GO UP

Cruise til de greske øyer med Celebrity Apex høsten 2021

Cruise med Celebritys nyeste og mest innovative skip, Celebrity Apex til de greske øyer!

Tid: 4. – 11. september 2021
Pris:
Innvendig lugar fra 15 850,- per person
Balkonglugar fra 21 528,- per person always included

Dette cruiset er kun et eksempel på seilingsrute og skip. Kontakt oss for andre alternativer.
Hs 1006

Et nydelig cruise til de greske øyer med Celebrity Apex høsten 2021. Skipet har fokus på miljø, store åpne flater og unik teknologi.

Høsten og greske øyer er perfekt! Varme, koselige byer og øyer. Skipet ligger lenge i havnene. Det gir deg tid til å oppleve – om du vil gjøre det på egen hånd eller på en av skipets utflukter. Fly og hotell før eller etter cruiset setter vi opp etter ditt ønske!

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,
Cruiset starter i historisk rike Athen. Athen er synonymt med historie, poesi og filosofi. En gang hjem til verdens mektigste og siviliserte imperier, nå verdens fremste arkeologiske sted. De ruvende søylene i Parthenon står fremdeles i hyllest til den jomfruelige gudinnen Athena. Parthenon ligger på toppen av den athenske akropolis og overvåker byen. Besøk det utrolige Akropolis-museet, ferdigstilt og åpnet for publikum i 2009. Her er det gjenstander fra den greske perioden, bronsealderen, den romerske og den bysantinske tiden. Det er til og med en gangvei av plexiglas hvor du kan se en utgravd del av et gammelt athensk nabolag. Men Athen har mye mer å tilby – fra naturskjønne strender til restauranter med suveren middelhavsmat og travle sentrale markeder.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, Cruise til de greske øyer med Celebrity

Mykonos er kjent for sine hvitkalkede landsbyer overdrysset med drysset med blått og jadegrønt. Øya er også kjent for sitt sofistikerte natteliv. Dette er den mest populære øya i Kykladene, med vakre smug og lekre sandstrender.

Santorini er som et klassisk gresk maleri – hvitkalkede hus med havblå tak. Byene på Santorini ligger stort sett langs kalderaen, som ble sprengt ut av en vulkan. Myten sier at dette er det sunkne Atlantis. Midt i kalderaen vokser sakte øya Nea Kameni frem, noe som viser at vulkanen ikke er død. Ta gjerne en dukkert i de varme kildene.  Besøk også den vakre byen Oia og det gamle, minoiske området Akrotiri.

Cruiset går videre til Limassol – den nest største byen på Kypros på øyas sørkyst. Spaser rundt gamlebyen, en historisk bydel med stilige kafeer, restauranter, butikker, barer, den gamle fiskehavnen og det tidligere tyrkiske kvartalet. Besøk middelalderslottet og museet, med sine spektakulære hager. Slottet var stedet for et bryllup fra 1100-tallet mellom Richard Løvehjerte og Berengaria. Ta en tur til Petra tou Romiou, stedet der den greske gudinnen Afrodite skal ha kommet opp av havet.

Cruise til Hellas med Azamara, cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, Cruise til de greske øyer med Celebrity

På Rhodos finner du mange historiske steder, som ruinene til Venus-tempelet og den middelalderske riddergaten.er den største av Dodekanesene. Øya har et variert landskap med strender, skogkledde områder og gamle ruiner. Du må selvsagt også utforske den pittoreske gamlebyen med sine svingete gater. Gå gjennom byportene og gå tilbake til en tid da ridderne av St. John av Jerusalem bygget denne høyborgen. Eller besøk det restaurerte palasset til stormestere og ridderens sykehus. Nyt den hvitkalkede romantikken på Lindos, og gå opp til ruinene av den gamle Akropolis for å få en fantastisk utsikt over landsbyen og det blå havet utenfor.

Cruiset ender tilbake i Athen – hvor vi anbefaler at du legger inn noen netter. Dette hjelper vi deg med.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, Cruise til de greske øyer med Celebrity
Celebrity Apex

Infinite VerandaSM – unike balkonglugarer!

Bare ved å trykke på en knapp, blir din lugar verandaen og du kan gå rett ut og mot havet. Unik teknologi gjør at du får 23% større lugarer! Balkongen kan integreres i lugaren, eller du kan ha den for seg selv og du kan spasere ut på balkongen og nyte utsikten og været. En annen unik ting er at 99%  av lugarene på Celebrity Edge har King size-senger med førsteklasses sengetøy og Cashmere-madrasser. Mange lugarer har også dør til lugaren ved siden av. Dette gjør det utmerket for familier eller venner som vil reise sammen.

Celebrity Apex tilbyr spennende reisemål og aktive opplevelser om bord i moderne luksusomgivelser.  Skipet tar vel 2 900 gjester og er enestående i sitt slag. Unikt er Magic Carpet som kan bevege seg over 13 etasjer på utsiden av skipet og brukes til å utvide restauranter eller som en plattform når skipet ligger til anker og du må bruke tendere til å gå i land. Suitene om bord er fantastiske og opp til 250m²! På Resort dekket finner du en egen «Rooftop» Garden  – en oase om bord inspirert av barndommens lekeplasser! Deilige svømmebasseng og seks boblebad som ser ut som martiniglass. Flott solarium med svømmebasseng kun for voksne. Avdelingen «The Retreat» er for deg som vil ha total avslapping og utsøkt service. (Ekstra betaling, og for suiter).  Joggebane, treningsrom med alt det beste utstyret og lekker spa avdeling er selvsagt om bord.

Eden – et gedigent glassrom på ca 650 m2 – i tre etasjer, bestående av glasspromenade, grøntområder, kafeer, sittegrupper, teater og mye mer. Alt omkranset av glass. Det er det største åpne området noensinne. Eden har som mål å vekke alle sanseinntrykk.

På dekk finner du parkanlegg og selvsagt også egen relaxavdeling kun for voksne med deilige solstoler og avslapping.

Se video av lekre Celebrity Edge – søsterskipet
Lugarere er spesialdesignet for å ta inn mest mulig havutsikt. Cashmere på de myke sengene, lekre farger og større bad.
Her kan du selvsagt velge mellom de mest fantastiske suitene til de mindre lugarene.

Ferie skal være ferie- Derfor inkluderer vi alltid drikke, wifi og tips! Så enkelt er det!
Velg mellom et stort utvalg av øl, brennevin, cocktailer, likører, frosne drinker, vin i glass, brus, juice, spesialkaffe og flaskevann.

Wi-Fi for alle gjester.

Tips er inkludert.
Bare len deg tilbake og slapp av mens vi gjør ferien din så minneverdig som mulig.

Vil du være med på cruise til de greske øyer med Celebrity Apex høsten 2021?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Reiserute:

Dato Havn Ankomst Avreise
Lørdag 4. september 2021 Athen 8:30PM
Søndag 5. september 2021 Mykonos 7:00AM 7:00PM
Mandag 6. september 2021 Santorini 7:00AM 7:00PM
Tirsdag 7. september 2021 Til sjøs
Onsdag 8. september 2021 Limassol 7:00AM 4:00PM
Torsdag 9. september 2021 Rhodos 9:00AM 6:00PM
Fredag 10. september 2021 Til sjøs
Lørdag 11. september 2021 Athen 5:00AM
Reisemål Cruise i Middelhavet
Tid 04-09-2021 - 11-09-2021
Varighet 8 dager

© 2021 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic