Fristelser på havet

GO UP

Cruise til Italia og Frankrike fra Barcelona med Norwegian Epic

Norwegian Epic er Norwegian Cruise Lines flaggskip i Middelhavet. Skipet tar deg med på en flott syv-netters rute fra Barcelona.

Tid: 5 – 12. juli 2020 
Pris: Fra 18 145,- med fly, transfer og syv netters cruise med tips inkludert

Bli med på 7-netters cruise til Italia og Frankrike fra Barcelona med Norwegian Epic. Du besøker spennende havner som Napoli, Roma, Livorno (Firenze/Pisa), Cannes og Mallorca.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,Fra spirene på Gaudis store katedral til det gamle Colosseum – denne delen av verden er en godbit for sansene. Og den beste måten å utforske dette på, er ombord på Norwegian Epic. I tillegg får du med pittoreske havner som Cannes og Mallorca. Og nyte tid på sjøen med enestående underholdning og bespisning.

Spaser nedover middelaldergatene i Barri Gotic i  Barcelona. Besøk Gaudis La Sagrada Familia, eller nyt Patatas Bravas eller en Passion Fruit Mojito på en gatekafe. Ta en tur ned til den fine bystranden. Barcelona er stedet å starte et herlig cruise i Middelhavet.

Napoli ligger på Italias fantastiske Amalfikyst, og er en by rik på historie. En tur rundt til Napolis store piazzaer, katedraler og slott i det gamle sentrum tar deg tilbake århundrer. Pompeii er heller ikke langt unna.

Uendelige eventyr venter i Roma. Med to og et halvt tusen år med historie, kunst og kultur, er det ikke rart at Roma er en av de mest besøkte byene i verden. Beundre mesterverkene i Vatikanet eller gå inn i fortiden med besøk til gamle relikvier, historiske monumenter og legendariske museer. Eller titt på folk mens du nyter en espresso i en sjarmerende kafé.

I Firenze kan du fordype deg mer i kunst og historie. Og alle hovedattraksjonene i Firenze er sentralt plassert i gangavstand. Se Santa Croce, Piazza del Duomo og Michelangelo’s David. Og selvsagt det skjeve tårnet i Pisa!

I vakre Cannes kan du kjøre opp til Le Suquet Her har du en fantastisk utsikt over byen, Lerins-øyene. I tillegg er dette fødestedet til byen Cannes. Gå også i kjendisenes fotspor i Promenade de la Croisette.

Palma de Mallorca ble grunnlagt av romerne for rundt 2 100 år siden. Her finner du mye historie og arkitektonisk prakt. Du kan reise tilbake i tid og vandre i labyrinter av smug og brostensbelagte gater som omgir den gotiske katedralen. I byen finnes også øyas beste restauranter, butikker og uteliv.

Free At Sea med Norwegian Cruise Line

Nå kan du oppleve den ultimate friheten når du bestiller cruise med Norwegian Cruise Line.
Vi tilrettelegger cruisebestillingen slik du ønsker og med det nye konseptet vet vi at du vil sette pris på valgfriheten. Vi inkluderer også tips om bord i prisene – gi oss beskjed om du ikke ønsker dette.

Dette er alltid inkludert om du seiler med Norwegian Cruise Line:

 • Flere restauranter og du kan spise når du ønsker. Ingen «dresscode»
 • Stor variasjon i underholdning i verdensklasse
 • Aqua parker, sportstilbud og andre aktiviteter
 • Barne- og ungdoms-program

Oppgrader ferien din for kun 990,- pr person i dobbel lugar for en uke og velg to av fem alternativ på listen under.

Du kan velge mellom:

 • Premium drikkepakke
 • Spesialrestauranter
 • Internettpakke 250 minutter gratis pr lugar
 • Utfluktspakke, $50 pr lugar pr havn
 • 3. og 4. person i lugaren betaler kun skatter (gjelder kun utvalgte seilinger)

Av erfaring ser vi at våre gjester helst vil ha drikkepakke og internett inkludert, men ønsker du  et annet alternativ kan vi selvsagt tilby det også.

Vil du være med på cruise til Italia og Frankrike fra Barcelona med Norwegian?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Reiserute:

Dag Hvor Ankomst Avreise
1 Barcelona, Spania 18:00
2 I sjøen
3 Napoli, Italia 07:00 19:00
4 Civitavecchia (Roma), Italia 06:00 19:00
5 Livorno (Firenze/Pisa), Italia 07:00 19:00
6 Cannes, Frankrike 08:00 18:00
7 Palma de Mallorca, Spania 13:00 20:00
8 Barcelona, Spania 05:00

 

Om skipet
Norwegian Epic ble sjøsatt i 2010 og pusset opp i september 2015. Skipet har plass til 4 200 gjester og det er 18 restauranter om bord (8 med covercharge) og de har enten innvendige lugarer eller balkonglugarer og oppover til fantastiske suiter. Her finner du også to svømmebasseng, fem boblebad, ball/sportsbane, klatrevegg, seks bowlingbaner, spa, helsestudio, joggebane, diskotek, mange barer inkl. isbar, martinibar, irsk pub og flere underholdningsscener.

Priser og betingelser:

Priser pr person:


Innvendig lugar fra 18 145,-
Innvendig enkel lugar fra 30 365,-
Balkonglugar fra 21 460,-


Tillegg for direktefly fra Oslo kr 330,- Tillegg for fly fra Bergen kr 385,-


Vår ref: A/5933960


Prisene inkluderer fly fra Oslo, transport til og fra skipet og cruise i syv netter. Er dere familie eller mer enn to som ønsker en lugar må dere kontakte oss for pris.


Det er cover charge for å spise i spesialrestauranter.


Bestilling:


Reisen kan bestilles online eller på telefon eller via forespørsel på epost. Depositum kr 3500,- pr person, faktura blir tilsendt.


Service honorar kr 125,- pr person


Oppgrader ferien din for kun 990,- pr person i dobbel lugar for en uke og velg to av fem alternativ på listen under. (Gjelder ikke 3. og 4. person i lugaren)


Du kan velge mellom:


 • Premium drikkepakke
 • Spesialrestauranter
 • Internettpakke 250 minutter gratis pr lugar
 • Utfluktspakke, $50 pr lugar pr havn
 • 4. person i lugaren betaler kun skatter (gjelder kun utvalgte seilinger)

Av erfaring ser vi at våre gjester helst vil ha drikkepakke og internett inkludert, men ønsker du  et annet alternativ kan vi selvsagt tilby det også.


Reisemål Cruise fra Barcelona Cruise i Middelhavet
Pris Fra 18 145,-
Tid 05-07-2020 - 12-07-2020
Varighet 8 dager
Bestill

Transportform:

© 2019 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic