GO UP

Luksus-cruise til Afrika med Azamara

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Dato: Vinter 2024 og 2025
Pris:
Fra 33 293,- per person 

Bli med på et unikt luksus-cruise til Afrika med Azamara. Vi lover deg en opplevelse du sendt vil glemme.
Flotte Azamara Pursuit tar deg med til spennende reisemål – fra det palmekantede vannet i Mombasa til de utsmykkede moskeene i Durban.

 

cruise til Afrika med Azamara cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

 

Reis til Sør-Afrikas moderby Cape Town. Ta en tur opp på det ikoniske Table Mountain og nyt en fantastisk utsikt. Cruise gjennom elveutløpet i East London  eller ta en safari i Richards Bay. Richards Bay ligger i en lagune hvor Mhlatuze River møter det indiske hav. Dette er inngangsporten til Zululand, regionen som er kjent for sne fjell, savanner og Hluhluwe-iMfolozi Park. I parken lever den største stammen av hvite nesehorn på jorden.
Mellom elvene Buffalo og Nahoon finner du East London’s sjarmerende 19. hundretalls arkitektur. Byen er et godt utgangspunkt for fantastiske dyresafarier og Amatola Mountains. Du kan på cruiset utforske både the Sunshine Coast i sør og Wild Coast i nord. Du vil se en god blanding av hvite strender, gyldne sanddyner og noen av de beste strendene i verden.

 

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, cruise til Afrika med Azamara

 

Prøv en once-in-a-lifetime tur til Hluhluwe-Imfolozi viltreservat eller iSimangaliso Wetland Park (på UNESCOs liste), for å se flodhester, krokodiller og the big five i deres naturlige habitat.
Byen byr på spennende shopping og en mengde gode restauranter.

Durban er kjent som den asiatiske hovedstaden i Sør-Afrika. Byen ligger ved den indiske hav og er en god blanding av Zulu, indisk og europeisk kultur. Nydelige gyldne strender, majestetiske fjell og dype daler. Besøk en Zulu-landsby i Dalen med de 1000 åser eller prøv Afrikas høyeste vannsklie.

Tolagnaro, Madagaskar er fortsatt relativt uoppdaget av de fleste reisende. Opplev Port Elizabeth, kjent som Sør Afrikas vennlige by. Utforsk Mosambiks travle hovedstad med high tea og panoramisk sightseeingturer.
Deilig klima, flotte strender og en god blanding av ulike kulturer. Utforsk Donkin Heritage Trail, vandre langs nydelige Hobie Beach, eller ta en tur til Addo Elephant National Park og besøk de mange elefantene som holder til der.

Uansett hvor du drar med Azamara, vil du nyte de fantastiske strendene, det eksotiske dyrelivet, de sjarmerende og sofistikerte byene i Afrika.

 

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

Vil du bli med på safari etter cruiset? Vi kan sette sammen spennende pakker.

Azamara Pursuit® er et luksuriøst boutiquehotell til sjøs, et mellomstort skip med en dekksplan som er intim, men aldri overfylt, og tilbyr alt moderne reisende leter etter – pluss noe uventet ekstrautstyr.

Lugarene har moderne bekvemmeligheter og møbler. I tillegg har skipet et stort antall lugarer og suiter med verandaer, perfekt for å starte dagen med frisk sjøluft og fantastisk utsikt.

Servicen er upåklagelig. De ansatte er vennlige og imøtekommende.

Spisesteder i verdensklasse, spa-opplevelser og helt nye underholdningstilbud.

Vil du være med på cruise til Afrika med Azamara ?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Har du et spørsmål om denne turen?

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,