GO UP

Cruise rundt Kanariøyene med Azamara mars 2024

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Dato: 9. mars 2024
Pris: Fra 22 421,- per person

Nå kan du endelig bli med på cruise rundt Kanariøyene med Azamara.
Cruiset går 9. mars 2024 fra Las Palmas. Vi hjelper deg gjerne med fly og hotell i forkant eller etterkant av cruiset.

Opplev en region med frodige landskap, fantastisk mat og fantastiske viner på dette cruiset på Kanariøyene og Portugal. Øyhopping-reisen har sene avganger fra La Gomera og Tenerife, en hel dag i La Palma og overnatting i Lisboa.

Underveis opplever du UNESCOs verdensarvsteder og biosfærereservater, vakre strender, deilige spisesteder ved sjøen, og selvfølgelig Madeira-vin.

HØYDEPUNKTER

Ta taubane opp til Monte oppe i åsene med utsikt over Funchal, og skli ned med en tradisjonell kurvslede.
Smak deg gjennom lokal Madeira-vin.
Besøk den vakre øya La Palma og se attraksjoner som kolonibyen Santa Cruz, Caldera de Taburiente nasjonalpark og helligdommen til Virgen de las Nieves.
På La Gomera kan du utforske Garajonay nasjonalpark som står på UNESCOs verdensarvliste og gå tilbake i tid ved middelaldertårnet Peraza i San Sebastian.
La deg trollbinde av lydene til Silbo Gomero, det innfødte plystrespråket som brukes til å kommunisere over lange avstander.
Besøk Tenerifes kulturelle hovedstad La Laguna eller den vakre byen La Orotava, med sine staselige herskapshus, historiske kirker og brosteinsgater.
Utforsk de mange spektakulære landskapene og parkene på Gran Canaria, hvor en tredjedel av øya er under beskyttelse som et UNESCO-biosfærereservat.

 

Cruise rundt Kanariøyene med Azamara, Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

La Palma har kallenavnet «den vakre øya» på grunn av sin flotte natur. Gå langs kanten av krateret ved Volcán San Antonio, og sett deg ved et av utsiktspunktene ved Caldera de Taburiente i sentrum av Caldera del Taburiente nasjonalpark. På det høyeste punktet på La Palma ligger El Roque de los Muchachos, et viktig observatorium. Dette er et av de beste stedene i verden å se stjernene på grunn av den klare og skyfrie himmelen over øya.
Kikk på tradisjonell silkevevning på Hilanderas-verkstedet i El Paso, og utforsk den koloniale byen Santa Cruz, hvor den berømte skodesigneren Manolo Blahnik vokste opp på en bananplantasje. Nipp til café con leche (kaffe med melk) på Plaza Alameda eller smak viner laget av øyas rike vulkanske jord. Besøk helligdommen Virgen de las Nieves.

 

Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Tenerife er den største og mest kjente av Kanariøyene. Den vulkanske øya er preget av en ulendt, bratt kystlinje og milevis av strender, populær for kitesurfing og svømming. Teide-Pico Viejo, Spanias høyeste topp, ruver over øya, og nasjonalparken er på UNESCOs verdensarvliste.
Utforsk Santa Cruz og den svært moderne Auditorio de Tenerife, som minner om Australias operahus i Sydney. Loro Parque kan skryte av verdens største papegøyesamling, og gå ikke glipp av det klokketårnet til Iglesia de Nuestra Señora de la Concepción, byens eldste kirke. Lær om øyas gamle innbyggere på de arkeologiske stedene i Guanches, eller utforsk de mystiske trinnpyramidene ved Güímar. Når du trenger en pause, har Tenerife også et rikelig utvalg av fersk fisk, kjente oster og anerkjente viner å smake på.

 

Cruise rundt Kanariøyene med Azamara, Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Lanzarote er en svart lavaøy, og landskapet er spennende og preget av vulkanutbrudd. Det siste utbruddet var i 1824. Selv om regionen nå er klassifisert som sovende, kan du fremdeles føle varmen under overflaten ved Timanfaya nasjonalpark.
Med tanke på at øya er en ørken med bare 125–150 mm regn i året, har de geniale bøndene på Lanzarote utført jordbruksmirakler. Dette ser du spesielt i vinområdet Geria. Her vokser vinstokker i et lag med svart vulkansk sand, som holder godt fast hver siste dråpe fuktighet. Det er et fantastisk syn å se, og produserer en nektar som er en fryd å nippe til.

Om skipet og lugarene:
Med kun 710 gjester er Azamara Pursuit et svært hyggelig bekjentskap.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

 

Om bord er det intimt og med klassisk stil, flere spisesteder og deilig basseng og soldekk.
Inkludert er også en AzAmazing Evening i en av havnene hvor gjestene får en spesiell opplevelse i land.
En av kveldene om bord arrangeres «White Night» med oppdekking og fest på dekk. Så ta med deg et hvitt antrekk for kvelden!

Bli med på et cruise rundt Kanariøyene med Azamara Pursuit i mars 2024

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr!

Har du et spørsmål om denne turen?

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,