Fristelser på havet

GO UP

Cruise til Bahamas med Disney Dream

Nå kan du være med eksklusive Disney Cruise Line på et herlig cruise til Bahamas, før et fem dagers opphold på flotte Disney Caribbean Beach Resort i Orlando.
Fra  99 990,-  for to voksne og to barn, cruise, hotellopphold 10 dagers reise

Nå kan du ta med familien på et cruise til Bahamas med Disney Dream. Cruiset går fra Port Canaveral i Florida, og tar deg med Nassau og Disneys egen øy – Castaway Cay.
Bahamas har et herlig klima og fantastiske strender. I Nassau kan du utforske den lokale kulturen.
På 1700-tallet dominerte pirater området – deriblant den beryktede kaptein Svartskjegg. I dag finner du mye av Nassaus fortid bevart i gamlebyen, med sin fargerike arkitektur i karibisk stil og spennende, forlatte bygninger.
Besøk gjerne Straw Market – her er det et fantastisk utvalg av håndlagde matter, hatter og kurver, treskjæringer, guava gelé og andre skatter.

Sulten kan stilles på en mengde restauranter. Prøv gjerne den lokale sjømaten, som for eksempel fersk hummer. Eller hva med Conch – konkylier?

Blant Bay Street historiske bygninger, butikker, barer og restauranter er Straw Market, hjemmet til et fantastisk utvalg av håndlagde matter, hatter og kurver, woodcarvings, guava gelé og andre skatter.

Fort Charlotte ble bygget i 1788 av Lord Dunmore til ære for King George IIIs kone. Det er det største av øyas tre fort. Her kan du se vollgraven, underjordiske ganger og en fantastisk utsikt over Nassau Harbour og Paradise Island.
Nassau mest populære attraksjon er Queen’s staircase, hvor du går opp 65 trinn skåret av solid kalkstein av slaver i det 18. århundre. På toppen av trappen finner du Fort Fincastle.

Versailles Gardens ligger på den østlige enden av Paradise Island, med utsikt over Nassau Harbour. Versailles Gardens er feiret for sin skjønnhet og berømte historie. Her kan du vandre gjennom hager i full blomst, forbi statuer, fontener, fossefall og vakre vannspeil.

Graycliff Hotel and Restaurant er den eneste 5-stjerners restauranten i Bahamas og Karibien. Dette stedet er kjent for å ha en vinkjeller på over 170 000 flasker og et spektakulært håndlaget sigarvalg. Kongelige og kjendiser har valfartet hit siden restauranten startet.

Når du seiler cruise til Bahamas med Disney, vil du ha en uforglemmelig ferie full av opplevelser for store og små. Disney Cruise Line har noe for enhver smak.
Skipene har et klassisk design, med blått skrog og gullpynt – som tilbake til 20-tallets staselige skip. Om bord kan du nyte oppsetninger som Frozen, Beauty and the Beast, og Tangled: The Musical. Eller hva med en 3D kino-opplevelse i Buena Vista Theatre. På dekk under åpen himmel arrangeres music-and-dance deck parties, som for eksempel Pirates in the Caribbean—full av moro og fyrverkeri.!

Rederiet kan tilby flotte opplevelser under varm sol på sin egen øy – Disney Castaway Cay. Her er det solstoler, barbeque-lunsj og en bar.
Castaway Cay er en oase med Disney-gjestfrihet. Her får du håndklær og kan bruke ditt nøkkelkort fra skipet om du vil handle noe. Det er milevis med hvite sandstrender og svingende palmer.

Finn ditt sted i solen på denne nydelige stranden, avsatt spesielt for familiemoro. Ta en flott seiltur, padle kajakk, eller svømme og snorkle i den blå lagunen.
Serenity Bay er delen som er kun for voksne. Der kan du slappe av, ta en utendørs cabana-massasje under svingende palmer eller nyte frosne spesialdrikker på Castaway Air Bar.
Pelican Stupe er en flytende plattform på 2 400 kvadratmeter, med vannsklier og mye annen vannmoro.

Etter cruiset har du fem netter på fantastiske Disney’s Caribbean Beach Resort i Orlando.
Her bor du midt i calypso rytmer, pulserende farger og frodig landskap. Den karibiske ånden tas igjen i en mengde morsomme aktiviteter, som preges av pirattemaet – inkludert fort, livlige markeder, uberørte strender og svingende hengekøyer.

Les mer om Disney Cruise Line

Bli med på cruise til Bahamas med Disney Dream. Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

 

Reiserute:

Dag Havn Ankomst Avreise
1 Port Canaveral, Florida 15:45
2 Disney Castaway Cay 08:30 16:45
3 Nassau, Bahamas 08:30 17:15
4 Disney Castaway Cay 08:30 16:45
5 I sjøen
6 Port Canaveral, Florida 07:30

Priser og betingelser:

To voksne og to barn
Fem netter på Disney Caribbean Beach Resort i Orlando
Fem netters cruise


Utsalg innvendig lugar fra 99 990,-
Utvendig lugar fra  102035,-
Balkong lugar fra  104000,-


Kun lugarer:
Innvendig lugar fra 54 300,-
Utvendig lugar fra 55 635,-
Balkong lugar fra 57 600,-


Prisen inkluderer:

  • Hotellovernatting(er)
  • Cruise
Reisemål Cruise i Karibien
Tid 21-07-2019 - 31-07-2019
Varighet 11 dager

Transportform:

© 2019 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic