GO UP

Cruise til Galapagos med Celebrity Flora

Fantastiske Galapagos – med nye Celebrity Flora
Pris: Fra 66 596,- per person

Bli med på et unikt cruise til Galapagos med Celebrity Flora – det intime og lille lekre skipet, med plass til kun 100 passasjerer.

Om bord får du en følelse av fellesskap som bare kan nytes på et lite skip. Galapagos-øyene byr på en eventyrreise. På Galapagos kan du oppleve et fugle- og dyreliv som du ikke finner noe annet sted på jorden. Det er helt unike arter som lever her, og de fleste dyrene er så uredde at du kommer tett innpå.
Turismen er derfor også begrenset, slik at dyre- og fuglelivet ikke skal ta noen skade. Dette er en unik opplevelse!

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

 

Celebrity Cruises kan nå presentere sitt helt nye skip, Celebrity Flora, det første av sitt slag, som er designet og vil bli bygget spesifikt med reisemålet i bakhodet – i dette tilfellet Galapagos øyene.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, Cruise til Galapagos med Celebrity Flora

Hver lugar, alle suiter, viser det innovative og utadvendte konsept, så reisemålet alltid er i sentrum for oppmerksomheten ved hver seiling. Ved å bruke naturlige materialer inspirert av øyene, har de skapt et skip som blander seg med omgivelsen for å skape en større forbindelse mellom deg, havet og de fantastiske øyene.

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise Cruise til Galapagos med Celebrity Flora

Med tanke på kontinuerlig forbedring og innovasjon på Galapagos-øyene, og for å sikre posisjonen med ønske om å beskytte øyene og det urørte havet rundt dem, ble Celebrity Flora designet med de mest moderne fasiliteteter og nyeste teknologi. Fra et dynamisk posisjonssystem som gjør det mulig for å skipet å ligge på samme sted uten å bruke anker for å beskytte havbunnen, til solpaneler på dekk 7, som supplerer elektrisitet for å redusere utslipp. Resultatet er et av de mest miljøvennlige skip som seiler på vår planet.

Vil du være med på et eventyr-cruise til Galapagos med Celebrity Flora?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Reisemål Cruise til Galapagos

© 2022 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic