Fristelser på havet

GO UP
MED REISELEDER

Cruise rundt Sør-Amerika og Kapp Horn med Princess Cruises 2020

På dette unike cruiset med Coral Princess rundt Sør-Amerikas sydspiss kommer du til både Chile, Kapp Horn, Argentina, Uruguay, Falklandsøyene og Amalia-isbreen!

Tidsrom 18. februar – 6. mars 2020
Pris fra 43 660,- med fly, hotell, transport, reiseleder og cruise i utvendig lugar

Et cruise rundt Sør-Amerika og Kapp Horn med Princess er en spektakulær og unik opplevelse!
Coral Princess seiler ut fra spennende Buenos Aires, mot Kapp Horn, Amalia-isbreen og Santiago de Chile. Dette blir et 14-netters cruise med en mengde høydepunkter og inntrykk underveis. Her er det naturopplevelsene som står i høysetet. Falklandsøyene er også en del av reiseruten. Du får oppleve europeiske Buenos Aires og Chiles hovedstad Santiago, Sør-Amerikas flotteste storbyer.
Chile og Argentina er land som er rik på natur, historie og mennesker. På turen er det en natt på hotell i forkant i Buenos Aires og en natt etter cruiset i Santiago.

På reisen får du oppleve fantastiske fjorder og breer i Chile og skipet seiler inn i Magellanstredet til Puntarenas. Helt syd kan du besøke Ildlandet ved Sør-Amerikas sørligste by Ushuaia. Underveis får du se delfiner, sel, hval og pingviner.

Dette er en fellesreise med fly, hotell og opplevelser. Det er mulig å utvide oppholdet om du ønsker.

Se utfluktsmuligheter

Hva med å ta en tur til de fantastiske Iguacu-fossene på grensen mellom Argentina, Brasil og Paraguay?

Vil du være med på cruise rundt Sør-Amerika og Kapp Horn med Princess Cruises?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Reiserute:

Programr cruiset

Dag 1, 18. februar Avreise fra Norge på ettermiddagen med KLM. (Vi har seter fra Oslo men vi tilbyr også mulighet fra andre byer).

Dag 2, 19. februar Buenos Aires
Du ankommer Buenos Aires tidlig på morgenen. Her tar lokal guide imot gruppen og kjører til hotellet. Hotellrom er sannsynligvis ikke klare, så vær forberedt på noen timer før innsjekking. Unn deg en deilig lunsj på en av Buenos Aires hyggelige restauranter. Vårt hotell ligger sentralt til og frokost er inkludert.

Dag 3, 20. februar Sightseeing og ombordstigning
Buenos Aires er en av de mest europeiske byene i Sør-Amerika. Dere blir hentet av vår lokale guide som tar dere med til unike Cafe Tortoni for en liten frokost og kaffetår før en 4-timers sightseeing av byen. Sightseeing til bl.a. kongressen, katedralen, guvernørpalasset og Mai-plassen. Du får se forskjellige byområder om tiden tillater: Recoleta er et elegant og eksklusivt nabolag hvor du også finner kirkegården hvor Evita Peron er gravlagt. I San Telmo finner du de fleste tangostedene og på søndager er det et velkjent antikvitetsmarked. Antikvitetsbutikker finner du også langs gatene her. I Palermo er det mange restauranter og uteliv i tillegg til fine parker, historie og arkitektur. La Boca med sine fargerike hus er et naturlig stopp.

Utvid gjerne med enda noen dager før programmet i Buenos Aires. Eller vi skreddersyr reise til Iguacu-fossene, vin-hovedstaden Mendoza eller Salta regionen i nord. Vi skreddersyr dette for deg!

