GO UP

Cruise rundt Seychellene med Variety Cruises

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Pris: Fra 31 080,- per person i dobbelt lugar. Kontakt oss for kampanjepriser helt ned i 60% rabatt!
Prisen inkluderer vandringstur på Cousin, Curieuse og Aride, helpensjon om bord og kaffe/te/vann

Ta en øyhopping i Edens hage – bli med på et cruise rundt Seychellene med Variety Cruises. Dette er et cruise som avdekker drømmenes skjærgård.
Seychellene er det perfekte reisemålet for både sommer- og vintercruise på grunn av det varme klimaet. Oppdag dette paradiset på den beste måten, om bord på en yacht, en unik øyhopping. Enten du ønsker en romantisk bryllupsreise eller bare har lyst på et fristende cruise til Seychellene, er dette den ultimate opplevelsen.
Variety Cruises har spesialdesignet tre reiseruter du kan velge mellom avhengig av tid og budsjett.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Utforsk den unike faunaen og floraen, bli med på noen av de fantastiske utfluktene, snorkle i den flotte undervannsverdenen eller ta en vandring i tropiske jungel.
Det er ikke mange steder på jorden hvor skilpadder med hauknebb føler seg så lite truet at de kommer i land på høylys dag for å legge eggene sine.
Her blir det bbq på øde øyer, badestopp hver dag og vandreturer. De 115 øyene ligger spredt over Det indiske hav, øst for Kenya, og tilbyr alt fra lekre hvite sandstrender til UNESCOs kulturarvsteder og et utrolig dyreliv.
Oppdag Seychellene på den beste måten – med et lite skip. Hopp fra øy til øy. Gå inn i flere hundre år gamle regnskoger med unike arter av dyreliv og se sjeldne svarte papegøyer, de verdensberømte Coco de Mer palmetrærne eller gigantiske landskilpadder.

Høydepunkter inkluderer øyene Mahe – Praslin – Curieuse – Aride – La Digue – St. Pierre – Moyenne
Cruisene går lørdager i 2022 frem til 24. oktober.
Vi kan også hjelpe deg med tre og fire-netters cruise.

 

Cruise rundt Seychellene med Variety Cruises USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

M/Y PEGASOS

Den toskrogede m/y Pegasos har plass til opptil 44 gjester og har en avslappet, hyggelig atmosfære. På dagtid sentreres livet om bord rundt innendørs/utendørs lounge og den amerikanske baren på øvre dekk. Du kan velge å ta frokosten utendørs. Den romslige solterrassen er det ideelle stedet å kose deg i solen, lese en god bok eller bare se på naturen. Det finnes også et Zen mini-spa som ligger på nedre dekk, men massasjetjenester kan også tilbys på øvre dekk.

 

Cruise rundt Seychellene med Variety Cruises USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

M/Y PEGASOS utvendige lugarer er plassert på soldekk (3 lugarer), øvre dekk (2 lugarer) og hoveddekk (16 lugarer). Alle lugarene har store vinduer, eget bad med dusj, minikjøleskap, TV/VCR-enheter, musikk-kanaler, hårfønere, individuelt kontrollert A/C og safe. De er store og komfortable, dekorert med myke farger.
Hovedsalongen med komfortable sofaer, har en full-servicebar og er midtpunkt for sosiale aktiviteter, som de daglige orienteringene om reisemålene. Den tilstøtende spisestuen er omgitt av store vinduer som gir vakker utsikt mot anløpsstedene. Akterområdet på Upper Deck har halvdekkede eller soleksponerte områder hvor du kan nyt måltider utendørs hvis været tillater det. Menyen er internasjonal, med fokus på lokale spesialiteter. Soldekket har komfortable solsenger og en plattform bak gjør at du kan svømme når vær- og ankerforhold tillater det.

Unn deg et nydelig cruise rundt Seychellene med Variety Cruises

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr dine cruiseeventyr

Har du et spørsmål om denne turen?

Dag til dag:

Dag 1

Mahe Inter Island Quay – St Anne Island
Om bordstigning kl. 15.00 til 16.00. Etter velkomstcocktailen og sikkerhetsøvelsen forlater skipet Port Victoria og seiler til nærliggende St Anne for et forfriskende svømmestopp. Overnatting for anker nær St Anne. Velkomstmiddag

Dag 2

St Anne Island – Curieuse
Du forlater St Anne Island tidlig om morgenen mot Curieuse. Det blir en spennende utforsking av denne ubebodde øya, en gang en spedalsk koloni, nå hjem til gigantiske skilpadder.
Vandreturen med en parkguide tar deg til gården langs mangroveskoger. Senere kommer du tilbake til stranden for en BBQ under trærne. På ettermiddagen kan du nyte strand- og sjøaktiviteter. Overnatting for anker.

