Fristelser på havet

GO UP

Cruise rundt Cuba med SeaDream Yacht Club

SeaDream tar deg på et herlig all inclusive cruise i varme strøk. Her kommer du inn til små og spennende havner på Cuba.

Tidsrom 9.- 16. februar 2020
Varighet åtte dager
Pris: Fra 42 400,-

Bli med på et fantastisk Cruise rundt Cuba med SeaDream Yacht Club.

Opplev Havana – øyas hovedstad med ca 2,1 millioner innbyggere. Den befestede hovedstaden ble grunnlagt i det 16. århundre. Senkningen av et amerikansk krigsskip i 1898 signaliserte begynnelsen av den spansk-amerikanske krigen. «Old Havana» ble et UNESCOs verdensarvsted på 80-tallet. Havana opplevde en stor vekst på 1930-tallet da byen ble et viktig turistmål. Dette ble frem til 1959 da Fidel Castro kom til makten etter revolusjonen. Besøkende til Havana kan nyte farger, lukter, kultur, arkitektur, musikk og kunst.

I Maria la Gorda kommer ikke de større cruiseskipene inn. Her er det et frodig naturlandskap hvor fugler og dyr trives.  Livet under havflaten er ganske enkelt spektakulært. Det skimrende, turkise vannet lokker til seg erfarne og nybegynnere som ønsker å snorkle og dykke. Her kan du nyte autentisk cubansk Mojito og fersk sjømat, servert av lokalbefolkningen rett på stranden. Opplev solnedgangen – den glemmer du aldri.

Isla de Juventud er den nest største øya utenfor Cuba og er kjent som Isle of Youth og Isle of Treasure. Øya er veldig populær blant dykkere og skattejegere. Den er også kjent for piratfortellinger og historie. Her finner du Punta Frances Marine National Park med fantastiske koraller. Isla de Juventud er idyllisk og uberørt, med vakre, svarte sandstrender og krystallklart vann.

Cayo Largo, også kjent som Cayo Largo del Sur («Long Cay») er den største av 300 øyer i Canarreos-skjærgården. Ved strendene i Playo Sirena og Playo Paraiso bor det ingen fastboende, og dermed er disse noen av de vakreste og mest uberørte i verden. Prøv havfiske, ta en tur med jeep eller på hesteryggen.

Trinidad ligger i sentrale Cuba i et godt bevart spansk kolonistilfellesskap, grunnlagt i 1514. Trinidad kom på USESCOs verdensarvliste i 1988, og her finner du Cubas eldste og mest fengslende utemuseum. Sjarmerende brosteinsgater, ville esler og hyggelige musikere – alt Trinidad er kjent for. Et lite stykke unna finner du noen av de beste strendene på Cuba. Playa Ancon kan by på flotte turstier og naturskjønne fossefall, et sted du ikke vil gå glipp av.

Cienfuegos er La Perla del Sur, eller «Pearl of the South. Byen var først befolket av urfolk, franske innvandrere kom på 1800-tallet. Havnen var sentral for multinasjonal handel, spesielt mellom Sør-Amerika og Jamaica. Sukker var en stor eksportvare. Byens historiske senter er et UNESCOs verdensarvsted. Andre attraksjoner er Castillo de Nuestra Senora (et slott / fort), historiske katedraler, botaniske hager, en sigarfabrikk og Universitetet i Cienfuegos.

Its’ yachting, not cruising. Enjoy the difference! 

Cruise rundt Cuba med SeaDream

Med 112 gjester om bord og 95 i crew er dette en annerledes og eksklusiv cruiseopplevelse!

Yachten legger til i små havner, hvor vanlige cruiseskip ikke kommer til. Du kan velge å få redd opp en herlig seng under himmel på dekk, finn din private strand, kos deg med vannsport og skap unike minner. Det er mange fine ruter i Karibien som går til små og kanskje ukjente øyer for de fleste. Her finner Sea Dram de usjenerte strendene og spesielle opplevelsene som du ikke finner med andre cruise skip.

Ombord kan du nyte fantastiske gourmetmåltider når og hvor du måtte ønske, gode viner, SeaDream Spa, eller more deg med alle vannsporter som tilbys fra marinaen som setter ut akter i skipet. Du finner også treningssenter, golfsimulator og spa ombord.

Glem heller ikke SeaDreams «champagne- og kaviar-splash»!

Lugarene på SeaDream
Alle lugarer på SeaDream er utvendige. Lugarene har en eksklusiv innredning, med marmorbad, badekåpe og tøfler. Minibar, flatskjerm, og selvsagt dyne.
Vanlig lugar er 18m2, men du kan selvsagt velge suite istedet.Ønsker du et avslappende, luksuriøs men uhøytidelig cruise, da er SeaDream rette valget for deg!

Vil du være med på cruise rundt Cuba med SeaDream Yacht Club?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Reiserute:

Dato Havner Ankomst Avreise
Feb 09, 2020 Havana (Cuba), Cuba 14:00 – 16:00 Over natten
Feb 10, 2020 Havana (Cuba), Cuba Over natten
Feb 11, 2020 Havana (Cuba), Cuba Tidlig morgen
Feb 11, 2020 At Sea
Feb 12, 2020 Maria La Gorda (Cuba), Cuba Tidlig morgen Kveld
Feb 13, 2020 Isla de Juventud (Cuba), Cuba Tidlig morgen Kveld
Feb 14, 2020 Cayo Largo (Cuba), Cuba Tidlig morgen Kveld
Feb 15, 2020 Trinidad (Cuba), Cuba Tidlig morgen Over natten
Feb 16, 2020 Trinidad (Cuba), Cuba Tidlig morgen
Feb 16, 2020 Cienfuegos (Cuba), Cuba Morgen 08:00 – 10:00

Priser og betingelser:

Fra 42 400,- inkl alle måltider, drikke og aktiviteter


Prisen inkluderer:

  • Oppgitte priser er per person
  • All inclusive
Reisemål Cruise fra Cuba Cruise i Karibien
Pris Fra 42 400,-

Transportform:

© 2019 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic