Fristelser på havet

GO UP

Cruise til Alaska med Celebrity Solstice

På dette flotte Alaskacruiset seiler du igjennom vilt terreng, urørt landskap og får se en mengde spennende dyr og fugler.

Tid: mai – september 2019
Pris: Fra kun 12 160,- i innvendig lugar og 13 485,- i balkonglugar med drikkepakke inkludert. Fly kommer i tillegg.

Bli med på et fantastisk cruise til Alaska med Celebrity Solstice. Cruiset starter i Seattle, hvor du kan legge til noen dager før eventyret.

Du kan også med hell kombinere cruiset med et opphold på land i spennende hytter og lodger, fiske, eller oppsøke gamle gullgraverbyer med tog.

Reisen starter i Seattle, Washington. Seattle er en sammensmeltning av amerikanske, asiatiske og indianske kulturer. Byen ble grunnlagt på 1850-tallet, og har utviklet seg samtidig som den har beholdt mange av sine verdsatte landemerker. Byens moderne symbol er Space Needle. Ta gjerne en tur til toppen og nyt den fantastiske panoramautsikten. Spaser gjennom det berømte Pike Place Market for en smak av lokal spesialiteter og stiler. Markedet er fullt av ferske råvarer og sjømatboder, fantastiske restauranter og spesialbutikker med lokale håndverk som lager unike suvenirer.

Ketchikan er kjent som laksens hovedstad. Her får du virkelig fersk laks. Byen er også hjemstedet til Tlingit-folket, som har skåret ut verdens største samling totempæler. Hvis du er opptatt av eventyr, kan du ta en kano eller vandring gjennom regnskogen eller en utforskning av villmarken. Topp dette med en overdådig krabbefest du vil huske lenge.

I Tracy Arm Fjord kan du høre isbreene kalver og sende enorme isbiter ned i vannet i denne imponerende fjorden. Her vil du også oppleve hvaler, seler og andre dyr. Vannveien er ca 30 kilometer lang.

Skagway har et sjarmerende sentrum med restaurerte 1800-tallshus og den historiske jernbanen. Byen ligger i utkanten av villmarken, og her opplevde de The Klondike Gold Rush. Det er mange av de fastboende som gjerne deler sine historier om gullgraving med deg. Ta gjerne en tur innom Klondike Gold Rush National Park Museum for en kikk  på Klondike og de to rutene ut av Skagway – Chilkoot Pass og White Pass. Du kan beundre fjellene og se 1898-stien som gullgraverne reiste til fots. Damplokomotivene kjører gjennom den berømte bratte Chilkoot Trail og gir deg en flott utsikt under sin klatring.

Inside Passage er en kompleks labyrint av fjorder, bukter og frodige grønne øyer og hjemmet til et vell av dyreliv. Her kan du ta en mengde blinkskudd med kameraet. Du vil aldri glemme synet av en 40-tonns hval som kaster seg opp i luften.

Victoria, British Columbia ligger på Vancouver Island på den sørlige spissen av Vest-Canada. Byen er oppkalt etter Queen Victoria og har beholdt mye av sin sjarm fra kolonitiden. Her er det dekorative engelske hager og slott, bohemiske butikker, kaffebarer og internasjonale restauranter. Temperaturen er perfekt hele året for å utforske denne utrolige byen.

Start dagen i Victoria med en tur gjennom den fortryllende Butchart Gardens og opplev en av verdens fineste blomsterhage med blant annet japanske-, middelhavs- og italienske temaer.
Ta din After Noon Tea historiske Fairmont Empress Hotel.  I Cowichan Valley kan du spille golf eller prøve vinsmaking.

Victoria’s Chinatown er den eldste av sitt slag i Canada. Spaser de fargerike gatene i dette nasjonale historiske distriktet og nyt en herlig kinesisk dim sum.

Celebrity Solstice® ble sjøsatt i 2008 og har plass til ca 3 000 passasjerer. Det er et elegant skip hvor du kan se spennende show, nyte et spabesøk og utforske noen av de spennende restaurantene ombord.

Vil du være med på et fantastisk cruise til Alaska med Celebrity Solstice?
Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Reiserute:

Dag Hvor Ankomst Avreise
24. mai Seattle, Washington 16:00
25. mai I sjøen
26. mai Ketchikan, Alaska 07:00 16:00
27. mai Tracy Arm Fjord, Alaska 06:00 10:00
27. mai Juneau, Alaska 13:30 22:00
28. mai Skagway, Alaska 07:00 18:00
28. mai Alaska Inside Passage, Alaska 18:30 22:30
29. mai I sjøen
30. mai Victoria, British Columbia 17:30 23:59
31. mai Vancouver 06:00

 

Priser og betingelser:

Priser pr person i dobbel lugar:


Fra kun 12 160,- i innvendig lugar og kr 13 485 i balkonglugar og drikkepakke. Prisene kan endre seg på kort varsel og varierer fra seiling til seiling.


Husk visumreglene.


Prisen inkluderer:

  • Oppgitte priser er per person
  • Cruise
  • Måltider
  • Drikkepakke
Reisemål Cruise i Alaska
Pris Fra 12 160,-

Transportform:

© 2019 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic