GO UP

Cruise til karibiske øyer med MSC Virtousa

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Dato: 20. februar – 2. mars 2025
Pris: Fra 33 615,- per person i delt lugar
Familie to voksne og to barn fra 116 890,- i balkonglugar
Dette reiseforslaget inkluderer flyreise tur/retur fra Oslo, hotell to netter på Martinique og cruise i valgt lugarkategori med drikkepakke.
Ønsker du avreise fra andre byer, en natt eller flere på hotell før eller etter cruiset, så er det bare å ta kontakt. Vi skreddersyr reisen akkurat som du måtte ønske.
Endelig pris får du når alt er bekreftet.

Hva med å ta vinterferien 2025 på cruise til paradisiske øyer? Unn deg et fantastisk cruise til karibiske øyer med MSC Virtousa.
Hvite strender, kokospalmer og grønn vegetasjon som tar pusten fra deg.

 

Cruise fra Martinique

 

Havner du besøker på cruise til karibiske øyer med MSC Virtousa

Martinique
Dra ned til Anse Mitan-stranden i Trois-Ilets eller til nærliggende Anse à l’Ane. Her kan du nyte late dager på fantastiske strender. Mindre enn 20 minutter fra øyas hovedstad, i Balata, er det en botanisk hage satt opp i hjertet av regnskogen. Den har over 3 000 arter tropiske planter og blomster. I nærheten finner du også Balatas Sacre Coeur, en miniatyrkopi av basilikaen i Montmartre, Paris.

Guadeloupe
I Pointe-à-Pitre kjenner du lukt, smak og lyder fra de mange små markedene. For eksempel Central Market, også kalt Saint Antoine Market, som ligger på et torg med samme navn i hele byens sentrum. Besøk også blomstermarkedet på Gourbeyre Square, foran kirken St. Peter og St. Paul og Keruland havnemarked rett ved skipet.
Du bør også legge inn et besøk til Guadeloupe nasjonalpark, utpekt som et verdensbiosfærereservat av UNESCO. Parken ligger sør i Basse-Terre, og har en av de vakreste skogene på Antillene. Nyt dette ved å følge Route de l’Habituée, som deler parken i to. Deretter kan du ta en utflukt til Soufrière-vulkanen og til de tre fossene i Carbet.

Saint Vincent og Grenadinene er ett skjult paradis i Karibien. Her får du se et herlig utvalg av tropiske farger. Turkis vann, hvite strender omkranset av palmer og regnbuefargede korallrev.
Kingstown er hovedstaden i skjærgården, og her er det en typisk vestindisk atmosfære med fiskemarked, rombutikker og koloniale steinbygninger. Byen kan skilte med noen vakre kirker, for eksempel Saint Mary’s Cathedral, som dateres tilbake til 1820-tallet og er kjent for sine buer i romantisk stil, gotiske spir og mauriske dekorasjoner. Besøk historiske attraksjoner som Law Courts, parlamentets hus og Carnegie Building – det gamle biblioteket. I byen ligger også kjente Fort Charlotte, bygget på 1800-tallet for å forsvare byen.

 

cruisereiser, nordmannsreiser, cruise, Cruise til karibiske øyer med MSC

 

Barbados
Barbados er som de fleste andre Karibiske øyer kjent for vakre strender og frodig natur.
Men sett også av tid til å se St. John’s Parish Church – den femte rekonstruksjonen av den eldste lokale kirken, som dateres til 1836. Her finner du en skulptur av den britiske kunstneren Richard Westmacott fra 1700-tallet. Kirkegården inneholder graven til Ferdinando Paleologus, en direkte etterkommer av broren til Konstantin XI, den siste bysantinske keiseren.
Det mest spennende nabolaget å besøke er St. Andrew. Her finner du Chalky Mount Potteries, et keramikksenter for håndverkere, og Morgan Lewis Sugar Mill. Ta også turen innom Barbados Museum and Historical Society i St. Michael-området.

Grenada
Gå i gatene og i de omkringliggende åsene rundt St. George’s og se de kreolske husene fra 1800-tallet, som fortsatt har tak av røde fliser brukt som ballast av skip fra fra tidligere tider.
Besøk Grenada nasjonalmuseum beliggende i franske brakker som dateres til 1704. Her er indisk keramikk og et marmorkar tilhørende Joséphine de Beauharnais utstilt.
Ta en omvisning i franske fortet Fort George (1705), Fort Frederick – det best bevarte og Fort Matthew som ble bombardert av amerikanerne i 1983.

Saint Lucia
En ferie i Castries, hovedstaden i Saint Lucia, kan ikke være komplett uten et besøk til Howelton House. I dette fødestedet til Caribelle Batik i åsene over Castries kan du beundre skapelsen av flotte håndmalte stoffer som blir batikk, klær og tilbehør. Andre kjøp kan gjøres i Central Market, hvor du kan finne verk av lokale håndverkere: gjenstander laget av tre, keramikk, kurver og gjenstander laget av naturlige fibre. Gjør unna taxfreeshoppingen på kjøpesentrene La Place Carenage og Pointe Seraphine, som av mange anses å være de beste i Karibia.
Avslutt med en tur til Marigot Bay, kåret til Karibias vakreste bukt av den engelske forfatteren James Michener. Den ble brukt som et tilfluktssted for pirater i mange år og av de tyske U-båtene i siste verdenskrig.

 

Se andre seilinger med MSC Virtuosa i Karibien

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

cruise, cruisereiser, nordmannsreiser

 

MSC Virtuosa

Dette nye cruiseskipet er et av de to største i MSC Cruises sin flåte, sammen med søsterskipet MSC Grandiosa. Her finner du et imponerende utvalg av fasiliteter som er med på å gi deg den ultimate cruiseopplevelsen.

MSC Starship Club er mye mer enn bare en bar. Det er en oppslukende underholdningsopplevelse. Med Rob, den aller første humanoide robotbaren på sjøen, blir du tatt med til en annen verden. Skipet har også den lengste LED-kuppelen til sjøs. Langs dette innendørs promenadedekk finner du både hovedrestauranter, spesialrestauranter og flere butikker. Hele 11 toppmoderne butikker med over 250 merker kan skipet skilte med. Promenadedekket er det ultimate stedet for sosialt samvær og underholdning.
MSC Virtuosa fem enestående og unike bassenger, inkludert en av de største vannparkene til sjøs. Det er god plass både i og rundt bassengene.

MSC Cruises er kjent for sitt prisbelønte familietilbud og har et mangeårig partnerskap med LEGO Group for å designe barneklubbområdene og ombordaktiviteter. Her er det aktiviteter for alle aldre. MSC Virtuosa har et fantastisk underholdningstilbud for hele familien: om dagen er det muligheter for lek og moro i vannparken eller på sportssenteret, og om kvelden er det morsomme aktiviteter som fornøyelsespark, karaokebar, komiklubb, TV-lounge og bar.

MSC Aurea Spa er et luksuriøst balinesisk spa med behandlinger, et termisk område, skjønnhetssalong og neglesalong.

Treningssenteret med panoramautsikt er utstyrt med splitter nytt Technogym®-utstyr for kondisjons- og styrketrening, og tilbyr et bredt spekter av originale treningstimer og programmer – perfekt for deg som vil holde deg i form mens du er på cruise.

Det finnes hele ni spisesteder og 19 barer og lounger om bord.

 

MSC Yacht Club – OPPGRADER DITT CRUISE

Velger du MSC Yacht Club, har du tilgang til soldekk, basseng, bar og restaurant kun for MSC Yacht Club-gjestene. Du har også drikke inkludert i prisen både i minibaren på lugaren og i de restauranter og barer som tilhører MSC Yacht Club. MSC Yacht Club er et skip i skipet med alle fordeler et stor skip tilbyr!

Vil du være med på cruise til karibiske øyer med MSC Virtousa?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Har du et spørsmål om denne turen?

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,