Dag 3

Curieuse – Cousin Island – Anse Lazio
Om morgenen seiler skipet til Cousin Island. Utflukt til fuglereservatet som ivaretas av Bird Life International. En kvarts million fugler hekker på Cousin som også har flere hekkestrender for skilpadder. Senere på ettermiddagen kommer du til Anse Lazio, Praslin, en av de vakreste strendene i verden. Tid for vannsport og snorkling.

Dag 4

Anse Lazio – Aride – St Pierre – Baie St Anne, Praslin
Om morgenen reiser du videre til Aride. Utflukten med øyas rangers tar deg hele veien til toppen av øya for en fantastisk utsikt. Øya er hjemsted for Wright’s gardenia som ikke finnes noe annet sted på jorden og for fuglearter som Audubons skjærer og Seychellesangeren. Ved middagstid seiler skipet til St Pierre Island. Her blir det et tre timers snorkle- og badestopp. Ved solnedgang forlater skipet St Pierre for å seile inn i Baie St Anne, Praslin. Overnatting ved kai. Kreolsk kveld.

Dag 5

Baie St Anne, Praslin – Felicite eller Grand Soeur – La Digue
Praslin Baie St Anne med valgfri tur til Vallee de Mai. Ankomst Felicite eller Grand Soeur for ettermiddagssnorkling og svømming. Kveldsseiling til La Digue. Anker foran havnen. Overnatting i La Digue.

Dag 6

La Digue – Moyenne Island
Halvdags valgfri utflukt i La Digue, det mest fotograferte og sjarmerende samfunnet på Seychellene. Utflukten tar deg gjennom Union Plantation til l’Anse Source d’ Argent-stranden. Ankomst til L’ Union Estate og omvisning i kopraovnen, en tradisjonell kokosnøttoljemølle og koloniplantasjehuset. Du har mer tid på Anse Source D’ Argent, en av de mest praktfulle strendene
i verden. Beundre noen av Seychellenes mest imponerende fjellformasjoner – virkelig unike, mens du nyter en forfriskning. Tid for jakte på suvenirer ved La Passe, øyas hovedlandsby, før du returnerer til skipet. Sen ettermiddag blir det seilas til Moyenne-øya, overfor Mahe. Kveldsankomst til Moyenne. Overnatting for anker.

Dag 7

Moyenne Island – Mahe, Inter Island Quay
Kort guidet rundt på øya og tid for bading. Dette er siste mulighet for snorkling og svømming. BBQ på dekk. Skipet seiler fra Moyenne Island mot Victoria-havnen på Mahe på ettermiddagen. Kapteins farvel-middag med levende musikk og dans. Overnatting i Mahe.

Dag 8

Mahe (Victoria)
Avstigning kl. 9.00 etter frokost.

Priser og betingelser:

Prisen inkluderer:


  • Overnatting i dobbeltlugar med privat bad/WC og klimaanlegg
  • Helpensjon: frokostbuffé og to måltider daglig, inkludert en velkomstcocktail, lokal temakveld, BBQ og kapteinens middag
  • Vanlig (filter) kaffe, te og drikkevann gratis hele dagen
  • Bruk av fiske- og snorkelutstyr (avhengig av tilgjengelighet)
  • Engelsktalende cruiseeskort
  • Vandreturer på tre av øyene

Ikke inkludert:
➢ Drikkevarer (unntatt de som er nevnt ovenfor)
➢ Utflukter på land eller andre landarrangementer
➢ Crew tips
➢ Passasjer personlige utgifter / Passasjervisum når det er nødvendig
➢ Wi-Fi (tilgjengelig mot et pristillegg)


Spesialpris for barnefamilier:


Reiser du alene med barn, betaler du kun for en voksen i lugaren. Barnet (opp til to barn i samme lugar) cruiser gratis.
Par som har med ett barn i samme lugar – barn opp til 10 år cruiser gratis. Barn fra 11 – 17 år får 50% rabatt på cruiseprisen.
Par med to eller tre (uavhengig av alder) barn: Begge lugarene belastes med enkeltpris (pris for én voksen)
25 % rabatt på alle valgfrie utflukter
Barnerabattene er på forespørsel og i begrenset antall.


Havneavgifter kommer i tillegg for alle deltakere


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,