 

Coral Princess cruiserute

Dag Hva/Hvor Ankomst Avreise
20. februar Buenos Aires, Argentina
21. februar Buenos Aires, Argentina 18:00
22. februar Montevideo, Uruguay 07:00 18:00
23. februar I sjøen
24. februar Puerto Madryn, Argentina 08:00 18:00
25. februar I sjøen
26. februar Falklandsøyene, Port Stanley 08:00 18:00
27. februar Kapp Horn, i sjøen 18:00 19:00
28. februar Ushuaia, Argentina 07:00 16:00
29. februar Punta Arenas, Chile 08:00 20:00
01. mars Amalia-isbreen fra sjøen 16:00 17:00
02. mars I sjøen
03. mars Puerto Montt, Chile 07:00 18:00
04. mars I sjøen
05. mars San Antonio (Santiago), Chile 05:00

Program etter cruiset

Dag 16, 05. mars Santiago de Chile

Etter dager i sjøen ankommer skipet San Antonio, en av Santiagos havnebyer. Herfra er transport ca 2 timer til Santiago inkludert. I Santiago blir det sightseeing hvor du får sett Plaza De Armas og katedralen, forskjellige nabolag og nyte utsikten over byen fra Cerro San Cristobal.  Hotellet ligger i Providencia området og her er frokost inkludert.

Dag 17, 06. mars Avreise mot Norge

Etter frokost er det transport til hotellet for avreise. Ønsker du å bli flere dager i Santiago eller gjøre andre ting ordner vi selvsagt også det.

Priser og betingelser:

Pris pr person 


Utvendig lugar 43 660,-
Utvendig enkel lugar 62 665,-
Utvendig balkonglugar 47 370,-
Utvendig enkellugar med balkong 69 990,-


Inkludert:


 • Fly Oslo – Buenos Aires med hjemreise fra Santiago. Øvrige byer på forespørsel
 • Transport i Buenos Aires til hotellet
 • En natt hotell Grand Recoleta med frokost
 • Sightseeing i Buenos Aires
 • Transport til havnen
 • Cruise i 14 netter som inkluderer:
  • Alle måltider
  • Tips om bord
 • 4* hotell Torremeyor Providencia en natt i Santiago
 • Halvdags sightseeing i Santiago
 • Norsk reiseleder ved minimum 16 personer

Ikke inkludert:


 • Ønsker du å bli med på tangoshow i Buenos Aires 20. februar tilbyr vi dette som tillegg. (Skipet ligger i havn i Buenos Aires)
 • Utflukter på cruiset – program vil bli sendt ut senere
 • Drikkevarer ombord utenom kaffe/te.
 • Premium drikkepakke som kan kjøpes som tillegg ombord eller online hos Princess cruises fra $69,-  pr dag inkl. service charge. Bruspakke (Soft drinks) kan kjøpes ombord til $8 pr dag inkl. service charge ombord eller online hos Princess, priser kan endre seg
 • Alt som ikke står over

Ved bestilling trenger vi følgende opplysninger:
Fullt navn slik det står i passet, fødselsdato, passnummer og utløpsdato. I tillegg ønsket romtype og opplysninger om spesielle ønsker. Den som foretar en bestilling på vegne av andre plikter å gi korrekt og utfyllende informasjon om sine medreisende.


Depositum
Ved bestilling av cruise med Princess er depositum på 3 500,- pr person. Om beløpet ikke er inne på Nordmanns-Reisers konto innen 2 dager etter forfall kan Nordmanns-Reiser heve avtalen uten varsel. Depositum er ikke refunderbart.


Betaling
Restbetaling må være betalt innen 90 dager før avreise på tilsendt innbetalingsblankett. Betaling kan også gjøres med kredittkort mot 150 i gebyr.


Avbestilling
Ved avbestilling inntil 90 dager før avreise tapes depositumet. Ved avbestilling inntil 31 dager før avreise er avbestillingsgebyret 50% av reisens pris. Det gis ingen refusjon for avbestillinger under 30 dager før avreise. Husk å undersøke med ditt reiseforsikringsselskap.  For enkelte turer kan disse reglene være annerledes.


Vi tar forbehold om endringer.


Prisen inkluderer:

 • Oppgitte priser er per person
 • Flyreise
 • Hotellovernatting(er)
 • Måltider
 • Tips
 • Transport
 • Sightseeing
 • Reiseleder
Reisemål Cruise i Sør-Amerika
Pris Fra 43 660,-
Tid 18-02-2020 - 07-03-2020
Varighet 19 dager
Bestill

Transportform:

© 2019 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic