de mange karibiske cruise som går fra Fort Lauderdale. Ta en spasertur langs den berømte strandpromenaden som ligger bare 15 minutter fra havnen og dypp deg inn i det varme Atlanterhavet. Utforsk Las Olas Boulevard og ta et stopp ved Stranahan House – byens eldste bygget i 1901, som nå er et museum. Eller utforske historiske bygninger utformet som en hel landsby på History Fort Lauderdale.

Everglades er et must! Og Flamingo Gardens, hjemmet til tusenvis av rosa flamingoer, alligatorer, svartbjørner, Florida panthers, eksotiske trær, sommerfuglhager og eksotiske blomster.

Cruiset med Celebrity Reflection tar deg videre til New Orleans, Louisiana. Her får du flere dager til å oppleve det berømte karbevalet Mardi Gras. New Orleans er en vakker, romantisk og fargerik by. Maten, musikken og  severdighetene er helt unike.

Etter noen spennende dager fortsetter du til George Town på Grand Cayman. Dette eksklusive reisemålet har restauranter i verdensklasse, designerbutikker og avgiftsfrie shoppingmuligheter. Her finner du hvite sandstrender, strålende blått vann og røde korallrev. Nyt postkortutsikt over George Town, Seven Mile Beach og West Bay fra den spesialdesignede Cayman Explorer. Eller hva med å ta en veldig nærme kikk på rokkene som svømmer inn på grunt vann? Du kan snorkle rett gjennom marinefartøyet USS Kittiwake fra andre verdenskrig, som nå er et grunt kunstig rev.

Cozumel, Mexico har det det største korallrevet i vestre Karibien. Revet lokker til seg fiskere, dykkere og snorklere som vil se mahi-mahi, marlin, seilfisk og mye mer. På land kan du handle meksikansk sølv, rav, og andre flotte gaver i San Miguel. Eller ta en fergetur til sjarmerende Playa del Carmen på fastlandet, og spasere langs La Quinta Avenida. Her er det innbydende restauranter, barer og butikker. Nedover kysten fra Playa, kan du utforske den gamle Maya-byen Tulum, som ligger på en klippe med utsikt over havet.
Cozumel-kjøkken betyr fersk sjømat. Nyt dagens fiskefangst på et bananblad, eller nyt fisk marinert i limejuice, koriander, løk og tomat. Selvfølgelig er dette stedet for meksikanske klassikere som tacos, guacamole og margaritas.

Celebrity Reflection er flott med nydelige uteområder. Gress på dekk hvor du kan prøve deg på golf, boccia eller slappe av med et glass vin.

Vil du være med på cruise til New Orleans og Karibien med Celebrity Reflection? Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Reiserute:

 

Dag Havn Ankomst Avreise
1 Fort Lauderdale 16:00
2 I sjøen
3 New Orleans, Louisiana 06:30
4 New Orleans, Louisiana
5 New Orleans, Louisiana 22:00
6 I sjøen
7 I sjøen
8 George Town, Grand Cayman 07:00 15:30
9 Cozumel, Mexico 10:00 19:30
10 I sjøen
11 Fort Lauderdale 07:00

Priser og betingelser:

Balkonglugar fra 13 830,-


 


Prisene inkluderer:


 • Cruise i 11 netter som inkluderer:
  • Alle måltider
  • Classic drikkepakke med ubegrenset vin, øl. drinker, mineralvann, spesialkaffe, vannflaske, smoothies
  • Wifi

   

Prisen inkluderer:

 • Oppgitte priser er per person
 • Cruise
 • Måltider
 • Drikkepakke
Reisemål Cruise fra Fort Lauderdale Cruise fra Miami Cruise i Karibien
Pris Fra 13 830,-
Tid 01-03-2019 - 11-03-2019
Varighet 11 dager

Transportform:

© 2019 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic