GO UP

Eksklusivt cruise rundt Island med Silversea Cruises sommer 2022

Opplev de norske fjorder, Færøyene og herlige små perler på dette luksuscruiset sommeren 2022.

Tid: juni til august 2022
Pris: Fra 59 300,- per person dør til dør

Bli med på et fantastisk cruise rundt Island med Silversea Cruises i juni 2022.
Seilingene har ulike ruter og går fra 10 til 12 dager:
22. juni Southampton til Reykjavik
4. juli Reykjavik til Reykjavik
14. juli Reykjavik til Reykjavik
24. juli Reykjavik til Southampton
17. august Reykjavik til Reykjavik
27. august Reykjavik til Lisboa
27. august Reykjavik til Southampton

Her er litt informasjon om noen av havnene:
Reykjavik, hovedstaden i land med is, ild og naturunderverk, er en by uten sidestykke. Her bor to tredjedeler av Islands befolkning. Du vil oppleve både en kunstnerisk og kreativ atmosfære, atelierer og gallerier – så vel som herlige kulinariske høydepunkt. Besøk den praktfulle Hallgrímskirkja. Designet av Islands største kirkes gjenspeiler lavastrømmene som har formet dette avsidesliggende landet og har et rent og elegant interiør. Gå i jordskorpene mellom kontinenter, kjenn spruten fra utbrudd av geysirer og se den vedvarende kraften til Islands enorme fossefall. Eller nyt et dupp i de jordoppvarmede geotermiske bassengene.

De uutforskede, uberørte og utrolige Færøyene er reiselivets gåte. Denne lille klyngen med 18 øyer er klemt inn mellom Norge og Island, og er en bortgjemt skatt. Runavik, på sørspissen av Færøyenes nest største øy, Eysturoy, er selve symbolet på reiser utenfor allfarvei. Ett skritt fra skipet og du vil bli oppslukt av ganske svimlende, storslått og uberørt natur. Ikke overraskende er friluftsaktiviteter en stor ting her: fotturer eller båtturer i tradisjonelle færøyske trebåter er en flott måte å oppleve Færøyene. Besøk en av de lokale museene for å lære alt om historien. Se hvordan lokalbefolkningen lever og levde i de restaurerte våningshusene eller prestegårdene – og be noen fortelle deg legendene om alver, undersjøiske skapninger og «gyngesteiner».

cruisereiser, nordmannsreiser, cruise, cruise til Shetland, Island og Færøyene, cruise fra Island med Silversea

Dekorative tårn, pastellfarget maling og elegante bygninger reflekteres i det det flate vannet i havnebassenget i Ålesund. Velkommen til en av verdens fineste by i karakteristiske jugendstil-stil. Byen ble gjenoppbygd fra asken etter den ødeleggende brannen i 1904, og er nå et unikt historisk skattekammer. Her kan du vandre langs eventyrlige brosteinsbelagte gater, og beundre vakre bygninger før du når Aksla Viewpoint. Nyt et sukker-kick med en bit svele eller slå deg ned på en koselig restaurant. Tørket, saltet torsk er en spesialitet.
Geirangerfjorden står på verdensarvlisten og er en av Norges mest spektakulære fjorder. Om sommeren renner det fosser ned fra toppen og i havet under.

Opplev naturen på sitt mest spektakulære når du besøker lille Olden – en landsby med bare 500 mennesker. Landsbyen ligger ved munningen av Oldeelva, på den sørlige bredden av Norges sjette lengste fjord, Nordfjord. Se fastlands-Europas største isbre, Jostedalsbreen, med sine 22 brearmer som hviler mellom fjell. Ta turen til Briksdalsbreen, for å beundre den iskalde vidden på nært hold. Fra Olden kan du seile ut på den naturskjønne Nordfjorden eller ta en rolig kajakktur. Ta en kaffepause ved Lovatnet – sørg for å prøve lokale vafler og jordbærsyltetøy – før du drar ut på det nydelige blågrønne vannet, som er farget av mineraler og leirpartikler, skylt inn av brevannet. Hopp på Skyliften i Loen og se den flotte utsikten fra 1011 meter.

cruise fra Island med Silversea USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Flåm har kun 400 innbyggere. Men skjønnheten kan ingen ta fra stedet. Faktisk har UNESCO tatt med Sognefjorden som verdensarvsted for sin utsøkte naturskjønnhet. Nyt synet fra din balkong eller dra med Zodiac på utflukter. De fleste besøkende vil ikke gå glipp av den én times togreisen som har blitt beskrevet av mer enn én kilde som «verdens vakreste». Flåmsbanen er ikonisk og vil få deg til å holde pusten mens du reiser gjennom bratte, svingete veier, rundt massive fjell og forbi brusende elver og fosser.

Deretter når du Bergen med sine skjeve og morsomme hus ved vannkanten. Her er det en labyrint av trange smug med håndverksbutikker og travle gallerier. Fløyen våker over byen, og du kan vandre opp eller ta banen. På toppen får du en spektakulær utsikt. Nyt gjerne solnedgangen derfra.
Nærøyfjorden, en dyp fjord like ved, er kanskje Norges mest fotograferte og ikoniske stykke natur. Sognefjorden strekker seg også ut i nærheten, og er Norges lengste fjord, med fossefall og livlige gårder om sommeren.

I Stavanger kan du besøke Fargegaten eller Gamle Stavanger med sine velbevarte gamle trehus. Norges eldste kirke, Domkirken domkirke, rager imponerende, etter å ha stått siden 1100-tallet. Lysefjorden strekker seg fra selve byen og er en av Norges mest slående og pittoreske fjorder. Cruise på vannet eller gå til det majestetiske utsiktspunktet Preikestolen, hvor du kan se ut over en utrolig vidstrakt utsikt, fra en høyde på 604 meter.

Seilingen har lange opphold i havnene, flott sightseeing, deilige spisesteder og shopping, den perfekte oppskrift på en fantastisk cruiseopplevelse.

Opplev det beste av cruise!
Seil med Silversea Cruises på en unik reise. Om bord er alt inkludert. Skipene tar få gjester og du vil føle du er svært gode hender. Nyt luksusen om bord og hygg deg i de flotte stedene som besøkes.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, cruise i Middelhavet med Silversea

Silver Moon tar kun 596 passasjerer og byr på en intimitet, samtidig som det føles romslig. Silver Moon har også det helt nye Sea And Land Taste (S.A.L.T.) -programmet – et oppslukende kulinarisk konsept som gjør at gjestene kan dykke dypere i en rekke reisemålsbaserte gastronomiske opplevelser.

SILVERSEA’S ALL-INCLUSIVE LIFESTYLE
• Intime ultra-luksuriøse skip – aldri mer enn 608 gjester
• Gratis ubegrenset WiFi
• Romslige suites med butler service
• Åpen seating og spesialrestauranter
• Vin og brennevin
• In-suite bar med det du foretrekker

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

Les mer om Silversea Cruises

Dette er bare ett eksempel på cruise med Silversea – kontakt oss for flere forslag.

Vil du bli med på cruise rundt Island med Silversea Cruises?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Reisemål Cruise i Nord-Europa

© 2022 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic