GO UP

Cruise rundt Hawaii med Holland America Line

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Her finner du seilingsdatoer og priser:

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

Si «Aloha» til et avslappende cruise rundt Hawaii med Holland America Line. Cruisene starter i San Diego og tar deg med til spennende havner på Hawaii-øyene og andre eksotiske havner i Stillehavet. Du kan velge mellom cruise fra 16 netter og opp til 51!  Fantastiske uforglemmelige opplevelser om bord på ett av Holland Americas lekre og klassiske skip!

Havnene på cruise rundt Hawaii med Holland America Line:

Cruiset starter i San Diego. Fine San Diego har mer enn 300 soldager i året og deilig temperatur.
Dra til Torrey Pines State Natural Reserve for å få et glimt av hvalvandringer, seile i bukten og selvfølgelig surfe på de berømte dønningene ved Del Mar, Oceanside og La Jolla (blant mange andre flotte steder). Besøk Old Town, North Park, Point Loma og Coronado – og gå ikke glipp av travle Gaslamp Quarter og Little Italy.
San Diegos har også et raskt voksende rykte som et kulinarisk reisemål. Der finner du oppfinnsomme nye restauranter og en enorm.

 

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

 

Så venter Oahus sørkyst. Hovedstaden på Hawaii – og inngangsporten til øykjeden – har en passende avslappet polynesisk stemning. Her får du en smak av det «ekte» Hawaii, vekk fra folkemengdene i Waikiki og skinnende høyhus. Oahu har mursteinsbygg i viktoriansk stil og USAs eneste kongelige palass. Det er et blomstrende natteliv i Chinatown. Du finner også hellige tempelrester og krigsminnene fra angrepet på Pearl Harbor, inkludert USS Arizona Memorial.

Det meste av Polynesia har historier om kulturhelten og halvguden Maui. På Hawaii har han fått æren av å ha fisket opp øyene fra havbunnen. Han er også den som fikk solen til å bevege seg saktere og som løftet himmelen slik at folk fikk plass under. Det er en lang og komplisert historie som snirkler seg gjennom dusinvis av varianter. Men for resten av verden betyr ordet Maui bare det perfekte øyparadiset, og Lahaina er inngangsporten til de mest fotogene områdene.

Her er det enorme strandstrekninger, to vulkankratere, ett med en vei som tar deg fra havnivå til 3 055 meter gjennom tunneler med jakarandatrær. Så er det regnskogen, som du kan oppleve på en kjøretur så full av svinger og fosser at 83 kilometer kan ta mesteparten av dagen. På slutten blir du imidlertid belønnet med enda flere fosser, i tillegg til herlige dammer som er perfekte for å slappe av.

 

Cruise rundt Hawaii med Holland America Line USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Vann og ild hersker i dette øyriket. Dette er et land med frodige regnskoger delt av glitrende fosser. Men det flammende elementet blusser langs den vulkanske kysten av Kohala og Kilauea-vulkanen som spyr ut glødende lava i havet. Lava har fortsatt å sive fra krateret siden det siste utbruddet i 1983.

Hilo var en gang et travelt fiske- og oppdrettsområde, og blomstret opp til et kommersielt senter for sukkerrørindustrien på 1800-tallet. Dagens by er et knutepunkt for gallerier, små butikker, bondemarkeder og spennende restauranter. Et astronomisenter i verdensklasse finner du på toppen av Mauna Kea.

Hawaiis Big Island har jungel men også tørre områder. I øyas mikroklima blomstrer kaffen. Variasjoner på bare noen få fots høyde kan resultere i svært forskjellige brygg. Noen gårder dekker knapt et mål; andre sprer seg nok til å omfatte to eller tre varianter. Uansett, alt lages for hånd.
Besøk Kamehamehas heiau (tempel) og de hellige bygningene til Puuhonua O Honaunau. Ta en tur til bukten der kaptein Cook pustet ut. Hvaler, spinnerdelfiner og gigantiske mantas kan du se i havet.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Ensenada – Stillehavets perle er Baja Californias tredje største by og ett kommersiellt og kulturellt knutepunkt. Været her er behagelig året rundt. I området dyrkes asparges, oliven og druer. Druene gjør Ensenada til inngangsporten til Bajas vinrute (Ruta del Vino), hvor etiketter lite kjent utenfor Mexico produseres. Vingårdsturer og smaksprøver er en typisk Ensenada-opplevelse. Det hele gir et hyggelig besøk, spesielt for matelskere og vinkjennere, som vil sette pris på områdets gård-til-bord-etikk og dets mange utendørsrestauranter. For den aktive reisende finnes blant annet zip lining og ridning.

Etter besøket i Mexico går skipet til sitt utgangspunkt.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Koningsdam

Koningsdam har flytende linjer, lysfylte rom og en blanding av eleganse fra det 21. århundre og nautisk tradisjon. Skipet bugner av innovative spise- og underholdningstilbud. Gå til B.B. King’s Blues Club for Memphis R&B, ta inn visuelt imponerende underholdning på World Stage, se klassiske hits på Billboard Onboard, og ta turen til Rolling Stone Lounge for det beste innen rockemusikk. Det er så mye å se og gjøre på Koningsdam, det første av cruiseskipene i Pinnacle Class.

Skipet tar 2 650 passasjerer.

Vil du være med på cruise rundt Hawaii med Holland America Line?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Har du et spørsmål om denne turen?

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,